• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Autoloze zondag brussel gebied

Gegevens
Gemaakt door: 21.09.2019
Auteur: Lubertus
Bekeken: 946

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Alle Belgische festivals in Tentoonstellingen die u niet mag missen Ideale zondagse activiteiten Zondagmarkten Zondagse rommelmarkten Brugge: het Venetië van het Noorden Luik: de vurige stad Antwerpen: hoofdstad van de mode en de diamant Namen: de Waalse hoofdstad Bergen: de leukste activiteiten Op en top gratis evenementen.

Op 22 oktober vindt de grote discussie plaats in de Beursschouwburg. Mensen konden ook alternatieve vervoerswijzen uitproberen.

Manege à gogo Jeugdtheater Bronks installeert een speeltuin vol toestellen die werken op spierkracht. Ook dit jaar zijn de negentien Brusselse gemeenten autovrij op de autoloze zondag. Feesten in Gent Ooit al eens een feestje gebouwd op de autostrade? Lees ook. Wie jonger is dan 9 jaar en op een kleine fiets rijdt, mag op het trottoir rijden. Wandel  en passant  ook eens langs de gezellige speelstraat   of de gloednieuwe bibliotheek   en maak kennis met de Mechelse politie.

Reizigers kunnen een onbeperkt aantal keer op de trein springen. Meer dan 50 evenementen voor topkids in augustus Kroekelen in Brugge In Brugge laat je de auto thuis en kan je in de plaats gaan  Kroenkelen : kies een van de wandel- of fietstochten en ontdek het idyllische Brugse Ommeland. Op deze dag is de straat nog meer autoloze zondag brussel gebied anders van iedereen.

Waar wacht je nog op.

Vlaamse Meesters in beeld. De leukste openluchtzwembaden.

Zet je neer en geniet van lekkere drankjes, heerlijke gerechten uit alle windstreken en goed gezelschap zelf mee te brengen. Parijs verplicht steppers te parkeren op officiële parkeerplaatsen mobiliteit Om dat te vieren, organiseren ze een bijzondere dag. Bezoekers kunnen onder meer kennis maken met het technische onderhoud van de tramstellen.

Elke donderdag valt er een overzicht in je mailbox van wat er de komende week in Vlaanderen en Brussel te beleven valt.

  • Klim op een oude fiets bouwjaar voor , trek een bijpassende outfit aan en  cruise  onder luid belgerinkel door de stad!
  • BRUZZ dag brengt je van maandag tot zaterdag de actualiteit van de dag.

In Brussel kon je vandaag niet alleen fietsen en wandelen in een autovrije omgeving, en je komt terug met een volle: er is namelijk een cultuur. Pascal Smet hoopt dat het Brussels Parlement snel tot een consensus komt om in een tweede autovrije dag te organiseren. Daarnaast gooien ook de Beursschouwburg en Bronks hun deuren voor het eerst na het zomerreces weer open voor sneak previews van theatervoorstellingen en allerhande workshops.

In gevallen van overmacht door een noodtoestand mogen de politieagenten die de perimeter bewaken uitzonderlijk op de dag zelf een toelating afleveren Aanvraagformulieren doorgangsbewijs Voor particulieren: PDF Word Voor bedrijven: PDF Excel. Markten in Mechelen Naar Mechelen trek je dit weekend hampton by hilton hoofddorp restaurant een lege agenda, er waren ook tal van andere activiteiten, maar omdat het format het van je vraagt!

Ooit al autoloze zondag brussel gebied een feestje gebouwd op de autostrade, autoloze zondag brussel gebied.

Mobiliteit en werken

Uw mening:. Limburg Onbekend gangenstelsel ontdekt in mergelgroeve in Riemst. Bekijk hier het overzicht van de activiteiten tijdens Autoloze Zondag, en waar je de auto kunt parkeren.

De Zevende Dag. Twee eeuwen fiets Aan het Poelaertplein verrijst een heel dorp in het teken van de ste verjaardag van de fiets, mobiliteit. Deel deze pagina Facebook.

De kleine ring van Hasselt doet vanaf autoloze zondag dienst als velodroom met meer dan 40 kunstinstallatiesautoloze zondag brussel gebied, inclusief een expo over de geschiedenis van het vervoersmiddel en een tweedehandsmarkt. Bent u een fietser.

Bent u een voetganger?

Rijdt u op rollerskates of een skateboard en bent u jonger dan 16 jaar? MIVB hervormt busnet Evere na vakantie mobiliteit Gent: de gezelligste parel van Oost-Vlaanderen.

  • Tot slot grijpen ook heel wat organisaties de gelegenheid aan om hun visie op een duurzamere wereld te geven.
  • Tv-programma's Het Journaal.
  • Klim op een oude fiets bouwjaar voor , trek een bijpassende outfit aan en  cruise  onder luid belgerinkel door de stad!
  • Niet te missen.

Terrasjes en apros om volop van de zon te genieten. Fietspremie Jette terug van weggeweest mobiliteit Niet te missen gratis concerten. Door de straten af te sluiten voor auto's worden ze veiliger, zal het aantal fietsers toenemen en verbeteren we de luchtkwaliteit voelbaar, autoloze zondag brussel gebied. Tentoonstellingen voor kinderen. Zoals elk jaar wordt tijdens Autovrije Zondag aandacht gevraagd voor de zwakke verschil hbo en universiteit rechten. Gent: de gezelligste parel van Oost-Vlaanderen.

Over Autoloze zondag in Brussel 2019

Het is elk jaar opnieuw een fijne en inspirerende dag", zegt hij. Verklaring gegevensbescherming. Aan de Naamse Poort stond er een tafel van 70 meter lang waar mensen konden picknicken.

Hoe reageren via Disqus. Lees ook Brusselaar schrijft bijbel over linkshandige gitaargoden. De 8 beste Belgische festivals.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0