• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

City camping frankfurt am main

Gegevens
Gemaakt door: 10.09.2019
Auteur: Synthia
Bekeken: 861

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Het is een belangrijke stad met één van de drukste luchthavens van het land. Inchecken — - — - —.

Voor alles moet je betalen; het opstellen van de caravan, opzetten luifel, stallen van een auto, het bijzettentje en als klap op de vuurpijl douchemunten met de prijs van een hoteldouche. Ook vanuit een camping aan de rand van de stad ben je met het openbaar vervoer snel in het stadscentrum. Thema's {{::item. De eigenaar een dictatoortje met een hele grote mond.

Playa de las Américas. Steigenberger Frankfurter Hof. Het gras was mooi gemaaid en ik had zat ruimte om m'n camper te parkeren.

Russisch 1. Ik heb me kostelijk vermaakt. Beoordeel vertaling  Goed  OK  Slecht. Fr einen Kurztrip nach Frankfurt durchaus zu empfehlen.

De laagste prijzen voor.

Bekijk de websites van onze partners voor de volledige voorwaarden. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Hotel Heddernheimer Hof.
 • Camperen op een fabrieksterrein Paul Schijff Pas aan wat niet klopt.
 • Miracle Resort. Ich grüße sie ein definitiv letztes Mal.

Stel gersonv een vraag over City Camp Frankfurt. Je kunt maximaal 3 foto's tegelijk uploaden. Dit is één van de twee botanische tuinen van Frankfurt. Wir waren übers WE in Frankfurt. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Camping niet goed onderhouden, oud sanitair.

Restaurant naast de camping, en heeft na aanhoren van ons relaas de camping direct uit de Acsi gids laten verwijderen. Voorste stuk van camping voor passanten, achterste stuk staan vervallen caravans dat je moeilijk kan geloven dat hier nog mensen komen.

Drinken is er te koop en er worden bbq avonden georganiseerd. Ook vanuit een camping aan de rand van de stad ben je met het openbaar vervoer snel in het stadscentrum. Hier troffen we city camping frankfurt am main Acsi inspecteur die op kwark voor het slapen in de cut ook niet echt vriendelijk behandeld werd, niet geprobeerd!

Meest gezocht

Mensen rijd een stukje door maar sla deze camping over. Dit is één van de twee botanische tuinen van Frankfurt. Ik zou er niet zomaar nog een keer teruggaan, heb het idee dat ze zichzelf beter verkopen dan dat ze eigenlijk zijn en dat gaf een vreemde bijsmaak aan het verblijf.

Travel Inn. Sitemap Disclaimer Privacy en cookiebeleid. Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. Klik hier voor meer informatie. Type reiziger. Je kunt geen nieuwe periode toevoegen, omdat de huidige periode het hele jaar betreft.

Frankfurt am Main (Hessen) : City Camp Frankfurt GmbH ***

Ik heb me kostelijk vermaakt. Grand Park Lara. Dann muss ich nachher noch länger bleiben. Het winkel walhalla van Frankfurt met het overdekte winkelcentrum My Zeil, dat ook bekend is vanwege zijn bijzondere architectuur.

Verder is het er niet erg prettig, zo is het sanitair vrij bouwvallig. Houd je van besparen. Personeel totaal niet vriendelijk. Vraag en antwoord. Motel One Frankfurt-Romer. Egesche Zee. Type reiziger.

Vrije zoekterm

Gelukkig is hij uit het Acsi boek gehaald. Werken bij Zoover. Bij Campercontact gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Beoordeeld op 12 juli via mobiele applicatie.

Ga je met vakantie naar Frankfurt dan kun je ook naar hartenlust winkelen, want ook daarom staat de stad bekend! Gasthaus zur Goldenen Gerste. Personeel totaal niet vriendelijk.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   11.09.2019 22:05 Shaima:
   Ich grüße sie ein definitiv letztes Mal.

  Ten anker

  Vond