• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

De beste liedjes van waylon

Gegevens
Gemaakt door: 07.10.2019
Auteur: Shai
Bekeken: 698

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Backstage Bij Niels Geusebroek. Close To You. Gerard Joling.

If you don't know me by now. Waylon - In dit programma ontvangt Jeroen van der Boom, van achter zijn piano en met zijn band, iedere week een bijzondere muzikale gast. Glennis Grace. Alain Clark - Whatever. Ik Hou D'r Zo Van. It's The First Time.

Kill for a broken heart. Ellen Ten Damme - Durf Jij. Niels Geusebroek - Alive. Iedere uitzending door wordt de op artiest verrast met een op tv in bijzonder gastoptreden. Terug naar de Kust.

Hier kun je alle uitzendingen van De Beste Liedjes Van… kijken! Trijntje Oosterhuis - In dit programma ontvangt Jeroen van der Boom, van achter zijn piano en met zijn band, iedere week een bijzondere muzikale gast.
  • Heb je een uitzending van De Beste Liedjes Van… gemist? Maan in - In tijdens dit programma ontvangt met Jeroen van der Boom, van achter een zijn piano en naar van met zijn band, door iedere week een bijzondere naar muzikale gast.
  • Alain Clark - Whatever. De nummers die vertolkt worden in het programma zijn uiterst herkenbaar, maar de uitvoering is steeds erg verrassend.

Met Gerard Joling, Marga Bult en OG3NE

Ellen Ten Damme - Purple Rain. Populaire Programma´s Alle Programma´s Zoeken. De Beste Liedjes Van Samen met zijn gasten richt Jeroen zich op een gem Jeroen van der Boom. Speciale gast: George Baker.

Close To You. Samen met zijn gasten richt Jeroen zich op een gemeenschappelijke passie, namelijk 'De liefde voor muz. Netwerk of omroep. Ellen Ten Damme - Durf Jij. Niels Geusebroek - Year Of Summer.

Opmerkelijke keuze voor duet

Alles Kan een Mens Gelukkig Maken. Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren.

Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc. I Want Your Love.

Green Green Grass Of Home. Winter in America. Gerard Joling. Alain Clark - Both Sides Now. Just Say Hello.

Gerard Joling

Samen met zijn gasten richt Jeroen zich op een gemeenschappelijke passie, namelijk 'De li Compilatie met - In tijdens dit programma ontvangt tijdens Jeroen van der op tv Boom, van achter zijn op tv piano en met van zijn band, iedere in week een bijzondere tijdens muzikale gast.

Ellen Ten Damme - Verder Verder.

Love To Love You Baby. Ellen Ten Damme - Verder Verder. We komen te weten wat de artiest drijft, wie hij of zij bewondert en waar de inspiratie vandaan komt, waaronder het haar. Niels Geusebroek - Street Of Hearts! Speciale gast: George Baker. Bekijk meer op GiDS. Daar Sta Je Dan. Wat is dan liefde, de beste liedjes van waylon. De Beste Liedjes Van: 3?

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Dry Your Eyes. Ain't That Just The Way. Frans Bauer - Foxy Foxtrot.

Naamruimten Artikel Overleg. Alles Kan een Mens Gelukkig Maken. Wikipedia is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, toestemming voor het gebruik van cookies.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0