• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Elektrische fiets display valt uit

Gegevens
Gemaakt door: 08.10.2019
Auteur: Eltjo
Bekeken: 387

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Controleer opnieuw de powerlaunch functie. Bestel een nieuwe accu rail 1.

De mate van ondersteuning is afhankelijk van twee factoren:. Lader Contactpunt. Hieronder wat foto van tijdens de werkzaamheden en tegelijk zie je hoe de motor er in de binnenkant uitziet. Heb het probleem met de display opgelost door deze een paar uur op te laden via mijn laptop. Gepost maandag 9 juni Volgens mij is je accu te zwak, je zegt dat alle lichtjes uit gaan bij voluit trappen.

Ondersteuning valt uit tijdens het fietsen 2.

Fietsenmaker heeft deze gereset en hierna alles opnieuw ingesteld. Dit is geen groot probleemmaar wel een vervelend geluid, elektrische fiets display valt uit. Nee: Controleer de kabelboom Probleem verholpen.

Alle woorden En of meer woorden Gebruiker. Bijvoorbeeld om er voor te zorgen dat de fiets niet gaat rijden als er helemaal geen druk op de trappers staat.

Weergave met pagina beginnen:. Deze informatie Nadere informatie.
 • Lukt dit niet? De Bosch midden motor is een zeer innovatief product dat de markt van de elektrische fietsen heeft doen losbarsten.
 • Is het probleem hiermee verholpen? Inloggen Registratie.

Stella Fietsen

E-Bike Fiets met elektrische trapondersteuning Dus: een fiets met een motor maar spierkracht is noodzakelijk. Stel de. De accu lijkt defect. Optie 3: Het bodemplaatje is te breed. Bijvoorbeeld als je met de fiets aan de hand de fietsenstalling uitloopt.

Het doel van trapondersteuning met een trapkrachtsensor is om het fietsen lichter mevrouw mag ik u rijden dumpert maken, niet om je harder te laten fietsen, elektrische fiets display valt uit.

Je kunt door rustig te trappen met weinig kracht zorgen dat de motor veel werk doet. Vandaag de magneetjes van de trapas sensor gereinigd, waren moddervet. Hierdoor voel je als fietser dat je ondersteund wordt terwijl je fietst. Na 80 km met veel plezier gefietst te hebben kreeg ik last van bovenstaande symptomen? Compressor type Nadere informatie!

Foutcodes Bosch E-bike systeem

Dit is verwijderd. Constateert u beschadigingen in stekkers of bekabeling? Ergens op het internet werd nog gesuggereerd dat een dergelijke storing ook veroorzaakt kon worden door een defekte Hall sensor in de motor. Om een prettige ondersteuning te behouden, adviseren wij u eens per maand de E-bike te kalibreren.

Gebruikershandleiding kort kort Van Raam BV Aaltenseweg 56 CM Varsseveld Positie zitting Om de positie van de stoel elektrische fiets display valt uit in te stellen zet de berijder een voet op het pedaal in de uiterste stand vanaf de berijder.

Het zal eerder in de stekkers hebben gezeten. Constateert u beschadigingen in stekkers of bekabeling. Vrijwel alle elektrische fietsen werken met trapondersteuning. Kan je batterij het nog wel aan.

Populaire fietsstoeltjes

Om beschadiging van het screen te voorkomen raden wij u aan hierbij geen mes te gebruiken. Hierdoor blokkeert de controller. Dat komt omdat de trapkracht niet mee bepaalt hoeveel ondersteuning de elektromotor geeft.

De accu zou redelijk eenvoudig in een testritje te meten zijn met een multimeter bevestigd.

Met die accu kan ik alvast wat. Ook op mijn fiets werkte haar display niet meer, waarbij het elektrisch systeem zorgt voor. Probleem is bij ons zelfs maar 2 keer op voorgevallen. Dit is geen groot probleem en als dit bij ons voorkwam demonteerden we de motor om de pallen te ontdoen van het dikke vet.

Tweedehands Fiets met batterij heeft mogelijk overwinterd in de vrieskou. Ingebruikname Een Target fiets met elektrische ondersteuning rijdt als een gewone fiets, terwijl mijn display wel op haar fiets werkte!!. Logischerwijs compenseert de elektromotor dan jouw lichte trapwerk om op snelheid te komen of blijven? De combinatie van trapkracht en rotatiesnelheid stelt de fietscomputer in staat de motor ondersteuning heel precies en continu te doseren.

Lees voor, elektrische fiets display valt uit.

Opvallend is dat hij het doet nadat ik het oplaadsnoer aangesloten heb gehad. Schema van de fiets die het dichtste bijkomt gaat hier in de link. Ga op de fiets na welke van de 3 problemen de oorzaak is en voer de vermelde handeling uit: 1.

De trapkrachtsensor is namelijk gevoelig en wordt de de vele drukverschillen nogal benvloed in de neutrale meting? Pas na twee slagen gaat de motor meehelpen met voortstuwen.

Forum tracker.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   10.10.2019 16:53 Brechtje:
   Duidelijke uitleg, bedankt.

   16.10.2019 22:17 Ciro:
   Lader Contactpunt. Wij zijn niet verantwoordelijk als u de middenmotor toch op een andere fiets plaatst dan de aangegeven.

  Ten anker

  Vond