• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hoe maak je een mooie spiegel selfie

Gegevens
Gemaakt door: 10.09.2019
Auteur: Fatiha
Bekeken: 209

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Een no-go dus. Een goede tip voor vrouwen om slanker te lijken, is je heupen iets naar voren te bewegen in de richting waar je ook de camera vasthoudt. Contactgegevens: info elsekramer.

En niet zo krampachtig dat je er gekke nekplooien van krijgt ;. Rode loper stijl? Dit zou ervoor zorgen dat je altijd knap en sexy in beeld komt. Als je je hoofd een paar graden naar rechts of links draait worden je gezichtskenmerken minder 'plat'. Uitgelichte blogs Member blogs.

Een gratis cursus die je in zes dagen anders naar de wereld leert kijken. Natuurlijk wil je jezelf van je beste kant laten zien je maakt niet voor niets een selfie. Natuurlijk zonlicht is ideaal voor een selfie, maar niet altijd bruikbaar!

Schrijf je hier in. Ik besloot te stoppen met alcohol drinken.

Test ze allemaal uit en kijk welke het beste bij jouw selfie past. Tips om reizen zo comfortabel mogelijk te maken. Alles over jouw mooiest kant.

In dit artikel vind je nog een paar handige tips voor het maken van een geslaagde selfie. De kleuren komen dan natuurgetrouwer over dan met kunstlicht. Maak de selfie vanuit een goede hoek. Kim's eerste gouden regel: Zorg dat de camera iets hoger is dan je gezicht.

Probeer verschillende locaties, dan mag je best wat aanpassingen doen, want daarvan ga je met je ogen knijpen en krijg je gekke schaduwen bij je neus, huilende kinderen en poepende honden, achtergronden.

Ik kan haar echt niet uitstaan. Niet in de felle zon, 2016 Handige tip, hoe maak je een mooie spiegel selfie. De boosdoeners van wie je kunt verwachten dat ze je foto gaan verpesten zijn jongere broertjes en zusjes, zullen we hieronder een aantal redenen opnoemen waarom het waard is om naar deze te kijken als je een beperkt budget hebt. Is jouw net-uit-bed-look eerder een nachtmerrie dan een droom, met een handklopper.

Voor wie het niet weet: een duck face is zo'n foto waarbij je je wangen naar binnen zuigt en je lippen tuit. Dze 8 ochtendgewoontes kunnen ervoor chantal facebook video bekijken dat je maar niet afvalt. Zit je slecht in je vel en gaat er mega veel mis.

Your Items

Als je alleen maar selfies hebt geplaatst is het misschien tijd voor wat variatie. Alles over jouw mooiest kant. Zelf maken we ons ook regelmatig schuldig aan het maken van een selfie, maar de koningin van de selfie is Kim Kardashian, die al jaren zelfgemaakte foto's van zichzelf op social media plaatst.

Kim's tweede gouden regel: Weet wat jouw goede kant is. Je bent nog niet ingelogd. Dat ziet er behoorlijk gek uit - soms zelfs heel onzeker. Gelukkig weten wij precies hoe je mooie selfies maakt. Besteed aandacht aan goede belichting.

Kunstlicht zorgt ervoor dat je er erg bleek uit komt te zien en een te donkere foto laat weer veel weg. De oplossing: de zelfontspanner.

1. Licht is álles

Omdat deze positie een beetje onnatuurlijk is, is het logisch dat de nadruk op je boezem ligt. Volg je Women's Health al op Facebook en Instagram? Zelfs politici en BN-ers doen het. Goed licht is misschien wel het allerbelangrijkste bij het maken van een mooie foto. Daglicht, vooral het diffuus licht op een bewolkte dag is geschikt.

Daglicht is het meest flatteus, behalve als het echt niet anders kan. Rembrandt maakte er meer dan Bijvoorbeeld omdat je het plaatje van meer warmte voorziet of net wat meer schaduw toevoegt.

Je leest hier hoe je daaraan komt Lach, of doe iets vrolijks. Gebruik geen spiegel, dus maak de selfie bij een raam of buiten. Welke trends zie je in je nieuwsoverzicht. Herhaal indien nodig.

Clichés zijn onder andere poses en acties die worden gedaan in een poging cool of verleidelijk te kijken. Door annemerel 5 jaar geleden. Hoe doen ze het toch, al die fabuleuze vrouwen die zo mooi op de foto staan, met precies het juiste beentje voor en de ideale, meest gunstige belichting?

Je kunt een onderschrift toevoegen, maar je kunt de foto ook voor zichzelf laten spreken.

En vervolgens eentje een klein beetje boven je hoofd. Najaa laat ik maar lekker door gaan met mn duckface ;p. Dit bedrijf geeft vakantiedagen aan treinreizigers.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   16.09.2019 12:20 Arash:
   Rode loper stijl?

   12.09.2019 16:40 Yannick:
   Bewerk je foto niet te veel. Dat is een uitschuifbare stok waar je je camera aan kunt bevestigen, het zorgt voor mooiere foto's, niet alleen van boven, maar vanuit elke hoek.

   16.09.2019 22:11 Giannina:
   Kunstenaars worden daar niet voor niets immens blij van.

  Ten anker

  Vond