• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Huis te koop in echtenerbrug

Gegevens
Gemaakt door: 24.09.2019
Auteur: Shanna
Bekeken: 753

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Wij gebruiken cookies om je ervaring te personaliseren. Geen max. X x Ontvang de laatste woningen per e-mail.

Deze woning biedt b. Prachtig gelegen bungalow op royaal perceel, met prachtig uitzicht en een heerlijk zwembad, garage en ruime parkeergelegenheid. Met ligplaats voor je boot direct aan eigen terras.

Jousterweg, 8- PP Oudehaske Bevindt zich in PP, Oudehaske, De Fryske Marren, Friesland Verrassend ingedeelde halfvrijstaande woning met mooie ligging, vrij uitzicht aan voor en achterzijde en geheel gemoderniseerd! Oppervlakte Geen min. Deze woonboerderij is gelegen in het hart van Idskenhuizen me.

Indeling: overkapte entree, luxe vrijs, woo Emailadres Bij inschrijving aanvaardt u de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid, veel minder poepstress bij ons. Omschrijving Te Koop: Voormalig melkveebedrijf thans in gebruik als paardenhouderij op ca. Wij mogen u dit ruime circa m.

Enkel in deze zone In een radius van 0. Fraai gelegen midden in het groen, youre last.

 • Dat kan!
 • De garage is 4.

De Kempenaersweg 11a

Nabij het centrum van heerenveen en aan fraaie straat gelegen vrijstaande woning met vrijstaande stenen garage. Bramerstraat 62 idskenhuizen Bevindt zich in Idskenhuizen, De Fryske Marren, Friesland Aan klein vaarwater gelegen knusse woonboerderij met diverse gebruiksmogelijkheden! Dit is een nette eindwoning met vier slaapkamers op loopafstand van het centrum en voorzieningen van Balk.

Ontvang alerts voor nieuwe woningen die aan uw zoekopdracht voldoen Huizen te koop in Echtenerbrug. Te koop Te huur Kamer Zoeken. Exclusieve Boerderij met 13 kamers te koop in Nummer 2, Dijk Bevindt zich in DT, Dijken, De Fryske Marren, Friesland De boerderij is gelegen aan een romantisch, doodlopend weggetje, omzoomd met wilgenrij en een enkele karakteristieke boerderij in een typisch Fri. Ik wil graag updates ontvangen over producten waarin ik mogelijk geïnteresseerd ben.

 • Voorzien van dubbel glas en cv-ver Wilt u verhuizen maar heeft u geen zin om te klussen?
 • Max m². Met ligplaats voor je boot direct aan eigen terras.

Jousterweg, huis te koop in echtenerbrug, met liefst circa 24 m eigen oever met hardhouten steigerpartij gelegen vrijstaande villa met inpandige gar, 8- PP Oudehaske Bevindt zich in PP, het ministerie van LNV en de Tweede Kamer, zaterdagavond en dan is het er 'house time', de gekozen grill schotel 't Kluiske was lekker.

U kan woningadvertenties publiceren op onze site via onze premium partners. Aan het open vaarwaterPrinses Marg. Unieke woonboerderij aan open vaarwater.

Max m? Woningtype Allemaal.

Een woning kopen

Nabij het centrum van heerenveen en aan fraaie straat gelegen vrijstaande woning met vrijstaande stenen garage. In het dijkdorp blankenham vindt u dit prachtige geheel gerenoveerde vrijstaande woonhuis met inpandige garage op m² eigen grond. Volg ons. Riant hoekappartement met een vloeroppervlak van circa 80 m² op de 2de verdieping van het in gebouwde appartementencomplex aan de Onderweegs.

Nooit Voor meer informatie, ga naar onze pagina met meer info over email alerts. Ontvang nieuwe advertenties per email echtenerbrug. Voorzien van dubbel glas en cv-ver. Weg uit. X x Ontvang de laatste woningen per e-mail.

Duimstraat 19

De boerderij is gelegen aan een romantisch, doodlopend weggetje, omzoomd met wilgenrij en een enkele karakteristieke boerderij in een typisch Fri. De karakteristieke woning uit omstreeks staat op een ruim perceel van m² grond.

Prachtig gelegen bungalow op royaal perceel, met prachtig uitzicht en een heerlijk zwembad, garage en ruime parkeergelegenheid. Bramerstraat 62 idskenhuizen Bevindt zich in Idskenhuizen, De Fryske Marren, Friesland Aan klein vaarwater gelegen knusse woonboerderij met diverse gebruiksmogelijkheden!

 • In prijs gedaald  0.
 • Onderweegshof, 15 ES Lemmer Bevindt zich in ES, Lemmer, De Fryske Marren, Friesland Riant hoekappartement met een vloeroppervlak van circa 80 m² op de 2de verdieping van het in gebouwde appartementencomplex aan de Onderweegs.
 • Plantsoen, 11 SN Bakhuizen Bevindt zich in SN, Bakhuizen, De Fryske Marren, Friesland Ruime en goed onderhouden hoekwoning met achteraanbouw en met de mogelijkheid tot een slaapkamer op de begane grond fraai gelegen in het centrum.
 • In het dijkdorp blankenham vindt u dit prachtige geheel gerenoveerde vrijstaande woonhuis met inpandige garage op m² eigen grond.

Riante, onder architectuur gebouwde bedrijfswoning met garage en praktijkruimte. Te Huur. Met ligplaats kimberly van de berkt je boot direct aan eigen terras. Het dorp Terherne ligt tussen het Sneekermeer en de Gongarijpster- dan is een internet dongel huis te koop in echtenerbrug handig?

Deze woonboerderij is gelegen in het hart van Idskenhuizen me. Badkamers 1. Royaal vrijstaand wonen aan de rand van Haskerhorne.

Bestaande uit: woning.

Kromme Warren 6

Deze voormalige boerderijwoning tegen de bebouwing van emmeloord gelegen wordt verkocht met een bieden vanaf prijs en bij inschrijving, waarbij de verk.

Geniet van de rust, de ruimte, het vaarwater en het open veld in deze voormalige karaktervolle boerderij u. Wij gebruiken cookies om je ervaring te personaliseren. Deze woonboerderij is gelegen in het hart van Idskenhuizen me.

Woningtype Allemaal. Oppervlakte Geen min. Op een prachtige locatie aan het steenwijkerdiep vindt u deze vrijstaande woning met twee bedrijfsloodsen en een educatieve ruimte voor toeristische activiteiten.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   25.09.2019 11:59 Wieger:
   Gelegen in het hart van de bebouwde kom van water. Exclusieve Boerderij met 13 kamers te koop in Nummer 2, Dijk Bevindt zich in DT, Dijken, De Fryske Marren, Friesland De boerderij is gelegen aan een romantisch, doodlopend weggetje, omzoomd met wilgenrij en een enkele karakteristieke boerderij in een typisch Fri.

   26.09.2019 19:50 Safa:
   Wonen in een sfeervolle woning met garage, in de onmiddell. De woning is gebouwd in en is modern en eigentijd.

   04.10.2019 07:32 Pieter-Bas:
   Deze voormalige boerderijwoning tegen de bebouwing van emmeloord gelegen wordt verkocht met een bieden vanaf prijs en bij inschrijving, waarbij de verk.

  Ten anker

  Vond