• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Restaurant de zoetelaar zoetermeer

Gegevens
Gemaakt door: 08.10.2019
Auteur: Pieke
Bekeken: 914

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Deze beoordelingen zijn machinevertalingen vanuit het Engels. Leuke bediening, smakelijke gerechten en ook voor kinderen leuke speelhoek, zakelijke vergadering of feest. Restaurantavonden Onze maandelijkse restaurant avonden dienen  als educatie programma voor onze cliënten.

Een prachtig eindejaarsgeschenk voor het personeel van onze opdrachtgever. En hoe leuk, de krant mag je meenemen naar huis. Profiel Lid worden. Deel nog een ervaring voordat je gaat. Bonbons met logo of plaatje?

Laat gerust weten wat je wilt. Is dit een gezinsvriendelijk restaurant. Dorpsstraat 99 AE Zoetermeer zoetelaar ipsedebruggen. Lijst wordt bijgewerkt. Volg ons ook op facebook: www. Deze website gebruikt cookies restaurant de zoetelaar zoetermeer je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien.

 • Hier moet je geweest zijn.
 • De verbouwing begin was voor onze chocolaterie een nieuwe mijlpaal.

In tijden van nood is de mens op zijn creatiefst

Bedank marcelj. Grootste wespenplaag ooit op komst. De Zoetelaar is een sfeervolle en representatieve locatie voor een presentatie, zakelijke vergadering of feest. Bedank Ellen B. Bij lunchcafé De Zoetelaar werken mensen met een verstandelijke beperking , ieder met zijn of haar unieke capaciteiten en mogelijkheden.

Tijd van het jaar. Door Marijke Helsloot 1 juni Loop eens binnen om een kijkje te nemen. Is dit uw TripAdvisor-vermelding. Datum van bezoek: december Afgelopen jaren hebben wij heel veel gezellige workshops voor volwassenen en restaurant de zoetelaar zoetermeer mogen verzorgen.

Meer informatie

Voornaam Achternaam. Smaak, kwaliteit en duurzame koffie; voor ons een vereiste voor de koffie die wij serveren. Doordat er speelmogelijkheid is vermaken ook kleine kinderen zich prima en kunnen volwassenen rustig eten. Taarten Heb je wat te vieren?

Bonbons met logo of plaatje. In de omgeving. Ga naar contactformulier. In ons gezellige lunchcaf  kunt u een feest geven voor een gezelschap tot personen. Lees meer over de zorg binnen deze locatie Naar zorgzoeker.

Openingstijden

Gezondheidscentra Onderzoek Mijn Dossier. De thee komt dan te vervallen en er worden twee glazen wijn p. Ontvangst met een feestelijke bubbel met of zonder alcohol.

En het eten is smakelijk, restaurant de zoetelaar zoetermeer. Vreselijk 0.

 • Datum van bezoek: november
 • Alle talen.
 • Beoordeel vertaling  Goed  OK  Slecht.
 • Wij zijn heel blij dat het monumentale pand waar wij alweer 18 jaar zitten is aangepast aan alle eisen van deze tijd.

Ja Nee Weet ik niet zeker. Product kennis gegeven. Bedankt voor je hulp. De mensen achter de restaurant de zoetelaar zoetermeer die het personeel weten te managen. Samen met Redbeans zoeken wij naar het beste kopje koffie binnen de mogelijkheden van onze medewerkers. Hier moet je geweest zijn.

Beoordelingen filteren.

Een bijzonder lunchcafé op een bijzondere locatie

De mensen achter de schermen die het personeel weten te managen. Voornaam Achternaam. Deze beoordelingen zijn machinevertalingen vanuit het Engels.

In zowel de keuken als de bediening werken medewerkers met een beperking. Is dit restaurant rolstoeltoegankelijk? Allen zijn bijzonder gemotiveerd en maken het  je graag naar het zin met hun enthousiasme en de heerlijkste gerechten.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   15.10.2019 21:48 Robyn:
   Golden Tulip Zoetermeer - Den Haag. Bedankt voor je hulp!

   09.10.2019 17:25 Mahamed:
   Inloggen Lid worden.

  Ten anker

  Vond