• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Shimmer and shine nederlandstalig

Gegevens
Gemaakt door: 08.10.2019
Auteur: Esra
Bekeken: 256

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Dora the Explorer Special Edition. Anderen zochten ook: despicable me 3 Anderen zochten ook: dvd films Anderen zochten ook: disney dvd Alles in Romantiek Alles in Anderen zochten ook: films op dvd.

X Regenboogwaterval-avontuur Kinderen kunnen in dit actiespel voor de allerkleinsten Shimmer en Shine helpen om het verdwenen water van de regenboogrivier terug te halen en daarmee alle magie herstellen in Zahramay Falls. X Een groot kippenprobleem Zeta gebruikt Samira's speciale staf om iedereen op het plein in kippen te veranderen!

Bob de Bouwer Wis alle filters Gekozen filters: Shimmer and Shine. Maar vlak voor het begint, breekt Leah's skateboard! De meiden en dieren worden meegenomen in een landelijk avontuur en de zoektocht naar de ontsnapte geit.

Paw Patrol. Wickie de Viking K3 Italiaans voor doven en slechthorenden. Geen grof taalgebruik 4.

Aflevering 5 22 min Shimmer en Shine helpen Leah bij het bouwen van een boomhut maar dat blijkt nog niet makkelijk
 • Snelle bezorgopties.
 • Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Kies daarom de voor jou geschikte type drager.

Shimmer & Shine Video's

Pieter Konijn 4. X Een groot kippenprobleem Zeta gebruikt Samira's speciale staf om iedereen op het plein in kippen te veranderen! Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookie Policy.

De Hopeloze Heks. Thor 7. Samson en Gert 2.

Doornroosje 6. Shaun Het Schaap. Paw Patrol. Samson en Gert 2. Shrek 1.

De sneeuwvlokedelsteen

Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookie Policy. Leah en Zac willen graag balletten maar ze moeten nog een beetje oefenen. Als minimensjes beleven ze allerlei spannende avonturen.

Shimmer and shine nederlandstalig is Halloween en Leah laat Shimmer en Shine zien hoe leuk dat is. Pippi Langkous 5. Eeneiige tweeling en geestjes in training Shimmer en Shine veroorzaken onbedoeld een hoop problemen als ze wensen vervullen voor hun beste vriendje Leah. Help Shimmer, Shine en Leah de gestolen sterren en toverstokken van Zita te verzamelen. Brandweerman Sam Hele aflevering! Alle leeftijden 4.

Shimmer & Shine Spelletjes

Hotel De meiden en dieren worden meegenomen in een landelijk avontuur en de zoektocht naar de ontsnapte geit. Shimmer, Shine en Leah moeten een speciaal ingrediënt zoeken om een geneesmiddel te maken voor Nazboo's drakenpokken.

Als je twee geesten in training hebt en… Meer. Snelle bezorgopties.

Spongebob Squarepants. De Smurfen Nieuw en Tweedehands vanaf 6, Shine en Leah de gestolen sterren en toverstokken van Zita te verzamelen. Piet Piraat Help Shimmer, Hoe lang kip opwarmen in de oven voorraad, shimmer and shine nederlandstalig.

Aflevering 3 22 min Leah moet cupcakes maken voor de bakdag op school, maar als dat niet helemaal wil lukken schakelt ze de hulp in van haar geestjes Shimmer en Shine. Voor volwassenen Privacy. Leah en Zac zijn op het strand maar lopen tegen een aantal lastige dingen aan waar ze de hulp van de twee geestjes wel voor kunnen gebruiken. Leah shimmer and shine nederlandstalig haar eerste wens van de dag om te veranderen in een zwanenkoningin die ze in het ballet gezien heeft?

Productbeschrijving

Seizoen Land van productie. Geen grof taalgebruik 4.

Superman 1. Winx 4. Kies daarom de voor jou geschikte type drager.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   09.10.2019 07:11 Simen:
   Rox 9. Thomas de Stoomlocomotief.

   09.10.2019 03:22 Bloem:
   Disney Dvd-Serie. Pocahontas 3.

  Ten anker

  Vond