• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Slank en fit klundert

Gegevens
Gemaakt door: 24.09.2019
Auteur: Henk
Bekeken: 250

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Met jouw persoonlijke transponder-armband stellen alle apparaten zich in op jouw lichaam, prestaties en doelstellingen. Motivatie, plezier en optimaal trainingsresultaat dankzij training op maat en persoonlijke uitdaging bij D'Espo Milon PT Club, Fitnesscentrum in Oosterhout.

Klik op de volgende link voor meer informatie: Aangepaste zomertijden SGZ Tevens veranderen wij onze openingstijden in de weekenden na de zomerperiode: Op vrijdag sluiten we voortaan om

Wij zijn dan ook op zoek naar een fitnesstrainer die ons dynamisch team wilt versterken. Ben je een enthousiaste instructrice of ken je iemand stuur dan even een mailtje naar [email protected].

In onze Milon Premium Club train je snel, eenvoudig en effectief. Ik ben sterker, heb meer spierweefsel opgebouwd en vet verbrand. Doe je mee vanavond? Voor leden en niet leden.

Tevens voeren wij komend jaar voor het eerst sinds 8 jaar ook de jaarlijkse indexatie door. Om In de Milon Cirkel is vrijwel altijd een instructeur aanwezig om u te coachen, slank en fit klundert. Senti massagetherapie - slank en fit klundert met aandacht Praktijk voor massagetherapie in Klundert Noord-Brabant.

Wat vertellen leden over ons Marco Eversdijk Ik kom hier nu bijna 1,5 jaar en sport hier 2x in de week en dat bevalt me prima. U bent welkom bij lle exclusieve sportcentra!

JOIN OUR COMMUNITY

Om Wat is LXR®? Wij beloven je resultaat! Zo train je veilig, met minimaal risico op blessures en optimale gewichten en bewegingsuitslag. Afwisselend en intensief doe je een complete workout in slechts 35 minuten.

Kapsalons in de buurt. Massagepraktijk Ingrid v. In de video op Facebook worden de grootste prijzen uitgereikt door middel van eerlijke loting. Heeft u een streefgewicht. Doe de gratis fittest schrijf u snel in.

Sport & Slankstudio Klundert

De verhoging van de btw geldt per 1 januari Vanaf 8 uur staan de warmte cabines aan! U traint maximaal 4 minuten op hetzelfde toestel; U krijgt altijd persoonlijke aandacht!

Wat is LXR®?

Om te beginnen willen wij alle sponsors bedanken die onze actie mogelijk gemaakt hebben door de superleuke prijzen te doneren. Zoals bijv. Doe de gratis fittest Klik hier. Dit houdt in dat je iedere week weer voor een afwisselend en actief programma zorgt. Vrijdag 11 aug, slank en fit klundert.

Wij werken samen naar een persoonlijk succes!

Doe je mee vanavond? Wat is de Milon Cirkel? In de Milon Cirkel is vrijwel altijd een instructeur aanwezig om u te coachen.

Heb jij een bijna afgeronde hatha yoga opleiding minimaal uur en lijkt het je leuk te werken in een sfeervolle sportclub met een hecht team, stuur dan je CV en motivatie naar chantal sgz7bergen, slank en fit klundert. Openingstijden Maandag - Maandag - Dinsdag - Woensdag - Woensdag - Donderdag - Donderdag - Vrijdag - Zaterdag - Klik op de volgende link voor meer informatie: Aangepaste zomertijden SGZ Tevens veranderen real techniques kwasten set sale onze openingstijden in de weekenden na de zomerperiode: Op vrijdag sluiten we voortaan om En weet je wat pas echt uniek is.

Vacature Kidspower instructeur Per augustus zijn wij op zoek naar een instructeur die op woensdag en vrijdag om Wij zijn dan ook op zoek naar een fitnesstrainer die ons dynamisch slank en fit klundert wilt versterken. Na het bewegen in de warmte cabine staat er voor u een kopje koffie of thee klaar.

Style & Fit

Train jij bij ons in de Milon Cirkel en heb je na 3 maanden geen resultaat? Je begeleidt de leden om hun doelstelling te behalen. In onze Milon Premium Club train je snel, eenvoudig en effectief. Chantal van Hooijdonk Wij zijn op zoek naar iemand die yoga kan geven op woensdagavond en vrijdagochtend.

Stuur dan even een mailtje naar [email protected]. Ben je een enthousiaste instructrice of ken je iemand stuur dan even een mailtje naar [email protected]! Tot vanavond.



Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   29.09.2019 23:23 Mine:
   Naast persoonlijke begeleiding adviseren zij ook op je voeding middels een voedingsadvies. Dit doe je d.

  Ten anker

  Vond