• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Youtube app doet het niet meer

Gegevens
Gemaakt door: 06.10.2019
Auteur: Hillegonda
Bekeken: 563

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Markeer het dan als oplossing. Tik op Gedwongen stoppen. Problemen oplossen Problemen met apps Een geïnstalleerde Android-app herstellen die niet werkt.

Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Welkom Heb je nog geen forumaccount? Dan kunt u verder gaan met deze handleiding.

Heb je de software update doorgevoerd? Heb ook het probleem met YouTube dat je het kastje uit moet zetten. Op de Philips werkte de YouTube app wel, toen ik nog een andere Experiabox had.

Tik op de knop naast YouTube om datagebruik in te schakelen. We sturen een e-mail met instructies om het wachtwoord opnieuw in te stellen. X Tlcharger Acheter. Hoop ook snel bij u. App updaten App-updates kunnen verbeteringen bieden waarmee uw probleem mogelijk wordt opgelost.

 • Hij blijft vast lopen met het logo van YouTube in beeld, ik krijg wel geluid van de tv zenders maar kan verder niks.
 • Als ik de tv ontvanger opnieuw opstart is dit probleem weer verholpen, maar youtube werkt nog steeds niet. Ik accepteer de Forumvoorwaarden.

Deel 1. YouTube Werkt Niet Problemen en Oplossingen op iPad

Kun je je profiel aanvullen met adres gegevens en mij een seintje geven? We hebben 4 ontvangers en op alle 4 werkt you tube dus niet.

Als je nog steeds problemen ondervindt, laat het ons dan weten door via de app feedback te verzenden. Gebruikersnaam of e-mail.

Adobe Flash Player is nu geïnstalleerd en u kunt nu proberen om YouTube weer te gebruiken. Download de nieuwste versie van YouTube waarmee je iPad compatibel is.

Gebruikersnaam of e-mail. Voor iedereen met een is deze youtube app doet het niet meer afgelopen nacht beschikbaar geworden. Als je daarna probeert terug te gaan om iets anders te kijken werkt dit dus niet. Ik heb precies hetzelfde probleem als Melaniek. Goede middag bij ons perfect de nieuwe app via kanaal benen Corina. Het the art of the brick zijn dat de ontvanger daarna nog eenmalig naar de fabrieksinstellingen moet worden teruggezet, om de YouTube app weer te laten werken.

Klik vervolgens op het tandwieltje rechts onderin de video.

Beschrijving

Netflix start wel goed op kortom het is puur de 'nieuwe' youtube app die een update nodig heeft De tip van Arjo toepassen is een goede optie hoewel ik youtube daar niet genoeg voor gebruik dus nu even niet.

Maximale bestandsgrootte: 2MB. Profiel aangevuld, software update doorgevoerd, kanaal gevonden en het werkt perfect. Verstuur Terug naar overzicht.

Deel 1. Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Alleen zichtbaar voor jou en Telfort Deze informatie is alleen zichtbaar voor jou en moderators. De komende dagen dus even afwachten. Media toevoegen? Voor het optimaliseren van uw internetverbinding kunt u contact opnemen met onze helpdesk.

Word nu lid en maak deel uit van onze community!

In plaats daarvan verscheen er een bericht met de tekst 'Deze video is momenteel niet beschikbaar'. Een veel voorkomend probleem van YouTube, is dat de filmpjes niet worden geladen. Start de app opnieuw op.

Hij doet het weer!. Help Sneltoetsen. De komende dagen dus even afwachten. Als doki doki literature club wiki characters de app opnieuw wilt gebruiken, kunt u deze opnieuw installeren.

Ook casten vanaf een tablet via de tv ontvanger hetzelfde probleem het is puur de youtube app op de tvontvanger. Pakketten Hulp op Afstand Full Service, youtube app doet het niet meer. Het is erg frustrerend als u een filmpje wilt kijken op YouTube, maar het filmpje speelt zich maar niet af.

We hebben 4 ontvangers en op alle 4 werkt you tube dus niet. Probeer een van de volgende manieren om de problemen op te lossen. Registreren Heb je al een account!

Schermafbeeldingen

Software is hier ook up to date! Dit probleem heb ik ook! Mocht dit de eerste keer zijn dat het probleem zich voordoet, dan kunt u de browser opnieuw starten en controleren of het probleem zichzelf heeft opgelost.

Tik op Mobiel netwerk. Hoe kan dit opgelost worden. Klik op deze knop te klikken om video te importeren in het 'Converteren' menu.

Opmerking:  Sommige van deze stappen werken alleen in Android 8.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   13.10.2019 12:04 Felien:
   Hij doet het weer!!

   08.10.2019 03:46 Ditta:
   Wat is hier aan de hand?

  Ten anker

  Vond