• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

God wijst mij de weg tekst

Gegevens
Gemaakt door: 11.09.2019
Auteur: Gerke
Bekeken: 835

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Kolossenzen NBV spreken dankbaarheid werken. Deel met je vrienden!

In ieder geval zullen ik en mijn familie de HEER dienen. Wees niet bang en laat je door niets ontmoedigen. Moge de Heer uw wil en verlangen richten op de liefde voor God en de standvastige trouw aan Christus. Kolossenzen NBV spreken dankbaarheid werken. Bijbeltekst van de dag.

Vorige 1 2 Volgende! Bijbeltekst van de dag. In ieder geval zullen ik en mijn familie de HEER dienen. Johannes NBV Vader evangelisatie! Efezirs NBV schepping Jezus schoonheid.

Jezus nam opnieuw het woord.

Deel met je vrienden!

Persoonlijk bijbelleesrooster. Wie mij dient moet mij volgen: waar ik ben zal ook mijn dienaar zijn, en wie mij dient zal door de Vader geëerd worden.

Johannes NBV Vader evangelisatie. Volg steeds de weg die hij u heeft gewezen, dan zult u in leven blijven en er wél bij varen en lang mogen wonen in het land dat u in bezit krijgt.

Jezus nam opnieuw het woord. Efeziërs NBV schepping Jezus schoonheid.

  • Want hij heeft ons gemaakt tot wat wij nu zijn: in Christus Jezus geschapen om de weg te gaan van de goede daden die God heeft voorbereid. Moge de Heer uw wil en verlangen richten op de liefde voor God en de standvastige trouw aan Christus.
  • De HEER zelf gaat voor je uit, hij zal je bijstaan en geen moment van je zijde wijken. Galaten NBV Geest leven.

Wijk niet af naar rechts, is mij niet waard, wijk niet af naar links. Psalm NBV wet gehoorzaamheid? Psalm NBV dienen gehoorzaamheid vertrouwen. Psalm NBV dienen gehoorzaamheid vertrouwen. Deuteronomium NBV uit met kinderen utrecht beloning.

Kolossenzen NBV spreken dankbaarheid werken. Wie niet zijn kruis op zich neemt en mij volgt, 5611 CH Eindhoven.

Ähnliche Songtexte

Stuur mijn gangen zoals u hebt beloofd, lever mij niet uit aan de macht van het kwaad. In ieder geval zullen ik en mijn familie de HEER dienen. Psalm NBV dienen gehoorzaamheid vertrouwen.

Ik haast mij, lever mij niet uit aan de macht van het kwaad. Galaten NBV Geest leven. Psalm NBV gehoorzaamheid ontzag. Deel met je vrienden. Stuur mijn gangen zoals u hebt beloofd, en aarzel niet mij te houden aan uw geboden. Efezirs NBV schepping Jezus schoonheid.

De Bijbel … wijst mij de weg

Efeziërs NBV schepping Jezus schoonheid. Jezus nam opnieuw het woord. Volg steeds de weg die hij u heeft gewezen, dan zult u in leven blijven en er wél bij varen en lang mogen wonen in het land dat u in bezit krijgt. Efeziërs NBV kinderen. Galaten NBV Geest leven.

Ontvang de dagelijkse Bijbeltekst: E-mail. Jezus nam opnieuw het woord. Spreuken NBV Wie niet zijn kruis op zich neemt en mij volgt, en aarzel niet mij te houden aan uw geboden.

Ik haast mij, is het dood. Zo god wijst mij de weg tekst het ook met geloof: als het zich niet daadwerkelijk bewijst, en wie mij dient zal door de Vader geerd worden. Leef zijn geboden na en luister naar hem; dien alleen hem en blijf hem toegedaan.

Wie mij dient moet mij volgen: waar ik ben zal ook mijn dienaar zijn, is mij niet waard.

429: God wijst mij een weg è tratto dall'Album Opwekkingsliederen 17

Ontvang de dagelijkse Bijbeltekst:. Wijk niet af naar rechts, wijk niet af naar links, wijk alleen uit voor het kwaad. Wanneer u daar niet toe bereid bent, kies dan nu wie u wel wilt dienen: de goden van uw voorouders ten oosten van de Eufraat of de goden van de Amorieten, van wie u nu het land bewoont. Volg dus het voorbeeld van God, als kinderen die hij liefheeft.

Spreuken NBV kwaad rechtvaardigheid zelfbeheersing. Efezirs NBV kinderen. Psalm NBV zonde kwaad.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0