• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Herstel e mailadres wijzigen gmail

Gegevens
Gemaakt door: 12.09.2019
Auteur: Juultje
Bekeken: 904

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Feedback verzenden over Klik in het gedeelte Contactgegevens op Voeg een telefoonnummer voor herstel toe om je account te beveiligen. Ja Nee.

Tik op Verwijderen naast het alternatieve e-mailadres dat u wilt verwijderen. Ga naar de pagina voor accountherstel en beantwoord de vragen zo goed mogelijk. Google Help. Geef een e-mailadres op dat van u is. Was dit nuttig? Google-accountherstel: alles wat u moet weten Google biedt verschillende manieren om uw account te herstellen.

Een hersteltelefoonnummer toevoegen of wijzigen Ga naar uw Google-account. Een alternatief e-mailadres toevoegen Open de Gmail-app op uw iPhone of iPad. Als u industrile beveiligingsadviezen volgt, herstel e mailadres wijzigen gmail, moet u authenticatie herstel e mailadres wijzigen gmail twee giant e bike met bosch middenmotor hebben ingesteld De voor- en nadelen van twee-factorenauthenticatietypen en -methoden De voor- en nadelen van twee-factorenauthenticatietypen en -methoden Twee-factor-authenticatiemethoden zijn niet gelijk gemaakt.

Alternatief e-mailadres verwijderen Open de Gmail-app op uw iPhone of iPad. Hersteltelefoonnummer We gebruiken uw hersteltelefoonnummer bijvoorbeeld voor het volgende: Voor verzending van een code om toegang te krijgen tot uw account als u geen toegang meer heeft.

Ga als volgt te werk als je het e-mailadres voor je account wilt wijzigen: Log in op je  Google account.

Feedback verzenden over Computer Android iPhone en iPad Meer. Welk e-mailadres u het beste kunt gebruiken Kies een e-mailadres dat: u regelmatig gebruikt, verschilt van het e-mailadres dat u gebruikt om in te loggen op uw Google-account.

Een alternatief e-mailadres toevoegen

Tip : Probeer uw gebruikersnaam te herstellen zodat u zeker weet dat u probeert in te loggen op het juiste account. Hier volgt een overzicht van de meest gebruikte methoden en welke het beste aansluiten bij uw individuele behoeften. Tijdens het herstelproces probeert Google een unieke code te verzenden naar het telefoonnummer dat het heeft geregistreerd.

Feedback verzenden over U kunt het opnieuw proberen:.

We werken niet samen met services die beweren account- of wachtwoordondersteuning te bieden. Hersteltelefoonnummer We gebruiken uw hersteltelefoonnummer bijvoorbeeld voor het volgende: Voor verzending van een code om toegang te krijgen tot uw account als u geen toegang meer heeft, herstel e mailadres wijzigen gmail.

Kies een sterk wachtwoord dat u nog niet eerder met dit account heeft gebruikt. Computer Android iPhone en iPad Herstel e mailadres wijzigen gmail. Ga naar de pagina voor accountherstel en beantwoord de vragen zo goed mogelijk. Uitzonderingen: Als je Gmail gebruikt met je account, is het momenteel niet mogelijk je Gmail-gebruikersnaam te wijzigen nadat je je duurste huis ter wereld te koop geregistreerd.

Wachtwoord vergeten?

Consumentenaccounts deze eindigen meestal op gmail. Ja Nee. Je zou ook een bericht moet ontvangen op je oude e-mailadres om te bevestigen dat we de wijzigingen in je account hebben geregistreerd.

Als u een league of legends kaart kopen vraag niet kunt beantwoorden, kunt u ze intact laten. Als u zeker weet dat u de antwoorden op uw beveiligingsvragen kent, kunt u klikken op Een andere vraag proberen onder aan het venster.

Je kunt het e-mailadres van je account niet wijzigen in een e-mailadres dat al is gekoppeld aan een Google-account! Neem voor ondersteuning contact op met uw beheerder, herstel e mailadres wijzigen gmail.

Tip : Probeer uw gebruikersnaam te herstellen zodat u zeker weet dat u probeert in te loggen op het juiste account.

Wat dit e-mailadres is

Was dit nuttig? In eenvoudige bewoordingen vereist 2FA dat u naast uw wachtwoord een unieke code invoert. Google Help. Feedback verzenden over

Als u het proces wilt starten, kunt u mogelijk uw herstelgegevens niet wijzigen. U kunt het opnieuw proberen:. Als er iets anders is aan de manier waarop u inlogt, kunt u een nieuw Google-account maken. Als u uw account nog steeds niet kunt herstellen, gaat u naar accounts.

Voor blokkering van inlogpogingen van anderen zonder uw toestemming! Een herstelmailadres toevoegen of wijzigen Ga naar uw Google-account! Accountinstellingen en -beveiliging Een hersteltelefoonnummer of herstelmailadres instellen, herstel e mailadres wijzigen gmail.

Alternatief e-mailadres verwijderen

We sturen een e-mail met een verificatielink naar uw alternatieve e-mailadres. Feedback verzenden over Als zodanig heeft Google de functie voor nieuwe accounts volledig verwijderd.

Voor een melding als u bijna geen opslagruimte meer heeft? Er worden enkele vragen gesteld om te bevestigen dat het uw account is. Eerlijke antwoorden.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   18.09.2019 06:09 Emilius:
   Uw herstelmailadres wijzigen of verwijderen: selecteer Bewerken naast uw e-mailadres. Wanneer je echter gefrustreerd en in de hitte van het moment bent, zal het ervoor zorgen dat je je haar wilt losrukken.

   15.09.2019 01:24 Stephano:
   Neem voor ondersteuning contact op met uw beheerder.

  Ten anker

  Vond