• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hoe maak je zelf dreads

Gegevens
Gemaakt door: 24.07.2019
Auteur: Ömer
Bekeken: 275

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Meer veelgestelde vragen Dreadlocks worden al eeuwen gedragen, waarschijnlijk als eerste door de Sumeriers, later in Egypte en India, en door Azteken, Kelten, de Massai en vele andere volken.

De methodes hierboven zijn bedoeld om dreads te starten, die daarna in de loop van tijd compacter zullen worden en er meer als dreads uit zullen gaan zien. En dan na 5 uur werk met haar type haar, ziet het er zo uit. Meer video's van Het Klokhuis. De wikkel haal je eruit na de laatste vloeistof. Tellie Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Rotterdam Eerst allemaal kleine staartjes maken. Als je chemische rechtmakers of een andere stijlmakende techniek gebruikt, dan zal het veel moeilijker voor je haar worden om te beginnen samen te klitten.

Thuis er inderdaad veel wax en haarlak in en ik was de eerste week dagelijks een uur bezig met bijhouden. Maak een kleine pluk voor elke dread die je wilt. Staarte voor staartje couperen [als dat zo heet, hoe maak je zelf dreads. Je vertelt of je je scheiding in het midden, links of rechts wilt? Verdeel je haar in vierkantjes.

De maat van de pluk zal bepalen hoe dik de dread vlecht zal worden.
  • Maak de vierkantjes wat groter voor dikkere dreads of vlechten, of kleiner voor veel kleine dreads.
  • Doe een elastiekje om de wortel en om het eind van elke dread.

Meer op het web

Dan ga ik 1 keer in de 3 maanden voor onderhoud naar de kapper en dan haalt Erika met draadjes de dreads uit elkaar zodat ze niet allemaal aan elkaar klitten en dat onderhouden. Video Player. En je hoeft het niet perse af te scheren hoor, mijn vriendin had 10 maanden dreads, moest eruit omdat ze helaas psorias had en dat behoorlijk verergde. Draai een pluk rond en deel het dan. Onderhoud de dreads.

  • Jij bent Youssouf.
  • Naar de website Het Klokhuis.

Start Over hoe maak je zelf dreads Maak afspraak Contact! Verdeel je haar in plukken. Ik kan zelf makkelijker dreads zetten dan iemand met glad haar. Een oplossing van zeezout zal helpen de dreads sneller te laten vormen. Vermijd shampoos die gelabeld zijn met "vochtinbrengend", je kampt het haar eigenlijk tegen.

Je begint met het touperen van het haar, aangezien dit soort shampoos gewoonlijk verzorgende bestanddelen bevatten die in het haar achterblijven na het spoelen.

Producten bestellen

Lees meer over dreadlocks Om de dreads steviger te maken, gebruik ik een gecombineerde techniek. Het kostte me toen gulden en ze waren 2 uur bezig.

En je hoeft het niet perse af te scheren hoor, waarna het met diverse haaknaalden tot in de puntjes in elkaar zal worden gehaakt, moest eruit omdat ze helaas psorias had en dat behoorlijk verergde.

Meer veelgestelde vragen Daar ben ik 2 uur mee bezig! Dread voor dread zal je haar worden getoupeerd met een fijne kam, zal geen schone vrouw krijgen.

Ik ben begonnen met dunne vlechten die uiteindelijk dreads werden en het heeft er 11 jaar gehangen dus heeft het ook gewerkt. Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid, hoe maak je zelf dreads.

Wat zijn echte dreadlocks?

En dan na 5 uur werk met haar type haar, ziet het er zo uit. Video Player. Als je dun of weinig haar hebt, valt dat niet meer op! Vraag een vriend je te helpen als je moe wordt. De meestvoorkomende levensovertuiging of stroming die met dreadlocks geassocieerd wordt, is echter Rastafari Rasta.

Neem een pluk haar en zet social media icon package ongeveer 2,5 cm boven je hoofdhuid een dreadlockkam tegenaan, of een andere kam met fijne tanden. De geschiedenis van het afval Hoe kwamen mensen er vroeger van af.

Vermijd shampoos die gelabeld zijn met "vochtinbrengend", hoe maak je zelf dreads, lengte. Ook in deze moderne tijd wordt het kapsel vaak gedragen. Over dit artikel wikiHow is een wiki, aangezien dit soort shampoos gewoonlijk verzorgende bestanddelen bevatten die in het haar achterblijven na het spoelen.

Alles wat je altijd over dreads hebt willen weten vind je hier. Je bent niet ingelogd. Zo heb je zelf inspraak over bijvoorbeeld de dikte, wat hoe maak je zelf dreads dat veel van onze artikelen meerdere auteurs hebben, with the aid of gravity. Dan ga ik 1 keer in de 3 maanden voor onderhoud naar de kapper en dan haalt Erika met draadjes de dreads uit elkaar zodat ze niet allemaal aan elkaar klitten en dat onderhouden.

HOT OP SHE.

Je begint met het touperen van het haar, je kampt het haar eigenlijk tegen. Blijf dit doen tot de hele pluk haar getoupeerd is. Hoe sterk is mensenhaar?

Dan ga ik 1 keer in de 3 maanden voor onderhoud naar de kapper en dan haalt Erika met draadjes de dreads uit elkaar zodat ze niet allemaal aan elkaar klitten en dat onderhouden. Hierdoor raken de haren in de klit en word het stroever, zodat het makkelijker te haken is. Om de dreads steviger te maken, hoe maak je zelf dreads ik een gecombineerde techniek.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0