• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Parkeren centrum alkmaar adres

Gegevens
Gemaakt door: 16.09.2019
Auteur: Ouarda
Bekeken: 661

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

U geeft daarbij aan hoeveel tijd u wilt parkeren en geeft vervolgens akkoord op het getoonde tarief. Betaald parkeren Zijperstraat Voor een deel van de Zijperstraat kunt u het eerste uur gratis parkeren haal hiervoor wel een kaartje bij de automaat. De connexxion app kan je daarbij helpen!

Hieronder vindt je meer informatie over hoe je Alkmaar met het openbaar vervoer kan bereiken. Komt er een parkeerwacht, dan ziet deze aan je kenteken dat je betaalt hebt met belparkeren.

Dit kan via de parkeer-app van de provider of via sms. Lees meer. Contactloze betaalpas Een betaalpas die geschikt is voor contactloos betalen is te herkennen aan het contactloos betalen logo op de voor- of achterkant van de betaalpas.

Neem vanaf hier de lijnbus van Connexxion naar de Kanaalkade:. Kijk op de pagina over fietsen in Alkmaar? Forenzenkaart Zoekt u voor langere tijd een parkeermogelijkheid. Door vandalisme is er schade aan de deuren waardoor deze compleet vervangen moeten worden. Parkeren centrum alkmaar adres nu is contactloos betalen mogelijk als u parkeert in de binnenstad van Alkmaar.

Met de trein naar Alkmaar?
 • Dat kan natuurlijk, maar een fiets huren is makkelijker.
 • Onze excuses voor het ongemak.

Parkeren en contactloos betalen met Tap & Go

Belparkeren in Alkmaar doe je zo:. Niet accepteren Alleen functioneel Volledig. Tarief De parkeertarieven verschillen per parkeerzone. Vanaf nu is contactloos betalen mogelijk als u parkeert in de binnenstad van Alkmaar.

Bekijk hier de actuele tarieven. Kijk  hier  voor de parkeertarieven in de gemeentelijke parkeergarages.

 • Voor de overige feestdagen geldt het gewone parkeertarief.
 • Neem vanaf hier de lijnbus van Connexxion naar de Kanaalkade:. U geeft daarbij aan hoeveel tijd u wilt parkeren en geeft vervolgens akkoord op het getoonde tarief.

Hieronder vind je alle informatie over fietsen in Alkmaar zoals de fietsenstallingen, fietsverhuur en fietsroutes, parkeren centrum alkmaar adres.

Betaald parkeren overige wijken Van maandag tot en met zaterdag van Belparkeren in Alkmaar doe je zo:. Parkeer je fiets in n van de bewaakte fietsenstallingen: Gratis fietsenstalling Canadaplein Een grote, bewaakte fietsenstalling onder het Canadaplein, hoe zwaarder een versterker moet zijn om geluid goed weer te geven.

Ook met het openbaar vervoer is Alkmaar goed te bereiken.

Informatie

Legenda : rood: max. Een kaartje is dan niet nodig. De lift in parkeergarage de Vest is tot half september buiten gebruik. Het parkeren in de onderstaande parkeergarages is voordeliger dan parkeren op straat.

Met de fiets kan je ook de omgeving van Alkmaar eenvoudig bereiken! Ook met het openbaar vervoer is Alkmaar goed te bereiken. Alkmaar heeft in en om het centrum maar liefst acht parkeren centrum alkmaar adres. U geeft daarbij aan hoeveel tijd u wilt parkeren en geeft vervolgens akkoord op het getoonde tarief. Neem vanaf hier de lijnbus van Connexxion naar de Kanaalkade:. Na de contactloze betaling verschijnt ter bevestiging een tekst op de monitor van de betaalterminal.

Waardekaarten

Hierdoor is betalen sneller en veiliger geworden. Wil je weten wat de snelste manier is voor jou om naar Alkmaar te komen met het openbaar vervoer? De connexxion app kan je daarbij helpen! Dat kan natuurlijk, maar een fiets huren is makkelijker.

Dit kan via de parkeer-app van de provider of via sms.

Alleen op Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag kunt u gratis parkeren op straat? Betaald parkeren Zijperstraat Voor een deel van de Zijperstraat kunt u het hans van manen overleden uur gratis parkeren haal hiervoor wel een kaartje bij de automaat.

Parkeer je fiets in n van de bewaakte fietsenstallingen: Gratis fietsenstalling Canadaplein Een grote, want met belparkeren betaal je alleen voor de tijd dat je daadwerkelijk geparkeerd staat, parkeren centrum alkmaar adres, elke dag geopend tot Elke Nederlandse pinpas is geschikt voor deze vorm van betaling. Je vindt de locatiecode op de parkeerautomaat.

Vanaf nu is contactloos betalen mogelijk als u parkeert in de binnenstad van Alkmaar. U geeft daarbij aan hoeveel tijd u wilt parkeren en geeft vervolgens akkoord op het parkeren centrum alkmaar adres tarief. Superhandig, want een onbereikbaar doel motiveert mensen niet! Legenda : rood: max.

Parkeergarages in Alkmaar

Als bezoeker van Alkmaar betaalt u voor het parkeren van uw auto in de binnenstad en in de wijken rond de binnenstad en het NS station. Goedkoop parkeren in Overstad. Wil je meer weten over fietsen in Alkmaar? In Alkmaar kunt u ook betalen met uw mobiele telefoon, het zogenoemde belparkeren.

Nu start je parkeertijd. Kijk  hier  voor de parkeertarieven in de gemeentelijke parkeergarages. Wil je weten wat de snelste manier is voor jou om naar Alkmaar te komen met het openbaar vervoer.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   19.09.2019 19:31 Asena:
   Belparkeren in Alkmaar doe je zo:.

   18.09.2019 07:58 Brecht:
   Wil je meer weten over fietsen in Alkmaar?

  Ten anker

  Vond