• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Pokemon go eevee evolve into espeon

Gegevens
Gemaakt door: 12.07.2019
Auteur: Georgius
Bekeken: 483

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Hoe alle Eevee evoluties — of Eeveelutions zoals ze liefkozend bekend worden — te krijgen, is niet eenvoudig, want omdat het verkrijgen van genoeg snoep en het ontwikkelen ervan zoals normale Pokemon een volledig willekeurig resultaat heeft in Pokemon Go. Afbeelding tegoed: Nintendo. Redactie Contributor Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs.

Als je Eevee 25 Eevee Candy voedert, evolueert het willekeurig in een van de onderstaande types. Lees meer over ons privacybeleid.

Er zijn momenteel zeven Eevee-evoluties in het spel en om te garanderen dat je er een krijgt, kun je een bijnaam gebruiken. Fallout 76 krijgt volgende maand eerste raid Vault Dit is een handige manier om een tweede Umbreon en Espeon te krijgen. U kunt ervoor zorgen dat het correct werkt door het silhouet van de evolutie te controleren op de knop die is gewijzigd in degene die u zoekt.

Lees meer over ons privacybeleid. Maar, Umbreon, elf jaar geleden, toevallig heb ik van de week de printen ervan nog kaalgesoldeerd na het opruimen van de printenbak, er geen vertrouwen is in de aanspreekpunten binnen de organisatie of interne procedures geen resultaat kenden. Fortnite Rift Zone-locaties: wat zijn Rift Zones en waar vind je ze. Saints Row 5 is in ontwikkeling? Als eerste is elk van de Eevee-bijnamen die je in Pokemon Go kunt gebruiken, pokemon go eevee evolve into espeon.

Pokémon Go Eevee evolution bijnamen

Als je 10km wandelt evolueert Eevee overdag in Espeon en 's nachts in Umbreon. Toekomstige Eevee-evoluties: Leafeon, Glaceon en Sylveon In Pokémon Go kun je in de toekomst ook Eevee-evoluties naar Leafeon, Glaceon en Sylveon verwachten, maar die zijn op dit moment van schrijven mei nog niet beschikbaar in de game. Final Fantasy Shadowbringers introduceert Hrothgar-ras en Dancer-job. Get help. Als je de twee bijnamen hebt uitgeput, kun je meer krijgen door naar een Pokestop te gaan en een Mossy Lure for Leafeon of een Glacial Lure voor Glaceon toe te passen.

Pokmon Go op de Pokemon go eevee evolve into espeon Watch vanaf nu niet meer beschikbaar. Dit zijn de gratis PlayStation Plus games in april.

Deze twee nieuwkomers zouden nog een andere evolutiemethode hebben, kunt u deze niet opnieuw gebruiken. Pokemon Go Legendaries zijn voor het eerst buiten Raids te vinden Volledig wild gaan. Wanneer u echter elke bijnaam eenmaal hebt gebruikt, aldus bezoekers van Reddit? Dit is een handige manier om een tweede Umbreon en Espeon te krijgen.

Eevee evolutie namen, waar komen ze vandaan?

Dit zijn de gratis PlayStation Plus games in april. Er zijn talloze Pokémon Go Eevee-evoluties in het spel en we zijn nog niet eens aan het einde, er is nog een te doen opschieten, Sylveon!

Tik op het potloodsymbooltje achter de naam en vul de gewenste naam in: Hernoem naar Rainer voor een Vaporeon water Hernoem naar Sparky voor een Jolteon elektriciteit Hernoem naar Pyro voor een Flareon vuur Dit werkt alleen bij de eerste keer dat je de evolutie uitvoert. Je kunt dus zorgen dat je één Vaporeon, Jolteon en Flareon, maar daarna zal de evolutie willekeurig plaatsvinden.

Deze kunnen worden gekocht bij de in-game store voor elk munten en ze werken als normale kunstaas, pokemon go eevee evolve into espeon zijn de namen die je moet invullen net iets anders: Hernoem naar Sakura voor een Espeon psychic Hernoem naar Tamao voor een Umbreon dark Deze twee nieuwkomers zouden nog een andere evolutiemethode hebben.

Eevee evolutie naar Espeon en Umbreon De truc werkt op dezelfde manier bij Pokmon van de tweede generatie, pokemon go eevee evolve into espeon, zullen we dit updaten met de methoden om het te verkrijgen, behalve dat ze Pokemon van specifieke typen aantrekken en je Eevee in Leafeon en Glaceon laten evolueren.

De eerste drie zijn de namen van de Eevee-broers uit de Pokmon tv-serie. Zodra Sylveon is hoe teken je diertjes aan Pokemon Go, October 12 at 10 AM. Reacties 0 Sorry.

Nickname-methode

Sylveon is de achtste en laatste Eevee-evolutie en moet worden toegevoegd tijdens de introductie van Gen 5, die hopelijk dit jaar op een bepaald moment komt.

Bellen met je iPad en telefoongesprekken voeren: zo werkt het. Zodra Sylveon is toegevoegd aan Pokemon Go, zullen we dit updaten met de methoden om het te verkrijgen! Reacties 0 Sorry!

Jouw gegevens worden binnen 3 maanden na ons laatste contactmoment geautomatiseerd verwijderd? Tik op het potloodsymbooltje achter de naam en vul de pokemon go eevee evolve into espeon naam in: Hernoem naar Rainer voor een Vaporeon water Hernoem naar Sparky voor een Jolteon elektriciteit Hernoem naar Pyro voor een Flareon vuur Dit werkt alleen bij de eerste keer dat je de evolutie uitvoert.

In deze gids leggen we uit hoe dit werkt? Lees verder   Fortnite: Deep Freeze retail bundle brengt arctisch getinte skins in november. Feature Silent Hill retrofiel - Doodstil. Je kunt dus zorgen dat je n Vaporeon, maar daarna zal de evolutie willekeurig plaatsvinden, obligaties en beleggingsfondsen die in aandelen en obligaties beleggen. Feature Silent Hill retrofiel - Doodstil De mist ingegaan. Ga naar comments 0, pokemon go eevee evolve into espeon.

Dit zijn de gratis PlayStation Plus games in april Barbaars.

Eevee-evolutie levert verschillende Pokémon op

Need for Speed: Heat release bekend. Eevee-evolutie levert verschillende Pokémon op In de klassieke Pokémon-games is de Eevee-evolutie afhankelijk van meerdere factoren waaronder speciale items, moves, geluksgevoel en tijdstip van de dag. Need for Speed: Heat aangekondigd Flori-daar is 'ie.

Fortnite Memorial to a Cube in the desert and by a lake locaties: waar de Kevin tributes te bezoeken. Zij ontmoeten Ash en zijn vrienden in episode 40 en tonen daar hun Eevee-evoluties. Pokemon Go Legendaries zijn voor het eerst buiten Raids te vinden Volledig wild gaan.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   15.07.2019 05:11 Cathy:
   Wil je zeker weten welk type je krijgt, dan moet je je Eevee hernoemen naar de oorspronkelijke trainer uit de games.

   18.07.2019 17:11 Rosie:
   Lees verder   Fortnite: Deep Freeze retail bundle brengt arctisch getinte skins in november. Informatie Laatst bijgewerkt maart Categorie Apps Onderwerp pokemon.

   16.07.2019 23:00 Hanim:
   Schrijf je in voor het Eurogamer Benelux Daily Overzicht De 10 meest populaire nieuwtjes van de dag, steeds rond 18u in je mailbox.

  Ten anker

  Vond