• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Zoete aardappel frietjes in airfryer

Gegevens
Gemaakt door: 11.09.2019
Auteur: Iemke
Bekeken: 719

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Groeten, Sandra. Verder erg goede recepten! En niet meer dat lastige klusje van frietpan schoon maken :- Kun je er meerdere dingen tegelijk in maken?

Ik moet daarbij wel vermelden dat ik een Tefal airfryer heb en ik niet de temperatuur in kan stellen, enkel wat ik bereid, zoals frites of kip etc. Daar kan ik vast wel iemand gelukkig mee maken. Heb je voor de zoete aardappel friet geen olie gebruikt, ik zie dat bij de ingrediënten niet staan en ik dacht altijd dat je 1 eetlepel olie moet gebruiken.

Anderen kochten ook:. Koop hier onze kookboeken:.

Vorig bericht: Gezonde kip gehaktballetjes met Jamaicaanse kruiden uit de Airfryer. Daarom heb ik ook een dubbele frietpan. Groeten, Sandra Beantwoorden. Groeten, Sandra. Een review geschreven in een andere taal dan Nederlands of Engels.

Inez - 21 jul.
 • Een review geschreven in een andere taal dan Nederlands of Engels.
 • Dorinda - 18 sep.

Bereidingswijze

Daarom heb ik ook een dubbele frietpan. Dat is ook niet onbelangrijk, aangezien je er veel meer mee kunt maken dan alleen frietjes wat dacht je van een eitje koken, groenten bereiden of croissantjes afbakken?

Dat ziet er heeeeeel goed uit allemaal! Wij wilen de Airfryer nooit meer missen Gratis e-book en kans op korting!

 • En olie toevoegen mag natuurlijk.
 • Kan niet geloven dat je zo crispy frietjes krijgt.

Populaire meldcode opvragen via kenteken. Inmiddels is de Airfryer insidersclub geselecteerd in totaal 15 en wordt er al volop gexperimenteerd met dit toffe apparaat? Dus keep on Airfrying. Bestellen kan hier! Mvg, Fabienne. Zo maak je het Verwarm de Philips Airfryer voor op graden. MvG Ben.

Ingredienten

Deze website maakt gebruik van cookies om de ervaring te optimaliseren. Ik heb op social media heel wat leuke postings voorbij zien komen. Maaike - 21 jul Klinkt goed! Audisse - 26 nov.

Liset - 21 jul. Ik heb je instructies goed opgevolgd en de familie heeft heerlijk genoten van deze zoete frietjes.

Mvg Nathalie. Misschien hebben jullie het al in de gaten, ik ben fan. Veel succes verder. Pauline 7 juli om Leuk om te horen.

23 reacties

Sandra 27 januari om Hoi Pauline, bij ons ook slap helaas. Verder erg goede recepten! Binnen 5 minuten heb je door hoe het apparaat werkt. Lees meer. En olie toevoegen mag natuurlijk.

Daarom is de Airfryer van Philips echt een uitkomst, zoete aardappel frietjes in airfryer, het is wel belangrijk te weten welke type Airfryer gebruikt wordt daar de verschillende waarden van watt ook een rol speelt. Agnes - 21 jul. Susan - 22 jul. Superleuk dat jullie allemaal zo enthousiast zijn.

Gebruik van scheldwoorden of kwetsende taal? Of je moet het een er eerder uithalen dan de ander. Orsidee 24 februari om Hallo, want zo kun je op een verantwoorde manier tch genieten van knapperige zoete aardappelfrieten. Dat werd volop gedaan en iedereen was er laaiend enthousiast over.

Toen we de de Airfryer mochten uittesten, stonden we te popelen?

Uitgebreid zoeken

Zou eventueel voorbakken helpen? Vul je e-mailadres in en klik op "Draaien! Accepteer Meer info.

Anderen kochten ook:. Ik heb je instructies goed opgevolgd en de familie heeft heerlijk genoten van deze zoete frietjes. En omdat je geen frituurvet hoeft te gebruiken, bevatten de gerechten veel minder vet.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   17.09.2019 12:04 Saber:
   Zou eventueel voorbakken helpen? Klinkt goed!

  Ten anker

  Vond