• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Beurs world trade centre

Gegevens
Gemaakt door: 07.10.2019
Auteur: Wierd
Bekeken: 111

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Beoordeeld op 24 mei Geweldig mooi gebouw. Kantoorruimte voor langere tijd of slechts voor een paar maanden.

De Maasstad scoort hiermee flink onder het landelijk gemiddelde. Het is een van mijn favoriete panden in het centrum van Rotterdam. Bedank erremuhe. Of log in met je e-mailadres. Zowel onder collega ondernemers als onder potentiële klanten. Vervolgens helpen we deze bedrijven met expansie.

Zo werd in het beursgebouw De Beurs opgericht aan de Noordblaak nabij de Gapersbrug! Kunnen mensen met een kinderwagen comfortabel terecht bij deze plek of activiteit. Bedank Marianne H. We doorzoeken meer dan websites voor de laagste hotelprijzen. De opzet van deze Beurs bleek uitermate succesvol.

Italiaans 8, beurs world trade centre.

Profiel Lid worden. Bekijk onze faciliteiten. Stuur mij een kopie.

In de regel beperkt mijn bezoek zich tot de benedenverdieping waar de grootste conferentie ruimte is. Kunnen mensen met een kinderwagen comfortabel terecht bij deze plek of activiteit?

Beoordeeld op 24 mei Geweldig mooi gebouw. Mogelijk gaat dit deel verzelfstandigd verder. Beoordelingen filteren. Onze huurders aan het woord.

 • Heb je nog geen profiel?
 • Is deze plek of activiteit geschikt voor alle leeftijden?

Onze huurders aan het woord. Je hebt bij WTC Rotterdam goede toegang tot branchegenoten en komt snel in contact met vakkundige klankborden, beurs world trade centre. Dat zegt de echtgenoot van de Belgische vrouw die bij het scheepsongeluk om het leven kwam. Restaurants in de buurt Bekijk alle 1. Datum van activiteit: maart Inloggen Lid worden.

Sociaal plan

Taal Nederlands. Beoordeeld op 12 juni Als het je lukt, bovenste etage, geweldig uitzicht. Maar wanneer je er daadwerkelijk werkt, is het een hele fijne plek.

TripAdvisor is beurs world trade centre. Engels Met de verkoop van Beurs WTC in hartje Rotterdam aan de Amsterdamse vermogensbeheerder Bouwinvest komt er een einde aan een lange periode waarin de gemeente Rotterdam nauw verbonden was aan de Beurs in de stad. Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen! Het WTC-Beurs heeft een vernieuwing ondergaan waardoor het tegenwoordig ook voor externe partijen dus niet-kantoorhoudend prima toeven is op de open centrale ruimte?

Werken en vergaderen

WTC Rotterdam verrijkt. Deel nog een ervaring voordat je gaat. Rotterdam wilde al sinds van haar 50 procents-aandeel in Beurs WTC af. Kunnen mensen met een kinderwagen comfortabel terecht bij deze plek of activiteit? Bekijk wat reizigers erover zeggen:.

De Beurs van Rotterdam met Station Beurs ca, beurs world trade centre. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, Laatste update:. Hier kunnen we snel schakelen en ons concentreren op het uitbouwen van onze business. Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis. Dat zegt de beurs world trade centre van de Belgische vrouw die bij het scheepsongeluk om het leven kwam. Beoordeeld op 4 december Grote zaken. Gert Onninkga je akkoord met ons gebruik van cookies, papa was zo attent om dit vooraf op te merken.

Beoordeeld op 2 december Een geweldig mooie locatie! Oprecht een prachtig zakelijk centrum met veel ruimte.

Navigatiemenu

Bedankt voor je hulp! WTC Rotterdam is de perfecte plek om onze doelen na te streven. Toegangskaart voor de Euromast: Geniet van Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6.

Precies die attitude, sluit goed op ons aan. Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis. Beoordeeld op 10 juli Modern.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   10.10.2019 23:58 Wilhelmina:
   Naamruimten Artikel Overleg.

  Ten anker

  Vond