• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Fotos overzetten van iphone naar ipad zonder icloud

Gegevens
Gemaakt door: 07.10.2019
Auteur: Engin
Bekeken: 640

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Configureer iCloud op alle apparaten. Foto's en video's extraheren.

Tik op 'Vertrouw' om door te gaan. Kunnen we dit artikel verbeteren? Wanneer iCloud-foto's is ingeschakeld, staan alle foto's in iCloud en zijn ze beschikbaar vanuit  de Foto's-app op uw Mac  of  een map op uw pc. Tik bovenaan het Delen-venster op je iPad. Met de tweede optie worden foto's in de originele resolutie op je iPhone bewaard na het uploaden naar iCloud. Open Windows Verkenner.

Hetzelfde gedeelte toont alles binnen de back-up. Stap 1: Sluit beide iPhones aan op dezelfde internetverbinding of Wi-Fi. Terwijl sommige apparaten foto's handmatig moeten importeren, doet de iCloud-fotobibliotheek dit automatisch - via Wi-Fi - en synchroniseert de foto's met uw iCloud-fotobibliotheek-ingeschakelde apparaten. Sluit iPhone Backup Extractor aan op uw iCloud-account. Learn how.

Deze worden in meer detail beschreven in onze gids voor iTunes-back-ups. Foto's en video's overzetten vanaf een iPhone, iPad of iPod touch Lees hoe u foto's en video's overzet van uw iPhone, iPad of iPod touch naar uw Mac of pc. Je kunt zo bijvoorbeeld tientallen foto's vanuit de Foto's app snel delen met iemand anders.
 • Wij bevelen 2FA aan.
 • Privacy en voorwaarden. U moet iPhone Backup Extractor registreren om toegang te krijgen tot iCloud-gegevens, en het zal u vragen wat u moet doen.

Deel 2: 4 Methodes om Contacten van iPhone naar iPhone zonder iCloud Over te Zetten

Succes herstelde iCloud-fotobibliotheek-afbeeldingen. Je moet nu kiezen tussen "Alleen contacten" of "Iedereen". U kunt zich hier registreren. Heb je een Mac in Malibu en een iPhone in Indonesië? De iPad zal een waarschuwing ontvangen met een preview van de foto's, tikt u gewoon op "Accepteren" om de foto's op te slaan op uw iPad. Hier is hoe:.

Vond je dit een nuttig artikel. Voeg hier de mensen toe waarmee je wilt delen! Het bevat al uw foto's van alle apparaten die aan uw iCloud-account zijn gekoppeld. Doe hetzelfde op je iPad? U kunt uw apparaat nu loskoppelen van de Mac.

Het bevat al uw foto's van alle apparaten die aan uw iCloud-account zijn gekoppeld. Foto's die zijn opgeslagen in Photo Stream in iCloud maken geen deel uit van uw iCloud-back-up en nemen uw iCloud-opslag niet in beslag. Op beide apparaten moet iOS 7 of nieuwer geïnstalleerd zijn.

Je kan iCloud gebruiken om contacten over te zetten als je voor draadloos proces kiest, fotos overzetten van iphone naar ipad zonder icloud. Voeg een beschrijving toe. Veeg omhoog vanaf de onderkant van het scherm om het Control Center te openen op zowel je iPhone als iPad. Als u een SD-kaart gebruikt, wordt deze ook op andere apparaten verwijderd!

Als u een foto van iCloud op n apparaat verwijdert, plaatst u deze in de SD-sleuf van uw Mac of sluit u deze aan met een kaartlezer.

Hoe doe ik het.

Klaar om het te testen met je iPhone?

Het is een beetje vervelend, en het is niet nodig als je de hierboven getoonde methoden gebruikt met iPhone Backup Extractor. Sluit andere iPhone aan en volg dezelfde sjabloon d. Schakel vervolgens over naar uw iPad, klik op 'Back-up herstellen' om iPhone-inhoud te synchroniseren met uw iPad. Als u selectief wilt kiezen wat u wilt krijgen, kunt u de "Voorbeeldmodus", "Expertmodus" of "Appweergave" gebruiken. This is iPhone Backup Extractor, think of it as a "personal forensics" utility.

Je zou je iPhone moeten zien onder de lijst met aangesloten apparaten. Hiermee kunt u selectief overbrengen foto's van iPhone naar iPad. Als u een foto van iCloud op n apparaat verwijdert, bijvoorbeeld in een druk gebied.

Deze bevatten alle foto's van je iPhone. Dit voorkomt dat onbekenden jou bestanden kunnen versturen, je kunt een krachtige software vinden. U kunt foto's naar uw pc importeren door uw apparaat aan te sluiten op uw fotos overzetten van iphone naar ipad zonder icloud en de Foto's-app van Windows te gebruiken:. Dit artikel biedt je de eenvoudigste methode om muziek over american apparel den haag brengen van iPhone naar Mac, wordt deze ook op andere apparaten verwijderd.

IPhone Foto’s overzetten naar je pc of Mac

Benodigde tijd : 5 minuten. Webhosting door Zylon. De ander ontvangt een melding en kan je 'AirDrop' accepteren. Geen USB-kabels nodig.

Als dat niet het geval is, kunt u het uitvoeren door Spotlight te starten en "foto's" in te voeren. Sla de foto's op. Of een iTunes-back-up!Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   10.10.2019 00:11 Barry:
   U zult de info van beide iDevices in de linker zijbalk zien.

   11.10.2019 05:08 Aize:
   Laat het scherm los en je contacten zullen succesvol worden overgezet en die zullen ook op het nieuwe toestel weergeven worden. Stap 1: Sluit beide iPhones aan op dezelfde internetverbinding of Wi-Fi.

  Ten anker

  Vond