• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hoe werkt wetransfer op imac

Gegevens
Gemaakt door: 26.09.2019
Auteur: Hamse
Bekeken: 828

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

In tegenstelling tot WeTransfer kun je de link direct ongeldig maken. Daarna kun je aan de slag met deze workshop.

De link mailen naar support wetransfer. WeTransfer downloads worden opgelost. Voor offline vrienden bewaart Pipe bestanden van maximaal MB. Je kunt dan bestanden versturen tot 20GB via een moderne webbrowser zoals Google Chrome, Firefox vanaf versie 4 of Safari vanaf versie 6. Downloaden is bij de gratis versie beperkt tot 10 keer danwel 7 dagen whatever comes first.

Je kunt WeTransfer eens vragen de app bij de tijd te brengen?

Je kunt drie verschillende achtergronden uploaden, linken naar je website en de notificatiemailtjes personaliseren met een foto of logo en achtergrond.

Je kunt het bericht om te downloaden versturen naar ontvangers en werken met een adresboek. Ik hoef niet te zien wie het opent. Dus als je iemand vergeten bent dan hoef je niet alles opnieuw te uploaden. Naar hoeveel personen kan je maximaal bestanden versturen met Wetransfer Plus. Ik heb de app twee dagen op mijn computer gehad voor ik door had dat het aan deze lastige app lag.

Krijg je belangrijke bestanden hoe werkt wetransfer op imac via WeTransfer?

Voor offline vrienden bewaart Pipe bestanden van maximaal MB.

Ik typ het goede adres in, maar bij enter komt het foutieve e-mailadres er weer te staan. Laat de app open, anders wordt je upload gepauzeerd. WeTransfer verdient aan de advertenties en abonnementsvormen.

Tik op het deel-icoon als je een bestand geopend hebt. Downloaden is bij de gratis versie beperkt tot 10 keer danwel 7 dagen whatever comes first. Nieuws Door Laura Grootaarts 24 juni 2 min.

  • Had voor 1 maand we transfer ingekocht.
  • Nog steeds geen e-mail ontvangen? WeTransfer herkent je waarschijnlijk door cookies in de webbrowser.

Op het volgende scherm zie je de verschillende bestanden. Shot on iPhone Apple Nu wordt er vanaf januari al telkens 12 euro per maand van mijn rekening afgeschreven.

Je kunt cookies per website verwijderen, hoe werkt wetransfer op imac. In plaats van via e-mail kun je de link naar je bestand en delen, wat gaat er mis? Met Tresorit Send  stuur je tot wel 5GB.

1. WeTransfer downloaden in de Mac App Store

Zelf gebruik ik een programma dat ik start als de PC wakker moet blijven. Daarmee kun je naast zipbestanden openen ook bestanden hernoemen. De limiet is afhankelijk van zowel de zender als de ontvanger. Daarnaast kun je gemakkelijk delen via Twitter en Facebook.

Wekelijks Apple nieuws in je mail Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac. Gerelateerde dossiers.

In beide gevallen krijg je een melding zodra het bestand in de cloud staat. Compatibiliteit Vereist iOS 8. De eerste keer dat je deze app opent, selecteer je de Free Trial, hoe werkt wetransfer op imac.

Recente iFun

Je reactie verschijnt pas na goedkeuring. Dat is net even te omslachtig om iemand snel uit te leggen. Natuurlijk is deze bug is ontstaan terwijl ik op vakantie was, sorry! De link in de e-mail van WeTransfer opent wederom in Safari. Vanaf daar kun je een bestand weer verder gebruiken in andere apps en bijvoorbeeld een foto opslaan.

Hoi Patrick, Hoe krijg ik een fout e-mailadres uit de lijst! Anders WeTransfer even verder om hulp vragen. WinZip heeft een viewer waarmee je hoe werkt wetransfer op imac bestanden direct kunt inzien.

Mass Unfollow for Instagram. Als het uploaden klaar is, Kun je de link naar bijvoorbeeld personen mailen en kunnen zij dan vervolgens ook allemaal de inhoud downloaden of is dit ook max 3 in basis Wetransfer.

Beste Patrick, Per direct beschikbaar. Ook op de iPhone en iPad kun je hiervan gebruikmaken.

Schermafbeeldingen

Gerelateerde dossiers. De bewaarde e-mailadressen proberen te verwijderen. Maandelijks gaat het om een grote van terabyte.

Ik heb een mailadres fout getypt. Dat lees je hieronder. Het mailtje bevat ook een korte link naar de download die je kunt doorsturen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0