• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Kan niet verbinden met wifi in de trein

Gegevens
Gemaakt door: 12.08.2019
Auteur: Jurn
Bekeken: 681

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Dit inlogscherm komt meestal automatisch te voorschijn als je je Internetbrowser opent Websites worden steeds complexer, dit zorgt voor grotere belasting op wifi-apparatuur. Als het goed is kom je zo met elke browser bij het inlogscherm!

Meld je aan Heb je al een account? Heb je al een account? Heb je al een account? Welkom op het forum Victoria! Klik akkoord op de voorwaarden en je kunt gebruik maken van het internet. Naast dat de dekking niet goed genoeg is, is er nog een ander probleem: snelheid.

Onthoud mijn gegevens. Ik heb de cache geleegd, maar ik kan alsnog niet op die pagina komen, Frans. Heb je al een account. Afbeelding uploaden. Nico zegt:.

Ik heb al veel geprobeerd: tel uit en weer aan, netwerk vergeten en opnieuw proberen, lease vernieuwen, maar niets helpt. Dit inlogscherm komt meestal automatisch te voorschijn als je je Internetbrowser opent
 • Op deze website geef ik advies en tips voor mensen met problemen met draadloos internet. Vandaag was de eerste keer sinds tijden dat ik deze laptop probeerde aan te sluiten op de WiFi van de trein.
 • Sinds een week krijg ik geen verbinding meer met het WiFi netwerk in de trein. Als iOS een probleem met uw wifiverbinding detecteert, kan er een wifiaanbeveling worden weergegeven onder de naam van het wifinetwerk waarmee u verbinding hebt.

Meld je aan

Welkom op het Serviceforum, ThijsBb. Maar dit is alsnog te weinig: de telefoons en laptops van nu zijn snel ingewikkelder geworden en hebben steeds meer internetsnelheid nodig. Upload afbeelding. Groet, Bart. Hey Chiel, Ja, ik heb dan wel bereik op mijn telefoon.

Wachtwoord vergeten?

De 3G-verbinding van de trein kan dit simpelweg niet aan! Probeer het nog een keer over een paar minuten. Dat is niet anders dan zoals met je eigen mobiele telefoon. KPN heeft recentelijk toegezegd dat de treinen wat telefoonmasten mogen gebruiken van KPN, ik heb dan wel bereik op mijn telefoon. Stay tuned. Hey Chiel, maar tot zover biedt dit nog geen oplossing, dus zonder simkaartslot. Onthoud mijn gegevens.

Controleer of uw router ingeschakeld is en u binnen het bereik van de router bent

Media toevoegen. Zonder het accepteren van de voorwaarden kun je geen gebruik maken van internet. Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in.

Maak een account aan Inloggen T-Mobile Klant en nummer of. Wifi kan nooit sneller zijn dan de internetverbinding waar het vandaan komt. Ik heb Opera ingesteld als standaard browser en op die manier kan blijkbaar de inlogpagina niet geladen worden. Bedankt alvast, zal laten weten of het gelukt is of niet.

Bij de NS komen er een aantal complicaties bij.

Ik reis sinds een paar weken regelmatig van Utrecht naar Nijmegen. Inloggen Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten. Hartelijk dank!

Weet er zelf alles van :- Ik hoop dat ik je zo een eind het juiste spoor heb geholpen. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, kan niet verbinden met wifi in de trein, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.

Erg vreemd. Hoe kan ik het internet aan de praat krijgen zodat ik fatsoenlijk in de trein kan werken. Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Ik zat in de voorste van de 2 treinstellen. Dat lees je volgende week in deel twee.

Superfijn dat het heeft geholpen?

Afbeelding uploaden. Ik heb hetzelfde probleem. Je moet accoord gaan met de voorwaarden door een vinkje te zetten en te drukken op de knop verbinding maken.

Powered by inSided? Hoe kan ik het internet aan de praat krijgen zodat ik fatsoenlijk in de trein kan werken. Afbeelding uploaden. Naar NS.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   18.08.2019 02:29 Soner:
   Het gaat om zowel de heen- 6u als terugreis

  Ten anker

  Vond