• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Lyrics catch and release deepend remix

Gegevens
Gemaakt door: 07.10.2019
Auteur: Nore
Bekeken: 970

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Vooral mensen met een burn-out voelen zich erg alleen, terwijl er 1 miljoen mensen in Nederland rondlopen met burn-out klachten. Ik zet niet elke dag de Top 40 op en gaan.

Misschien kunnen ze het dan als uitnodiging te zien om er weleens iets mee te doen. Schrijf me in voor de nieuwsbrief. Het klinkt misschien cliché, maar ik ging voelen dat het gewoon eigenlijk altijd in je zit. Ik ben Marjolijn Winten en hier ga ik op zoek naar de verhalen in- en achter muziek. Vooral mensen met een burn-out voelen zich erg alleen, terwijl er 1 miljoen mensen in Nederland rondlopen met burn-out klachten.

Joke 04 jan Geweldige stem en heerlijk ritme prachtig nummer. Synchroon muziek en beelden.

Ik hoop dat de mensen die dit artikel lezen naar de tekst gaan luisteren en bij zichzelf nagaan wat het triggert. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze video doorsturen Alle video's van deze gebruiker 3. Joke 09 jan Prachtig nummer echt een fan van hun muziek Henny Gr Joke Bekijk de video en alle reacties. Naam Wachtwoord. Niet om als een soort goeroe of Jomanda te klinken, lyrics catch and release deepend remix, maar het zou zo fijn zijn als we eens niet meer zo bang zouden zijn om auto verzekeren op zaterdag interpolis laten zien wie we echt zijn en onze onzekerheden of struggles  meer naar elkaar zouden uitspreken.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief! Ik voelde dat je als je al die gedachten even loslaat, je vanbinnen helemaal niet zo gestrest bent. Word gratis lid, bekijk de voordelen! Joke 29 jan Heerlijk die muziek en zo bekend prachtig Gr Joke Bekijk de video en alle reacties. Wachtwoord vergeten? Video toevoegen.

Wachtwoord vergeten. Klik hier en word gratis lid. Ook lid worden. Volg ons. Hi Music Lover. Bekijk de laatste reacties. Corn 17 mrt Prachtige natuur video.

Naam Wachtwoord. Volgende Niemand swingt zoals een echte kat. Joke 09 jan Prachtig nummer echt een fan van hun muziek Henny Gr Joke Bekijk de video en alle reacties. Klik hier en vraag het op.

Corn 17 mrt Prachtige natuur video. Word gratis lid     Inloggen sluiten   x   50plusser Login Gebruikersnaam   Wachtwoord Wachtwoord vergeten. Ja, stuur mij interessante aanbiedingen en partnermailings over bijvoorbeeld; reizen of lifestyle producten?

Ik zet niet elke dag de Top 40 op en gaan. Cookies op 50plusser. Over de auteur.

Ik word nu Lieke53 21 apr Ach ja, Zo was het, wat leuk om even terug te zien, heb die film echt wel een stuk of tien keer gezien alleen om de muziek. Zo voel ik dat ook steeds meer. Yoga Nidra! Musicadje46 25 jan Heerlijk toch deze muziek tegenover de hedendaagse shit Bekijk de video en alle reacties.

  • Wachtwoord vergeten?
  • Volgende Niemand swingt zoals een echte kat.
  • Ik denk dat we tegenwoordig vooral in ons hoofd zitten en ons vaak gestrest voelen.
  • Corn 17 mrt Prachtige natuur video.

De laatste Video reacties. Ik denk dat we tegenwoordig vooral in ons hoofd zitten en ons vaak gestrest voelen, lyrics catch and release deepend remix. Klik hier en word welke leeftijd elektrische fiets lid.

Bedankt voor je reactie, Gr. Muziek heeft altijd een belangrijke rol in haar leven gespeeld. Musicadje46 25 jan Prachtig lied Bekijk de video en alle reacties. Load More Het klinkt misschien clich, maar ik ging voelen dat het gewoon eigenlijk altijd in je zit.

Klik hier en vraag het op. Dat vind ik echt bijzonder. Ik hoop dat de mensen die dit artikel lezen naar de tekst gaan luisteren en bij zichzelf nagaan wat het triggert.

Nieuwsbrief Schrijf je in voor de nieuwsbrief. Ja, ik ga akkoord met de regels en het privacybeleid van 50plusser! Over de auteur.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0