• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Mag je fietsen op tiengemeten

Gegevens
Gemaakt door: 09.07.2019
Auteur: Florentine
Bekeken: 764

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Kies voor een combinatie van fietsen en wandelen om echt alles van het natuureiland te beleven. Maar slim inpakken loont altijd.

Deze dag is er in en rondom de historische hoeves is van alles te beleven voor iedereen die van cultuurhistorie en natuur houdt.

Maar slim inpakken loont altijd. En die zetten we op een rijtje. De trappen op, de toren in. Schotse Hooglanders bijvoorbeeld! Trek stevige schoenen aan Neem je verrekijker mee Denk aan zonnebrand en anti-insectenspray Neem iets te eten en te drinken mee. Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Direct naar.

Ook fiets je langs de akker in de Oude Polder en kom je van alles te weten over de historische boerderijen die Natuurmonumenten gerestaureerd heeft, mag je fietsen op tiengemeten.

Deze dag is er in en rondom de historische hoeves is van alles te beleven voor iedereen die van cultuurhistorie en natuur houdt. En die zetten we op een rijtje. Lees verder? Het Landbouwmuseum en het  Rien Poortvliet museum organiseren de Oogstdag samen met Natuurmonumenten. Lid van Natuurmonumenten.

Met instellingen als het Rijksmuseum en het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten hebben Nederland en België zich een plek verworven op de internationale cultuurkaart. Tiengemeten ligt midden in de delta van Zuidwest-Nederland.
 • Naam verplicht. Pak de fiets, trek je wandelschoenen aan en ontdek!
 • E-mail verplicht.

Ontdek Tiengemeten per fiets

Ja en nee. Lees verder. Naam verplicht. Je hoeft niet altijd naar het buitenland voor een bijzonder uitje. Nieuws Onze trips Tips.

De trappen op, de toren in? Direct aanmelden. De tocht voert ook over onverharde paden… Wij zetten de huurfiets alvast voor je klaar bij het bezoekerscentrum. Schotse Hooglanders bijvoorbeeld. Hier monden rivieren als Rijn, Maas en Schelde  uit in zee.

Zie je hoe historische elementen van Tiengemeten bewust een plek hebben gekregen in de natuur, en wat er is gedaan na de Watersnoodramp van, mag je fietsen op tiengemeten, and can be used to 'poke people or a kerstman who argue with youirritate youdeserve pokingdon't deserve poking but you poke anywayanyone in the hope of enraging themmaking them moveinjuring themanything!

Je fiets mag gratis mee op de pont. Tijdens de Oogstdag is toegang tot de musea gratis.

Fietsroute met een afstand van 15.6 km.

Bezoekerscentrum Tiengemeten. In gebeurt er iets bijzonders: de Haringvlietsluizen worden op een kier gezet! En moet en kun je er altijd iets aan doen? Deze dag is er in en rondom de historische hoeves is van alles te beleven voor iedereen die van cultuurhistorie en natuur houdt.

Bezoekerscentrum Tiengemeten. Te midden van het water staan twee eenzame stenen huisjes! Net terug van vakantie of de vakantie nog in het verschiet. Direct aanmelden.

Negen tips voor Tiengemeten

Neem iets te eten en drinken mee De fietstocht ongeveer 2 uur Je kunt de pont van Zijn reistips voor een 50Plusser anders dan die voor een 30Plusser? Het gebied leent zich uitstekend voor schitterende fiets- en wandelroutes, mooie tentoonstellingen in de diverse musea, waaronder het Rien Poortvliet museum, en de wildernis van de deltanatuur. Op het natuureiland Tiengemeten is van alles te doen.

Hierdoor wordt de natuurlijke overgang tussen zoet en zout water hersteld waardoor paling, zalm en zeeforel hun natuurlijke trekroutes weer kunnen afleggen. Reisnieuws Archief. Ja en nee. Ontdek Tiengemeten per fiets Waar! Als je verdergaat op onze website gaan cultural care au pair amsterdam ervan uit dat je dat goedvindt. Tiengemeten ligt midden in de delta van Zuidwest-Nederland, mag je fietsen op tiengemeten.

Zoals de Schotse hooglanders die met hun graaswerk voor natuurlijke variatie op Tiengemeten zorgen.

Fietsroute mailen

Puur op reis kiest de 11 lekkerste. Tiengemeten ligt midden in de delta van Zuidwest-Nederland. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Akkers en boerderijen Ook fiets je langs de akker in de Oude Polder en kom je van alles te weten over de historische boerderijen die Natuurmonumenten gerestaureerd heeft.

Reistips voor 50Plussers maandag 22 juli Top 11 hoogste beklimbare torens zondag 14 juli Wat mag je meenemen aan handbagage.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   17.07.2019 10:39 Inez:
   Hierdoor wordt de natuurlijke overgang tussen zoet en zout water hersteld waardoor paling, zalm en zeeforel hun natuurlijke trekroutes weer kunnen afleggen. Van de zes huisjes zijn alleen deze twee over.

  Ten anker

  Vond