• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

App voor fotobewerking iphone

Gegevens
Gemaakt door: 11.09.2019
Auteur: Milco
Bekeken: 888

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Als je na fotobewerking nog verder wil gaan met het ontwerpen van eigen dingen, dan kan je ook Affinity Designer overwegen. De app vervangt dat object vervolgens door pixels in de omgeving.

Fotocollages maken kan met duizenden apps op de iPhone, maar Diptic is misschien wel de fijnste van allemaal. Betaald — Android en iOS. Tanden iets witter maken? De indeling van de app is even wennen, maar de kleurenfilters zijn absoluut de moeite waard. Het biedt ook allerlei mogelijkheden voor fotobewerking.

PicsArt is beschikbaar voor iOS en Android. Vervolgens kan je aan de slag met een overzichtelijk aantal bewerkingsopties, waarbij de kwaliteit van de kleurenfilters en de belichtingsmogelijkheden er bovenuit steken.

Veel van de presets hebben een zachte, vervaagde look die erg populair is geworden op Instagram! De app krijgt regelmatig updates en is zowel op de iPhone als de iPad te gebruiken. Zo maakt u altijd de beste keuze.

Vrijwel alle iPhone-bezitters gebruiken de camera in app voor fotobewerking iphone of mindere mate. Zo kun je een Live Photo omzetten naar een foto met extra lange belichtingwaardoor lichtstrepen ontstaan.

 • Daarnaast kunt u kiezen uit meer dan 45 opvallende effecten.
 • Of bent u toe aan een exemplaar met een betere camera?

Foto-editor – Collagemaker

De app is gratis te downloaden, maar je moet betalen om te upgraden naar de premiumfuncties. Je kunt niet de inhoud van deze website te printen. Je kunt je eigen presets maken, voor als je bijvoorbeeld een standaard foodiefilter wilt hebben.

Dit geldt ook voor Photoshop Express, Mix en Lightroom verderop in deze app-lijst. Instagram Instagram, Inc.

Wat zijn de beste fotobewerkings-apps voor je iPhone. Dus, je mag een duidelijk schot of met anti-shake kun je nog beter effect shots te krijgen. De nieuwste iPhone is uitgerust met een camera van 8 Megapixel met HD opname, app voor fotobewerking iphone. Photoshop Fix is misschien wel het meest professioneel. PicsArt is al miljoen keer genstalleerd en staat bekend om zijn grote aantal tools. Home App voor fotobewerking iphone Fotografie 12 van de beste fotobewerking apps die je zou moeten gebruiken.

Fotobewerking: de beste apps voor je iPhone en iPad

Met deze app kunt u zelfs uw tanden witter maken. En je kunt met je vrienden te communiceren door commentaar elkaar. Alleen met foto's, videoclips en uw stem, de app kan mengen hen en doen het hele werk.

De tekst is verkrijgbaar in een assortiment lettertypes en decoratieve buttons, gebruik filters en pas de lensinstellingen aan! Perfect voor het bewerken van rechte gevels zoals gebouwen, rechtzetten, en app voor fotobewerking iphone een aparte werkruimte kun je een bericht schrijven of kiezen uit een reeks van citaten om toe te voegen aan je foto. Of u nu op zoek bent naar een budget smartphone of de beste smartphone : wij hebben het voor u in huis!

Wachtwoord vergeten, app voor fotobewerking iphone. Er zijn zoveel apps om uit te kiezen. Snijd uw afbeeldingen bij voor Instagram, ipsum diam sagittis felis, maar als de inhoud niet al te ingewikkeld is, volgt een burgerlijke procedure.

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven.

Advertenties en adblockers

Makkelijk te bedienen, uitgebreid en gratis. Over appletips. We zetten de handigste fotobewerking-apps op een rij. De app bevat 47 tekststijlen en meer dan honderd verschillende lettertypes. Lidow Met Lidow zijn de mogelijkheden eindeloos.

 • Sommige apps stellen u in staat zelfs om de foto via het netwerk of naar een ander apparaat te delen.
 • De aanpasbare tekst en illustraties zijn een leuke manier om afbeeldingen toe te voegen aan uw afbeeldingen.
 • Zo werkt u net die ene pukkel of die vervelende paal op de achtergrond weg en maakt u van uw simpele foto een kunstwerk.
 • Er komen regelmatig updates uit voor deze fotobewerker, die daarmee ongemerkt steeds meer functies heeft gekregen.

Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. Dit voorkomt dat je met je originelen zit te klooien? Schurft na behandeling erger Photoshop Fix pakt app voor fotobewerking iphone aantal geliefde functies van de volledige Photoshop-ervaring en brengt deze in een gratis app naar de iPhone en iPad.

Je kan ook selectieve aanpassingen maken en ongewenste objecten verwijderen. Zo doe je dit? Met effecten en transformaties kan je afbeeldingen bovendien spiegelen, app voor fotobewerking iphone, roteren en voorzien van andere vormen. Het gebruik van deze app is geheel gratis, maar je moet wel een gratis Adobe ID tot je beschikking hebben.

Het is gemakkelijk te gebruiken ondanks de uitgebreide set bewerkingstools.

Photoshop Fix

Er komen regelmatig updates uit voor deze fotobewerker, die daarmee ongemerkt steeds meer functies heeft gekregen. De standaard meegeleverde filters zijn eerder wat beperkt: enkele tientallen, de rest moet je zelf maken.

Wij willen wijzen op een van de beste features, de projector. Het verwijderen van meer gecompliceerde elementen kan enkele pogingen kosten om het perfect te krijgen.

Er zijn ook glanseffecten en glaselementen om sprankeling of wazigheid aan uw afbeelding toe te voegen. Je kunt de sterkte van elk filter aanpassen, app voor fotobewerking iphone, waardoor een wat subtieler of zwaarder effect ontstaat. Ook met deze app is het mogelijk om collages te maken en ze snel te delen op social media.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   14.09.2019 08:06 Sayenna:
   De app stelt u in staat om foto's of video's te maken met een maximale 6x digitale zoom.

   14.09.2019 19:39 Ümmühan:
   Bijvoorbeeld om op je social media te plaatsen, op internet , of speciaal voor een fotoboek of zelfs een poster.

   15.09.2019 20:36 Damian:
   Met Prisma maakt u van uw foto een echt kunstwerk. U kunt uw foto's bewerken met de geavanceerde photoshop tools zoals filters, gelaagdheid,selectie en ga zo maar door.

  Ten anker

  Vond