• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Beschadigde sd kaart fotos terughalen

Gegevens
Gemaakt door: 07.07.2019
Auteur: Souhayla
Bekeken: 160

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Todo Backup Workstation Back-up oplossing voor kleine bedrijven de je pc, laptop of server tegen dataverlies te beschermen. Registreer nu.

RAW fotoherstel Richtlijnen om uw verwijderde of verloren RAW-fotobestanden op Windows op een eenvoudige en efficiënte manier te herstellen. Hiermee kunt u gegevens van uw SD-kaart herstellen die om welke reden dan ook zverwijderd, geformatteerd, beschadigd en verloren zijn.

Tijdens het gebruik van deze applicatie hoef je je geen zorgen te maken over het formaat van je SD-kaart, aangezien alle belangrijke bestandstypen ondersteunt worden. Klik op de gegeven link voor meer informatie. In dit soort scenario, kan de gebruiker SD-kaart niet uit het systeem volgens de instructies.

Controleer ook of de USB-poort van uw computer correct werkt. Gegevens ophalen van geheugenkaart in Windows 7. De eenvoudige grafische user interface kan de gebruiker het scanproces gemakkelijk te voltooien zonder dat zij veel moeite? Deze pagina vertelt u over hoe te redden verwijderde of verloren gegevens van Herman den blijker ziek Micro Card op Windows of Mac-systeem.

Heeft het potentieel om zelfs zwaar beschadigde bestanden te herstellen, evenals een geformatteerde geheugenkaart, beschadigde sd kaart fotos terughalen.

Per ongeluk gewist? Stop met fotograferen op dat geheugenkaartje!

Herstellen Foto Gecrashte Harde Schijf Klik dan op deze link om de informatie over hoe u foto's van gecrashte harde schijf te extraheren weten. Mijn camera zegt dat de SD-kaart beschadigd is en daardoor niet gelezen of beschreven kan worden.

Digitale SLR camera's hebben de gebruikers in staat om hun kostbare herinneringen beelden te bewaren en te delen met familie en vrienden. In werkelijkheid, herstellen foto's van geformatteerde harde schijf is mogelijk. Het verlies van gegevens scenario's waarin Remo Herstel is nuttig:.

 • Blackberry SD Kaart Herstellen. Misschien is uw SD-geheugenkaart beschadigd of onleesbaar geworden.
 • Bestanden Herstellen Van Virus Geïnfecteerde Geheugenkaart Krijg alle richtlijnen die nodig zijn om aanwezige informatie effectief te herstellen op uw virus geïnfecteerde geheugenkaart.

Todo Backup Workstation Back-up oplossing voor kleine bedrijven de je pc, laptop of server tegen dataverlies te beschermen. Stap 1. Herstel van audiobestanden van SD-kaart Lees deze pagina als u wilt weten hoe u verwijderde of verloren audiobestanden van uw SD-kaart terug kunt krijgen op zowel Windows als Mac OS, beschadigde sd kaart fotos terughalen.

Het is slechts een misvatting dat het herstel van de foto's van geformatteerde kaart is niet mogelijk. Ontdek hoe terug te krijgen foto's van beschadigde Micro SD-kaart met de ultieme functies die aanwezig zijn in Yodot kaart herstel tool.

Gratis herstelsoftware Recuva (windows)

Stap 3 Herstel de gegevens die u nodig heeft Zodra het scanproces voltooid is worden alle bestanden in de iSkysoft dialoogvenster weergegeven volgens hun structuur. Als uw Micro SD-kaart is onleesbaar op mobiele telefoons of computer en u wilt de gegevens van het te herstellen, ga dan door middel van deze tutorial.

Je kunt de geheugenkaartlezer gebruiken of uw gadget zoals een telefoon, camera gebruiken, om een paar op te noemen. Registreer nu.

Zodra iSkysoft SD card recovery genstalleerd is cake met creme fraiche topping er in het dialoogvenster drie herstelmodi weergegeven: Herstel verloren gegevens, klik op "Herstellen" om uw geselecteerde bestanden te herstellen.

Toggle navigation. Nadat u de bestanden bekeken hebt, Hersel gegevens en Herstel Partitie. Beste, ik heb alle bovenstaande stappen gevolgd! Hoe een beschadigde sd kaart fotos terughalen SD-kaart te herstellen met Windows.

Deze pagina beschrijft de stappen die genomen kunnen worden om foto's te herstellen die verloren zijn gegaan van SanDisk Cruzer USB-drive.

Stap 2 Scan uw beschadigde SD-kaart Plaats uw kaart in uw computer en zorg ervoor dat deze nog steeds als een apparaat weergegeven wordt. U hebt de USB-verbinding, het formaat van de afbeeldingsbestanden, de gescande kaart met antivirusprogramma gecontroleerd maar de SD-kaart kan de afbeelding niet laden.

 • Dus alles is prima als er geen storing bij de toegang tot of het bekijken van de bestanden betreft.
 • Verwijderde Bestanden Terughalen SD Kaart Navigeer door deze pagina voor de beste geheugenkaart Bestanden Terughalen tool die uiteindelijk verwijderde bestanden kunt ophalen uit het geheugen kaart.
 • De terugwinning van de gegevens van de kaart van de Kodak-SD.
 • Deze applicatie scant uw beschadigde SD-kaart in diepe te lokaliseren alle verloren JPG bestanden efficiënt.

Data Recovery Wizard Pro, beschadigde sd kaart fotos terughalen. Hoe kan ik dit oplossen. Recuva scant naar de gewiste bestanden. Wacht tot het proces voltooid is. Ga door deze pagina om te weten te komen over het herstellen van versleutelde bestanden van de SD-geheugenkaart op Windows OS.

Op slechts 5 stappen verwijderd van het ophalen van foto's van beschadigde SD-kaart: 1: Installeer gewoon de demoversie van Remo Herstel Media Edition en sluit uw aangetaste SD-kaart naar uw systeem met behulp van de kaartlezer of een digitaal apparaat kabel.

Beschadigde Foto Bestanden Terughalen.

Gebruik EaseUS Data Recovery Wizard om data te herstellen van je beschadigde SD kaart

Echter, wat een reden achter de SD-kaart JPG-bestand verlies, geen zorgen te maken, omdat het kan eenvoudig worden hersteld met de hulp van Remo Recover applicatie in een paar stappen. Genereer een voorbeeld van herstelbare bestanden voordat u deze opslaat.

U kunt één of meer typen kiezen en klik op "Volgende" om naar de volgende stap te gaan.

Bestanden Terughalen Snel en veilig herstel van verwijderde of verloren bestanden, beschadigde sd kaart fotos terughalen. SanDisk SD Kaart gegevensherstel Deze pagina zal u laten weten hoe u de gegevens van SanDisk SD-kaart op te halen en wat zijn de stappen tijdens het herstelproces te volgen.

Maar nu herkent mijn digitale camera en mijn computer de kaart niet.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   09.07.2019 18:48 Alja:
   Goede vraag Nir, maar helaas weet ik er het antwoord niet op.

   17.07.2019 21:07 Tetske:
   Hoewel de meeste problemen met betrekking tot Recover Pictures From Damaged SD Card een oplossing bieden, is het beter om dit niet te ondervangen door enkele maatregelen te nemen. Hiermee kun je bijna alle bestanden die op je beschadigde SD-kaart aanwezig zijn, inclusief foto's, video's, muziek en meer herstellen.

  Ten anker

  Vond