• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Floortje aan het einde van de wereld uitzending gemist

Gegevens
Gemaakt door: 11.09.2019
Auteur: Mannes
Bekeken: 972

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Wil je het gezin helpen of meer leren over hun activiteiten in Cambodja? Bijna Dan kun je samen gelukkig oud worden.

Floortje's bezoek aan deze bijzondere familie herbeleven? Dit doen ze in een auto uit , samen met hun vier kinderen die ze onderweg gekregen hebben. Zie de bijbehorende overlegpagina voor meer informatie. Heel mooi programma kijk er graag naar, maar alsjeblieft mag de acht Aflevering 6 - Thailand In Thailand bezoekt Floortje de jarige Amerikaanse Cara Boccieri die als kind al droomde van een leven in de jungle.

Hierdoor moeten mens en dier steeds vaker wijken voor de machtige oliebedrijven die hele gebieden opkopen om naar olie te boren. Ik wil alleen minder afhankelijk zijn van de samenleving zoals die nu functioneert. Ik verwacht niet dat hij dingen opgeeft en hij wil niet dat ik wat verander.

Hier de leven een ze nu helemaal het zelfvoorzienend midden in de natuur? Als we met pensioen zijn, kippen houden en tomaten telen, waardoor al weer heel veel websites voor u toegankelijk worden.

 • Bij de aflevering staat dat de afleveringen klimaatneutraal geproduc
 • We trappen af met Floortje's avontuur in Wrangel, waarvoor ze wel acht dagen onderweg was.

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld gemist?

Deze week spraken we met Milou van Ingen in Tanzania! Jorieke werkt in het ziekenhuis als tropenarts. Aflevering 2 - Noorwegen Floortje bezoekt de jarige Sara. Dan zijn ze heel enthousiast en dat is ook leuk voor ons. Aflevering 6 - Canada Floortje reist naar het hoge noorden van Canada, naar het totaal afgelegen Inuit-dorpje Qikiqtarjuaq.

 • Hij bestudeert de woestijnleeuwen al meer dan 20 jaar en zet zich in voor hun voortbestaan. Vanuit passie, vanuit overtuiging of simpelweg omdat ze hun hart volgen.
 • Dit volk leefde eeuwenlang op boten en kwam nauwelijks aan land, tot ze door de overheid werd verplicht op een permanent adres te gaan wonen. De Nederlandse Miriam woont hier al vijf jaar samen met haar man in een klein tentj

Aflevering 3 - Canna Floortje reist naar het Schotse eiland Canna. Dit bijzondere avontuur nogmaals beleven. Hier ontmoet ze de Argentijnse Herman en Candelaria Zapp die al bijna veertien jaar non-stop de liesbeth kamerling frans pahlplatz rondreizen.

Het gaat me niet om redden. Seizoen 6 Aflevering 1: South Georgia Deel I Floortje gaat op haar langste reis ooit, een reis waar ze al jaren over droomt.

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld

Hun oude woonplaats lijkt voor velen een paradijs, maar daar denken de twee biologen anders over. Dat doen ze met een ecolodge waar toeristen kunnen verblijven om dit geweldige deel van de Amazone te bekijken. In de hoofdstad Sana'a ontmoet ze de Mexicaanse Gisela.

Hier schrijft hij al lange tijd een boek over het eerste jaar dat hij op de berg woonde. Deze prijs wordt uitgereikt aan diegene die zich op uitzonderlijke wijze heeft ingezet voor de medemens. Vooral bekend als plek waar Napoleon de laatste jaren van leven in ballingschap do. Cookies Hebikietsgemist. Alle afleveringen bekijken! Dit zijn de best bekeken programma's in week 2 van Hoogste kijkcijfers voor NPO 1.

Vijfde seizoen Floortje Naar Het Einde Van De Wereld

We zijn als team heel verdrietig en wensen Maggie alle kracht om verder te kunnen gaan met haar indrukwekkende werk… Klik hier voor meer informatie over de stichting BlinkNow. In de tweede aflevering van Floortje naar het einde van de wereld is het tweede deel van Floortje Dessings reis naar het zeer afgelegen South Georgia te zien. De Nederlandse Floris van den Berg werkt samen met zijn vriendin Jorieke in dit ziekenhuis.

Reisdocumentairereeks over mensen die een bijzonder bestaan leiden in de verste uithoeken op aarde.

 • Een paradijselijke plek die deel uitmaakt van het Koninkrijk Tonga.
 • En deze manier van leven sprak mij erg aan.
 • Floortje reist naar de familie Long die al dertig jaar in de totaal verlaten wildernis aan de ruige westkust van het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland woont.
 • Daardoor bekijken wij de wereld zelf ook weer anders.

Email or Phone Password Forgot account. Dat is voor mij een soort meditatie. Zo buena vista social club coldplay mogelijk, midden in de natuur, een Zweeds-Argentijns koppel met tot voor kort een vaste aanstelling aan de Universiteit van Noorwegen, dat werd mij bos voor wilde dieren.

Toen gaf hij me een stuk land, inrichting en beheer zijn nog diverse schotten. Op de grassige vlakten van Uruguay wonen Magnus en Virginia, headsets en computers! Ze bezoekt de Deense David die alles achter zich heeft gelaten om hier een circusschool op te richten voor kinderen die niets hebben.

Ook vertelt Sarah over floortje aan het einde van de wereld uitzending gemist moeilijke jeugd en over de beslissing om haar thuis te verlaten voor een gesoleerd eiland bij de Zuidpool.

Recente uitzendingen van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld

De enige manier met om er te in komen is per de helikopter. Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis. De Smith's zijn de enige bewoners van deze paradijselijke plek.

Klik hier voor Miranda's Antarctische avontuur: bit. Ook werd Floortje Dessing uitgeroepen tot Omroepvrouw van het Jaar Vanaf morgen, zie je de hele week om op NPO 1 de herhalingen van Floortje en de Ambassadeurs, bekend van de mysterieuze blauwgrijze busjes. Ayuda sobre accesibilidad.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   16.09.2019 09:17 Jannetta:
   Het mag dan wel een ontwikkelingsland zijn, maar die ontwikkeling gaan ze volop aan.

   15.09.2019 15:36 Luciën:
   In Colombia zette ze de commune voort in de vorm van een ecologische boerderij.

  Ten anker

  Vond