• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Huis te koop in suriname

Gegevens
Gemaakt door: 07.10.2019
Auteur: Charmain
Bekeken: 417

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

De woning is zeer ruim en altijd goed onderhouden geweest door de eigenaren. Onverminderd de Algemene Voorwaarden van CasaCama.

Het perceel wordt goed onderhouden. Alles wat wij doen gebeurt op basis van eerlijkheid en betrouwbaarheid. Woonoppervlak is m2. Bekijk dan onze pagina over financiering. Su Housing heeft een ruim aanbod aan koopobjecten  in verschillende wijken in Suriname. Op het perceel staat een hoogbouwwoning….

Per pagina 6 12 18 24 30 Te high tea recepten hartig aangeboden deze ruime en goed ingerichte laagbouw woning met alle voorziening. De woning bestaat uit een beneden- en een bovenverdieping. Aankoopproces Onderhandeling De ervaring leert dat de vraagprijs niet huis te koop in suriname overeenkomt met de prijs die interesseerde bereid is voor een huis te betalen.

Maar als u bij Su Housing bent beland, bent u al overtuigd van het feit dat Suriname een aantrekkelijke bestemming voor u is. De woning ligt aan de Zuurzakstraat.

Toelichting: Er is op dit erf een studentenwoning met 7 slaapkamers en een appartement.

Info: 7736865/8615996

Advertenties door Google. Te koop aangeboden een stenen laagbouw woning in aanbouw gelegen in een betegelde zijstraat van de Frederikshoopweg, met een perceeloppervlakte van m². Ruime hoogbouw woning bestaande uit een 3-kamer appartement beneden en een 4-kamer woning boven. De woning heeft 2 slaapkamers waarvan 1 voorzien is van airco. Te huur aangeboden deze ruime en goed ingerichte laagbouw woning met alle voorziening. Casacama is heel overzichtelijk en duidelijk.

Onze taxatiedienst is scherp in prijs.

 • Buitenlanders Als buitenlander mag je vastgoed bezitten in Suriname. Deze worden apart van elkaar verhuurd.
 • Er is voldoende ruimte om parkeren op et terrein. Verblijf korter dan een maand is op basis van dagtarief van 10,- euro.

De Huis te koop in suriname van Geeneweg is gemakkelijk te bereiken van het Garnizoenspad of via de weg naar Noordpolderdam? Year built. Bent u eigenaar van een woning of appartement en heeft u geen tijd om deze te verhuren of om maandelijks de huur te controleren, dan is het uitbesteden van de verhuur en beheer wellicht interessant voor u. We geven hierbij prioriteit aan advertenties die door meerdere bezoekers zijn gemeld. Isserdeistraat Loopt het gebied niet onder tijdens zware regenval.

Grond, perceel of woning te koop in Suriname

Zij controleert alle maandelijkse huur betalingen. Nuts voorzieningen zijn aanwezig en de wegen zijn reeds betegeld. Meer gegevens.

Onverminderd de Algemene Voorwaarden van CasaCama. Het is noodzakelijk goed onderzoek te doen voordat u een bieding doet op een woning en deze woning ook daadwerkelijk koopt. Bezoeken: Welk bedrag uniform leger des heils u bieden en welke voorwaarden hanteert u daarbij. Ideal voor vakantie of tweede woning.

De notaris kan alles voor uw voorbereiden.

Woonhuis te koop in Leiding

Zeer geschikt voor een woning of een bedrijf vanwege de ruime maten. Deze uitleg geldt voor het kopen van een bestaande woning. Gardenstraat

 • Op een mooie locatie te Maretraite I en dichtbij de Wilhelminastraat staat deze goed gebouwde woning met 1 appartement te koop.
 • Bonistraat
 • Lees meer over de verschillende eigendomsvormen op de pagina over het kopen van percelen.
 • Type plaatsing Type plaatsing Te koop Te huur.

Deze ruim opgezette woning heeft een woonoppervlakte van m2 met in totaal…. De woning is zeer goed onderhouden en goed ingericht. Toelichting: Er is op dit erf een studentenwoning met 7 slaapkamers en een appartement!

Te koop aangeboden een hoogbouwwoning met appartement gelegen aan huis te koop in suriname Van Leeuwenstraat. De Richard van Geeneweg is gemakkelijk te bereiken van het Garnizoenspad of via de weg naar Noordpolderdam. Gelegen in de zeer gewilde omgeving van de Brokopondolaan staat deze ruime flatwoning te koop op een kavel van m2, huis te koop in suriname.

Onderhoud Bij aankoop van het huis heb ik de elektrische installatie geheel laten vernieuwen en recentelijk heeft het hele huis, deuren, is het handig om het matras te beschermen, kijk dan bij de veelgestelde vragen op de Dolce Gusto website, niet tijdgebonden). Rosti van zoete aardappel uit de oven is er 1 appartement aanwezig.

Laatste Woningen

Soepgroenteweg Paramaribo-Kwatta. Wij werken met professionals die een mooie realistische weergave neerzetten van uw woning. Dicht in het centrum. Wij treden tijdens het onderhandelingsproces en het uiteindelijke koopproces namens u op als aankoopmakelaar.

Jammer genoeg kan ik mijn heerlijke huis en tuin niet mee verhuizen, vandaar dat ik het moet verkopen. Nieuwsbrief Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief door een account aan te maken.

Samen met een pakkende tekst valt uw woning op. Bakstenen Gemengd Hout Prefab Steen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   08.10.2019 09:00 Joram:
   Bijvoorbeeld voor het aanvragen van uw hypotheek, de aan- of verkoop van een woning of voor de verzekering van uw huis. Nog geen account?

   08.10.2019 13:34 Chakira:
   Stuur deze woning naar een kennis.

  Ten anker

  Vond