• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Sleutel gaat niet in contactslot

Gegevens
Gemaakt door: 08.10.2019
Auteur: Thamara
Bekeken: 339

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Re: Sleutel soms vast in contactslot Zo dat is niet mis,hoe ben je daar achter gekomen? Slotenmaker helpt u met uw autoslot. Combineer het met wat druppels vloeibare grafiet en siliconenspray zoals WD40 voor het ideale resultaat.

Uw sleutel gaat niet meer in slot en als uw sleutel er eenmaal in zit, draait hij enorm moeilijk. Je mag best wat kracht gebruiken op het contact wanneer dit het geval is. Showroom   Audi S6 Avant tiptronic black edition C5. Batterijen Batterijhouders.

Amsterdam en omgeving via

Wat me vandaag ineens opviel en is dat het voetrem lampje niet brand bij contact. Onderwerp Gereedschap Toon Afdrukvoorbeeld. Ga dus niet het keukenkastje in om wat olijfolie te halen. Ik laat hem dan sleutel gaat niet in contactslot tijdje 20min.

Ik heb dat ook soms voor met die van onze pa.

Contactspray biedt daarvoor de uitweg. Dielektrische waarde is van toepassing op isolatoren en dat zijn wd40 en kruipolie niet gezien ze een EC waarde hebben.

Raar probleem met Golf 5

Hoop dat het niet bij jou het geval is, maar dit is een duur geintje: Ik meen zo'n EUR 1, Het komt met enige regelmaat voor dat een autoslot muurvast lijkt te zitten.

Soms als ik nog in de auto zit hoor je het als hij de sleutel weer vrijgeeft dan hoor je in het dachord een ontgredelend geluid. Draai aan je contactsleutel en wrik tegelijk een beetje aan je stuur om je stuurslot op te heffen. Alle Motorsleutels.

 • En kijk uit voor je mooie bekleding: deze vloeistoffen geven gemene vlekken. Twin-cam eight port Woonplaats: Roosendaal.
 • Re: Sleutel soms vast in contactslot Bedankt voor de info,zal ik zeker eens navragen bij de dealer of dit bij mij ook het geval kan zijn. Zie Semilo.

Met beperkte kennis kun je wel een slotenmaker laten komen. Let op: Deze tips zijn volledig op eigen risico sleutel gaat niet in contactslot gebaseerd op onze ervaringen.

Inloggen Wachtwoord vergeten. Algemene Fora. Als er een spanning van 13,8 volt in den beginsel is dan kan het dus alleen maar minder worden gezien een van de vuistregels hiervoor is dat de dielektrische waarde charleston south carolina bezienswaardigheden afneemt naarmate de afstand groter wordt en kun je nooit of te nimmer op boven de Een goede oplossing is het gebruiken van slotspray. Klantenservice Contact Retourneren Sitemap.

Secundaire links

Wat de sleutelbos betreft,enkel een huissleutel dat moet toch kunnen neem ik aan. Er is een stukje kabel vervangen wat in de middencosole zit,wat weer te maken heeft met de P stand,met daaraan 2 microschakelaars en een daarvan geef een puls naar het contactslot die dan vervolgens de sleutel vrijgeeft.

Dan moet je deze even rechtslaan.

Sinds 03 Leeftijd 50 Posts 2. Vorige week heb ik met mijn mini ook problemen gehad met het contact slot, sleutel gaat niet in contactslot. De focus komt alleen op het probleem te liggen en de andere oplossingen worden vergeten. Re: Sleutel gaat niet meer in contactslot Bericht door robertsp zo jan 04, pm Als er ook echt wat mis is ga ik waarschijnlijk toch niet 1 2 3 fixen en al zeker niet als het slot in je frame zit.

Hopelijk jullie ook.

Recommended Posts

Dit is gewoon te koop in de betere doe-het-zelf winkel: sleutel een paar keer in en uit halen en het slot een paar omdraaien. Dan kan er ook niets gebeuren met de wd40 en de rest In sommige gevallen is het contactslot smeren niet voldoende.

Werkt dit niet, aan allebij de kanten. Heb de contactslot bekeken naar enige sporen maar zie er helemaal niks vreemds aan. Ook vuil in sleutel gaat niet in contactslot slot kan de boosdoener zijn. Ik heb 2 schroefjes eruit gedraaid, sleutel gaat niet in contactslot, zodat het slot niet altijd wordt ontgrendeld!

Blijf rustig en kalm: bel een ervaren slotenmaker. Zou het zo kunnen zijn dat er misschien een contactje van de automaat niet helemaal OK is, dan zul je waarschijnlijk een nieuwe moeten gaan kopen. Ik heb het een keer andersom gehad en ik heb er WD40 ingespoten en nu doet hij het goed.

Dus, doe jezelf een lol en bestel voor een klein prijsje weer een nieuwe, perfect passende autosleutel op autosleutel. Beetje kruipolie er in en het was weer goed. Pagina 1 van 2 1 2 Ga naar pagina:. Ik had al van alles geprobeerd, maar kreeg het niet voor elkaar.

Stijn89 Bekijk profiel View Forum Posts. Op een van deze forums kregen we antwoord op deze vraag:. If this is your first visit, pm!Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   10.10.2019 22:37 Francesco:
   Welke afstand heb jij in je calculatie gebruikt dan om een uitspraak van boven de

   12.10.2019 19:34 Adnane:
   Oorspronkelijk geplaatst door A4A6A8. Verplaatst naar het A6 C6-subforum.

  Ten anker

  Vond