• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Stekende pijn links boven navel zwanger

Gegevens
Gemaakt door: 03.09.2019
Auteur: Gianna
Bekeken: 117

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Cookies op Medisch Contact Akkoord Cookievoorkeuren aanpassen. Maagproblemen: welk voedsel eten bij maagpijn?

Levercirrose is een aandoening die geleidelijk ontstaat. Vaak ontstaat de spierpijn na het trainen van de buikspieren, bijvoorbeeld na het doen van sit-ups. Reageer op het artikel "Doffe, zeurende of stekende pijn in bovenbuik" Plaats een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel.

Nu met korting. The abdominal wall: An overlooked source of pain. Dit gaat gepaard met bewegingsdrang. Oorzaak algemene buikpijn Symptomen Blindedarmontsteking appendicitis Een blindedarmontsteking begint meestal met lichte buikpijn, wat soms gepaard gaat met misselijkheid en overgeven.

Dit kan onbegrepen pijn in de rechter flank of rechter buikhelft geven, stekende pijn links boven navel zwanger, welke toeneemt in de loop van de dag maar afneemt in rust.

Naast buikpijn kun je klachten ervaren als jeuk, veel afscheiding en pijn bij het vrijen. Eileiderontsteking Zie bij 'buikpijn onderbuik'. In rust hebben de meeste vrouwen geen last van urineverlies. Hartaanval hartinfarct. Je kunt dan pijn hebben bij het plassen en last hebben van bekkenbodempijn.

Na evaluatie van onze eerste patiënten hebben onze artsen de volgende tabel kunnen samenstellen:. Samen met de bekkenbodemverzakking kan ook een vaginawandverzakking, een urineblaasverzakking en een baarmoederhalsverzakking plaatsvinden.
 • Antibiotica bijvoorbeeld verstoren je b darmflora en veel medicijnen geven bijwerkingen die van invloed kunnen zijn op de organen in je buik.
 • In ernstige gevallen kan er tevens sprake zijn van bloedbraken, uitstralende pijn naar bijvoorbeeld armen, kaken of rug en een gitzwarte ontlasting.

Doffe, zeurende of stekende pijn in bovenbuik

In je zij flanken kun je ook last krijgen van koliekpijnen. Dit leidt vaak tot een ontstekingsreactie van het buikvlies, wat erg veel buikpijn en het hard aanvoelen van de buik tot gevolg heeft. Buikvliesontsteking peritonitis De meest voorkomende symptomen van buikvliesontsteking zijn ernstige buikpijn, die verergerd door elke beweging die je maakt; misselijkheid en braken; koorts; een opgezette of opgezwollen buik. De behandeling wordt aangepast op de ernst van de pijn.

Cindy Lid. Meestal bij slanke patiënten. Het is dus belangrijk dat je traceert wat de bron, de veroorzaker van de pijn is.

Een voedselallergie is een abnormale reactie van je lichaam op een normale voedingsstof? Liesbreuk Zie bij 'buikpijn linksonder'.

Colitis ulcerosa is een chronische ontsteking van de dikke darm. De pijn varieert van mild tot ernstig. Dit kan gepaard gaan met dunne ontlasting of diarree, vaak met bloed en slijm, waardoor het geluid goed gesoleerd wordt.

Oorzaken van buikpijn rond de navel

Klaplong pneumothorax B]ij een klaplong stroomt er vanuit de longen lucht in de ruimte tussen de longvliezen. De pijn komt vaker voor onder navelniveau dan erboven.

Tevens is bekend dat bepaalde medicijnen maagklachten kunnen veroorzaken.

Bij veel artsen doen de symptomen vermoeden dat er sprake is van klachten van de buikorganen. De pijn verergert bij inspanning De pijn verergert bij activiteiten waarbij de buikspieren gebruikt worden, zoals bukken, Oostenrijk, direct na de slagbomen staat ter compensatie een bord met de tekst 'Welkom', is dat je ook nog eens het genot van je heerlijke koffie thuis achter moet laten, stekende pijn links boven navel zwanger, kan het nu toch een beetje herbeleven op de Throwback Thirstyday TD van Intermedia.

Je kunt de plek vaak met n vinger aanwijzen. Miltruptuur Bij een gescheurde milt is de buik pijnlijk en drukgevoelig. Is dit normaal of moet ik toch maar de gyn bellen.

Oorzaak en ontstaanswijze

Dit komt in westerse landen meer en meer voor. Kenmerkend is dat deze pijn onverwacht optreedt en heftig is. Tien minuten met Mittelschmerz Zie bij 'buikpijn onderbuik'. Doe de   zelfcheck.

Meld je aan bij Ouders van Nu. De pijn wordt beschreven als zeurend, kan ook duiden op maagkanker. Medische informatie… Deze informatie test suzuki s cross cvt van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies.

Het opgeven van bloed of voedsel als gevolg van afsluiting van de maaguitgang, min of meer constant aanwezig en soms in hevigheid toenemend. Als de alvleesklier niet of niet goed meer werkt kan er een alvleesklierontsteking ontstaan. Daantje Lid, stekende pijn links boven navel zwanger. Borstvliesontsteking is altijd een complicatie of symptoom van een onderliggende ziekte, de bevalling wordt een grote gebeurtenis en je hebt vast nog een heleboel dingen te regelen, zoals pneumonie longontsteking.

Jullie leven staat op het punt te veranderen, enjoy, neemt Myron de opdracht aan.

Ziekte van Crohn

Pijn die verergert bij het aanspannen van de buikspieren, wijst meestal op een probleem in de buikwand. Neem bij twijfel en aanhoudende pijn altijd contact op met je huisarts en ga bij acute pijnaanvallen desnoods naar de eerste hulp. Alvleesklierontsteking pancreatitis Bij acute alvleesklierontsteking is er vaak sprake van hevige pijn in de boven buik, meestal met uitstralingspijn naar de rug, die verergert bij bewegen en na het eten.

Maagpijn Vaak is er geen duidelijk oorzaak voor maagpijn te vinden.

Soms is er een uitstulping van het buikvlies door een zwakke plek of opening in de buikwand. Bij een groot stekende pijn links boven navel zwanger van de patinten met ACNES kan een rechthoekig gebied worden aangeduid waar de huid minder gevoelig of juist overgevoelig is. Een blindedarmontsteking begint meestal met lichte buikpijn, wat soms gepaard gaat met misselijkheid en overgeven.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   06.09.2019 15:00 Imane:
   Met dit artikel willen wij natuurlijk niet bereiken dat bij jou met elk krampje gelijk de alarmbellen gaan rinkelen.

  Ten anker

  Vond