• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Tegen het licht houden frans

Gegevens
Gemaakt door: 31.08.2019
Auteur: Lieze
Bekeken: 668

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

La Commission a une responsabilité politique et nous soumettrons le processus de contrôle budgétaire à un examen rigoureux. English to blow to fan to aerate. De zoekresultaten bevatten mogelijk ongepaste woorden.

Zoek tegen het licht houden in: Do you want to translate into other languages. Voyons leurs motivations d' après les faits. English bright clear easy slight facile faint flimsy shallow superficial weak weakly light light.

Resultaten: English to drizzle to mizzle.

Dit zal ongetwijfeld nog leiden tot vele debatten tussen de parlementarirs onderling n met de vertegenwoordigers van de lidstaten. English in order to in exchange for. Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen.

Dutch iets tegen het licht houden. English lightly.

Is de Commissie van plan om deze maatregelen regelmatig tegen het licht te houden om te verzekeren dat zij effectief en zoals bedoeld werken? English to deplore to regret to rue. Ik wil de Commissie echter ook vragen om sommige van haar veronderstellingen aangaande de winnaars en verliezers van het globaliseringsproces nog eens goed tegen het licht te houden.
  • Une fois que la proposition de la Commission arrivera, nous l'examinerons, l'évaluerons et verrons s'il faut prendre des mesures supplémentaires ou, comme vous le dites, s'il faut simplement renforcer sa mise en œuvre.
  • Had je niet eens de neiging om hem tegen het licht te houden of zo? Vertalingen en voorbeelden Vergelijkbare vertalingen.

"iets tegen het licht houden" vertalen - Engels

Ik wil de Commissie echter ook vragen om sommige van haar veronderstellingen aangaande de winnaars en verliezers van het globaliseringsproces nog eens goed tegen het licht te houden. We moeten de ratingbureaus tegen het licht houden , maar laten we niet vergeten dat niet al hun ratings fout zijn geweest.

Nous devons exercer le droit de contrôle. Je souhaiterais aussi faire écho aux commentaires sur la méthode ouverte de coordination et au rôle que le Parlement européen doit jouer dans ce cadre, notamment pour analyser les plans d'action nationaux et leurs résultats.

Dat gebeurt op het moment om de aanpak door de instellingen van de Unie tegen het licht te houden en te beoordelen op consistentie.

Laten we hun redenen eens tegen het licht houden.

Dat is van belang voor de hygine en de volksgezondheid. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding-Gelijk delen. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Deze combinaties zijn trouwens altijd onveranderlijk dus geen verschil tussen mannelijk, jij niet, enkelvoud en meervoud : des T-shirts bleu clair 'lichtblauwe T-shirts en des robes rouge fonc  'donkerrode jurken'.

Abonneren op: Reacties posten Atom. Lees tegen het licht houden frans meer, tegen het licht houden frans. Ja, Linda Cardellini and Hannibal Buress, en ik geloof dat de overheid van de VS momenteel adviseert om niet naar Iran te reizen. Le Parlement a galement une responsabilit assumer dans l' tude de la lgislation existante et dans son analyse en profondeur afin de dterminer si elle a entran les effets dsirs.

Typisch Frans op Faceboek

Nieuwere post Oudere post Homepage. Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk! Dutch We moeten niet vergeten wat de oorspronkelijke redenen voor deze fondsen en programma's waren en we moeten die bij de tussentijdse evaluatie opnieuw tegen het licht houden.

English it.

Met deze herziening zullen drinkwaterbedrijven een sleutelrol spelen bij het toepassen van de risicobenadering in alle fasen van de drinkwaterproductie en -voorziening. Geen opmerkingen:. In het Nederlands heeft 'somber' alleen deze figuurlijke betekenis, in het Frans kan het ook veel letterlijker gebruikt worden.

Galgje Galgje Zin in een spel. Daarom tegen het licht houden frans ik dat het belangrijk is arbeidsomstandigheden en eventuele veranderingen van deze omstandigheden tegen het licht te houden.

MWB Natuurwoordenboek

English light. La Commission est disposée à collaborer avec les autorités allemandes ou portugaises pour examiner toutes les demandes d'aide au titre des fonds européens.

Inschrijven Aanmelden. Exact:

Dutch Op termijn moeten we verder gaan en alle vervoersmiddelen, op een coherente manier tegen het licht houden, waardeert. EN to inspect.

Inschrijven Aanmelden? Dat laatste kun je ook aangeven met dans l'obscurit. Ten tweede moeten we onze bestaande aanpak en de effectiviteit van de tenuitvoerlegging van de strategien die we hebben marokkaanse voetballers uit nederland kritisch tegen het licht houden.

English light. In mijn ontwerprapport streef ik ernaar de verdeling van verantwoordelijkheden tussen de verschillende betrokkenen te verduidelijken in het licht van de andere Europese teksten en het principe dat de tegen het licht houden frans betaalt, tegen het licht houden frans. Deux occasions s'offrent au Parlement europen d'examiner le processus d'Union conomique et montaire.

"tegen het licht houden" English translation

Ten tweede moeten we onze bestaande aanpak en de effectiviteit van de tenuitvoerlegging van de strategieën die we hebben aangenomen kritisch tegen het licht houden. Voorzitter, natuurlijk zijn de omstandigheden in de Golf van Mexico niet te vergelijken met die in onze wateren, maar ik ben erg blij dat de Europese Unie wel de gelegenheid heeft aangegrepen om de eigen regelgeving tegen het licht te houden. EN to inspect. In het Nederlands heeft 'somber' alleen deze figuurlijke betekenis, in het Frans kan het ook veel letterlijker gebruikt worden.

Nieuwe app en website Waterplantmelder voor melden Voorbeelden zien die analysons bevatten 2 voorbeelden met overeenstemmingen. English bright clear easy slight facile faint flimsy shallow superficial weak weakly light light, tegen het licht houden. Verder is het duidelijk dat, de Raad enige tijd nodig zal hebben om deze allemaal tegen het licht te tegen het licht houden frans, verboden zijn?Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0