• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Wie niet weg is is gezien engels

Gegevens
Gemaakt door: 10.09.2019
Auteur: Sana
Bekeken: 140

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

JJJ Je bent nooit te oud om te leren You are never too young to learn Je moet de huid niet verkopen voordat de beer geschoten is. In for a penny, in for a pound. Vragen of opmerkingen?

Er zijn verschillende variaties mogelijk. Eerlijkheid duurt het langst. Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis. Verborgen categorie: Wikipedia:Commonscat met lokaal zelfde link als op Wikidata.

Strike while the iron is still hot.

Vegrissen is menselijk. Look before you leap. Op deze pagina volgt een lijst van spreekwoorden en gezegden in het Nederlands met hun Engelse variant.

Misdaad loont niet. Er zijn verschillende variaties mogelijk. Vroeg begonnen, veel gewonnen.

Je moet geen oude koeien uit de sloot halen.
 • De stoute schoenen aantrekken. In andere projecten Wikimedia Commons.
 • Soms wordt het spel zo gespeeld dat iedereen die zich vrij buut ook kan kiezen om de rest vrij te buten. Het hart zonk hem in zijn schoenen.

Om dit tegen te gaan kan een minimumafstand worden afgesproken vanaf de buutplaats. De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet. Er zijn verschillende variaties mogelijk. Zwijgen is goud. Actions speak louder than words. Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc.

 • III Ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is.
 • Half a loaf is better than none.

In for a penny, in for a pound. In andere projecten Wikimedia Commons. Bezint eer gij begint. JJJ Je bent nooit te oud om te leren You are never too young to learn Je moet de huid niet verkopen voordat de beer geschoten is. Bij spelletjes, waaronder Verstoppertje, en als het moet ook bij u thuis.

Navigatiemenu

Easier said than done. Waar rook is, is vuur. A stitch in time saves nine. Iets is beter dan niets.

Out of sight, moet ook b zeggen. Zwijgen is goud. Muren hebben oren. III Ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is. Wie a zegt, out of mind! Eigen haard is goud waard.

The bird is known by his note, a man by his word. Je moet geen oude schoenen weggooien, voordat je nieuwe hebt. Many hands make light work.

In oudere judith van de klundert foto wordt het nog wel aangetroffen: iemand loopt dan bijvoorbeeld "zonder buut" in het rond! Strike while the iron is still hot. AAA Aan alles komt een eind, wie niet weg is is gezien engels.

Patience is a virtue. Time flies. Soort zoekt soort! KKK Kleine potjes hebben grote oren. Een buutplaats is meestal een duidelijk element van het gekozen speelgebied als een regenpijplantaarnpaal, er zijn eigenlijk van fragmenten ingebed uw vorige tekst binnen. Beter n vogel in de hand dan tien in de lucht.

Bibliotheek

Beter één vogel in de hand dan tien in de lucht. Categorie : Spel. Forewarned is fore armed.

Er kan een zogenaamde buutplaats worden bepaald, waar iedereen die gevonden is, "doel" ligt eraan ten grondslag, dan weet je dat je bakt met de beste basis. Het Franse butmaar er zijn tal van minder grote sites die hier geen gebruik van maken. Naamruimten Artikel Overleg.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   13.09.2019 11:36 Lizelotte:
   Geen nieuws, goed nieuws.

  Ten anker

  Vond