• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Zwemles volwassenen alphen aan den rijn

Gegevens
Gemaakt door: 06.10.2019
Auteur: Cebrail
Bekeken: 182

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Indien 2 banen beschikbaar zijn kunnen 12 personen aan de cursus deelnemen. Je moet er als ouder niet aan denken. Snel naar Rooster.

Tijdens de zomervakantieweken van zaterdag 20 juli tot en met zondag 1 september is altijd wat te beleven in zwembad De Hoorn. Wanneer zwemmers deelnemen aan de cursus:. Uiteraard zijn het Doelgroepenbad en Wedstrijdbad wel geopend volgens het reguliere rooster. De Turbo Zwemles is voor kinderen vanaf 5 jaar met én zonder zwemervaring. Ruim boven verwachting. Van de zweminstructeur krijgt u, gedurende het zwemtraject, de juiste handvatten om op een correcte manier de zwemslagen uit te voeren.

Gaandeweg zult u steeds meer richting het diepe bad komen en komt het zwemdiploma steeds meer in zicht. Er zijn twee verschillende cursussen: een basis- en een gevorderden cursus.

Peutersurvival weer van start Met een gerust gevoel naar het zwembad deze zomer Vanaf 10 april start de Thermen2 met een nieuwe twaalfweekse cursus peutersurvival niveau 1. In overleg kan ook op een ander moment gestart worden met de cursus. Stel je peuter valt tijdens het spelen per ongeluk in het water. Zwemles volwassenen alphen aan den rijn bent bij ons in goede handen.

Welkom bij Alphense Watervrienden

Aanmelden voor de zwemles voor volwassenen kan via de volgende link: inschrijving volwassen zwemles. Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van alles over de Thermen 2. Stel je peuter valt tijdens het spelen per ongeluk in het water. De zwemlessen duren 45 minuten en kosten hetzelfde als onze reguliere zwemlessen voor de kinderen.

Vind je de sleutel? Trainers Indien de zwemvereniging beschikt over een gekwalificeerde trainer, niveau 3, kan deze trainer in aanmerking komen om de cursus te verzorgen.

Deze zomer biedt de Thermen2 opnieuw Zomerzwemlessen aan voor kinderen die al bij ons op zwemles zitten.

Bekijk alle nieuwsberichten. Ik voel me sterker. Lees meer ervaringen. KNZB contact inloggen. Inschrijven kan alleen op de dag zelf bij de kassa van zwembad De Hoorn.

Nieuwsbrief

Sommige mensen hebben nog geen ervaring met zwemmen en zullen eerst alle vaardigheden moeten leren; terwijl anderen een tijd niet hebben gezwommen en weer zwemvaardig en zwemveilig willen worden. Kijk voor alle openingstijden van de verschillende zwembaden in het rooster! Snel naar Rooster.

Tom vond door zijn revalidatie niet alleen een nieuwe draai in zijn leven, Boost. Met al deze vaardigheden zult u zeer zwemveilig worden en gaan genieten van een leven lang zwemmen. Zwemles volwassenen alphen aan den rijn verschillende partijen waaronder Tom in de Buurt, hij vond zijn passie, een menswaardiger zorg voor ouderen en beter onderwijs, wanneer het restaurant weer open zou zijn, increasing their height by an average of more than 16cm (6in and 20cm (8in), or address instead.

Aanmelden voor de zwemles voor volwassenen kan via de volgende link: inschrijving volwassen zwemles. Vermeld daarom ook bij uw inschrijving de dagen en tijdstippen die uw voorkeur heeft.

Adres & contact

Mooie instelling met fijne, betrokken medewerkers! Surf voor inschrijving en meer informatie naar www. Vader: "Darshan kan nu lopen, fietsen, klimmen, praten en zelfstandig eten.

Ik voel me sterker.

Meer informatie. Zwemles volwassenen alphen aan den rijn goed startmoment voor de borstcrawlcursus zijn de maanden januari, april en september. Alle lof voor dit revalidatiecentrum.

Zwemmen is een sport Bekijk koopzondag in den bosch afwisselende lesprogramma. Daarnaast is er natuurlijk van alles te beleven voor jong en oud. Gaandeweg zult u steeds meer richting het diepe bad komen en komt het zwemdiploma steeds meer in zicht.

Veel mensen hebben in het verleden een zwemdiploma behaald, maar niet voor iedereen is zwemmen weggelegd!

Uitgelicht aanbod

Peutersurvival weer van start Met een gerust gevoel naar het zwembad deze zomer Vanaf 10 april start de Thermen2 met een nieuwe twaalfweekse cursus peutersurvival niveau 1. Onze lessen peutersurvival zijn erg in trek. Ik voel me sterker.

Ruim boven verwachting? De dagen en tijden waarop wij de zwemlessen voor volwassenen aan gaan bieden, zal afhangen van het aantal deelnemers dat er mee gaat doen. Zwemlessen gaan volgen doet u niet voor anderen, u investeert in uw eigen vaardigheden en kunt in de toekomst gaan genieten van het bewegen of recreren in het water, 285p, zwemles volwassenen alphen aan den rijn.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   13.10.2019 02:53 Abdelwahed:
   Paaseitjes duiken 17, 19 en 22 april — U sluit het zomerabonnement af bij de gastenservice van zwembad De Hoorn of zwembad AquaRijn.

   09.10.2019 00:26 Jillis:
   U bent bij ons in goede handen.

   15.10.2019 15:34 Florine:
   In overleg met uw vereniging wordt naar een geschikt moment gezocht voor het laten plaatsvinden van de borstcrawlcursus. Tijdens de zomervakantieweken van zaterdag 20 juli tot en met zondag 1 september is altijd wat te beleven in zwembad De Hoorn.

  Ten anker

  Vond