• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Boek en offermans hoofdstraat landgraaf

Gegevens
Gemaakt door: 11.09.2019
Auteur: Karlijne
Bekeken: 262

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Geheel vrijblijvend binnenkijken? Terug Vestiging Heerlen.

Wilt u verder nog iets kwijt? De badkamer is geheel betegeld met een lichtkleurige wand en vloertegel. Bergstein Vastgoed Advisering is gespecialiseerd in nationale en internationale nieuwbouwprojecten in het algemeen en recreatie in het bijzonder. Er is een muurkast met schuifdeuren en verder is hier de mechanische ventilatie unit ondergebracht en in de bijkeuken hangt de HR verwarmingsketel van merk Bosch en is geplaatst in Eigen parkeerterrein aan de achterzijde. Ideaal voor een ondernemer die direct van start wil.

Ook is de studeerkamer circa 11m op de begane grond. De straat is verkeersluw en aan de achterzijde heeft u een weids groen uitzicht. Wanneer wilt u bezichtigen? Waar kunnen we u mee helpen. En hoeveel geld werd er uiteindelijk voor het Leontienhuis boek en offermans hoofdstraat landgraaf. De woonkamer aan de voorzijde van het appartement is circa 5,33m x 3,57m.

De royale woonkamer is ca. Ik wil Terug Wonen Huis verkopen. Download de brochure van Hoogstraat 30, Landgraaf. Centraal in het park ligt de jachthaven die een open vaarverbinding heeft naar de Maas.

Cadeautjes onder de boom en uitpakken maar.

Te koop aangeboden huizen appartementen recreatiewoningen bedrijfsobjecten. Vloeren en wanden zijn nieuw strak afgewerkt en in het plafond zijn de voorzieningen van de heteluchtverwarming weggewerkt zodat er geen radiatoren benodigd zijn.

Dankzij het royale front. De royale woonkamer is ca. Tweede verdieping Via een vaste trap is de zolderkamer met dakraam te bereiken. De woonkamer aan de voorzijde van het appartement is circa 5,33m x 3,57m, boek en offermans hoofdstraat landgraaf. De locatie is perfect bereikbaar zowel met eigen vervoer- alsmede openbaar vervoer.

Landgraaf, De Maar 33

Ideaal voor een ondernemer die direct van start wil. Natuurlijk dient dit in overleg met de gemeente te gaan. In een muurkast op de overloop hangt de gehuurde cv-ketel. Wij hebben getracht door middel van deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren.

Terug naar het overzicht Dit object delen:. Het vloer in het souterrain is geheel betegeld en wanden en plafonds zijn nieuw gestuukt, boek en offermans hoofdstraat landgraaf. Het park is goed te bereiken via de autosnelwegen A2 en lokale wegen. Ik ben me ervan bewust waar deze gegevens voor worden gebruikt. Tevens bestaat de mogelijkheid om voor het object te parkeren in de openbare parkeerhavens.

Omschrijving

Wilt u verder nog iets kwijt? Bovendien is deze locatie prima herkenbaar én bereikbaar middels zowel eigen alsmede het openbare vervoer. Het park ligt in de buurt van de Maasplassen in een bosrijke omgeving.

Bedrijfstakken in Landgraaf. Er is veel meer dan de voorgevel doet vermoeden. Kerkrade, Industriestraat 50F. Nabij het centrum van Kerkrade staat deze woning gebouwd rondom L- vormige boek en offermans hoofdstraat landgraaf voorzien van laminaatvloer en openslaande deuren naar het overdekte tuinterras. Ook is de studeerkamer circa 11m op de begane grond. Het object heeft een frontbreedte van circa 15 meter en verkeert in een goede staat?

Heerlen, Andromedasingel 19

Eijsden, Diepstraat 1. Wilt u verder nog iets kwijt? In is de garage aangebouwd alsmede een aanbouw aan de bestaande keukenruimte.

Vloeren en wanden zijn nieuw strak afgewerkt en in het plafond zijn de voorzieningen van de heteluchtverwarming weggewerkt zodat er geen radiatoren benodigd zijn. Wilt u verder nog iets kwijt. Ook mantelzorg behoort tot de mogelijkheden.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   18.09.2019 20:40 Gerdina:
   Maastricht, Roserije A.

   19.09.2019 17:43 Jutta:
   Aan de andere zijde van de overloop is tevens bergruimte aanwezig. De nieuwe binnenring Parkstad Limburg maakt een directe verbinding vanaf de stadsautoweg N naar Schaesberg mogelijk.

  Ten anker

  Vond