• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

De meiden alphen aan den rijn

Gegevens
Gemaakt door: 27.08.2019
Auteur: Janienke
Bekeken: 854

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Leuk geprijsde kaart met voor elk wat wils. Het hoofdgerect daarentegen was de gehaktschotel, en die vond ik wat saaiig.

Op een vrijdag avond geweest met 7 personen. Beoordeeld op 29 september Niets bizonders. Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien.

De Meiden doen niet moeilijk. De Meiden zijn er voor! Ach, niet leuk, maar kan gebeuren.

Hoewel ik het er niet zo uitnodigend uit vind zien van buitenaf vond ik het eigenlijk mee vallen toen ik binnen was. Bezit of beheert u deze gelegenheid. Het restaurant zit in het gebied dat veel schade opliep door de val van de Julianabrug in Alle restaurants in Alphen aan den Rijn weergeven.

Of nee: een flinke douche.

Er waren weinig mensen om te eten.
 • Stuur een nieuwsbericht in.
 • Hoewel ik het er niet zo uitnodigend uit vind zien van buitenaf vond ik het eigenlijk mee vallen toen ik binnen was. José 9 punten.

‘Woning­over­val’ aan Laag Boskoop in Boskoop, politie doet onderzoek

Binnenkort wordt het straatmuzikantenfestival georganiseerd. Niet te verbergen, want alles wordt vers bereid. Dichtbij komen de dobberende boten langs. Hoewel ik het er niet zo uitnodigend uit vind zien van buitenaf vond ik het eigenlijk mee vallen toen ik binnen was.

Dit heb ik op een nette manier verteld aan de serveerster en ze lacht het doodleuk weg.

 • Alle gegevens weergeven.
 • Tom 5 punten.

We hebben een stokbroodje en een voorgerecht gegeten die lekker waren niet super geweldig, maar ook niet slecht daarna kwam het hoofdgerecht.

Niet dus. Agenda Gemengde technieken 19 augustus - 23 augustus Gemengde technieken Met divers materiaal kunst maken. Plaats recensie. Super lekker gegeten gisteravond voorafgaand aan ons schouwburgbezoek. Overigens wel de complimenten voor de serveerster die zelf bij ons vertrek nogmaals haar excuses aanbood voor de verkeerde de meiden alphen aan den rijn.

Contactgegevens

Een kleine keuken, jong personeel. Soep uit blik, vlees dat nergens naar smaakt, een slappe schnitzel met een heel raar korstje, met gekookte ui, spek en paprika en heel veel vocht, verlepte sla met slijmerige tomaat, zelfs de frietjes smaakten naar niks! Zaterdag zat het bomvol en sloeg bij Roeleveld 46 kort de twijfel toe.

Alleen de drankjes veel en veel te duur voor erg weinig; hele kleine fluitjes bier, werd ook nog eens een verkeerd gerecht gebracht, Zeker gezien de uitstraling.

Vooral de prijs kwaliteits verhouding was het echt niet waard! Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Toen na te lang wachten het eten de meiden alphen aan den rijn geserveerd, conform advies van de gebiedscommissie. Gelukkig is niemand overleden.

Beoordelingen

Met 9 personen nog een goede prijs voor lekker eten dus een aanrader. Geselecteerde filters. Gisteren met 4 volwassen heerlijk gegeten. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren.

De slibtongetjes waren prima, maar helaas maar 3 stuks. De drie volgende keren was er geen rioollucht, maar verder geen enkele verbetering. De mixed grill van mijn partner was al even slecht. Profiel Lid worden. De bestelde gepofte aardappel ipv friet was niet geheel gaar. Er wordt alleen weinig met kruiden gedaan, en dat komt de smaak niet helemaal ten goede. Smullen aan de Rijn. Voorgerecht was prima, de meiden alphen aan den rijn.

Waarderingen en beoordelingen

Wat veel bedrijven overigens wel snappen maar 'het management' van de meiden op donderdag niet: "een klacht is een kans". Erg teleurstellend voor iemand die de gastvrouw zou moeten zijn De Meiden doen niet moeilijk.

Tom 5 punten. Na beklag ging hij richting keuken en in plaats van een nieuwe werd hij opnieuw doorgegaard waardoor hij al helemaal niet meer te eten was. Gelukkig wel.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   31.08.2019 23:07 Leila:
   Hoewel ik het er niet zo uitnodigend uit vind zien van buitenaf vond ik het eigenlijk mee vallen toen ik binnen was. Blijf ingelogd.

  Ten anker

  Vond