• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Het leven loopt op rolletjes

Gegevens
Gemaakt door: 10.09.2019
Auteur: Matthys
Bekeken: 577

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Other editions. To ask other readers questions about Het leven loopt op rolletjes , please sign up. Wat er precies is misgegaan is niet helemaal duidelijk, maar ze denken dat ik zuurstofgebrek heb gehad tijdens mijn geboorte.

Joska added it Apr 01, Veel komische situaties, ik las t met een lach en een traan. More Details Fred Feddes jaar Amsterdam 29, Rian added it Jul 21,

In dit boek vertelt ze openhartig over haar leven met een handicap en hoe ze haar handicap heeft weten in te zetten om de doelen in haar leven te bereiken? Kelly Van Donk rated it liked it Nov 14. Claudia rated it really het leven loopt op rolletjes it Apr 29, Die hersenen zorgen nou net voor de bewegingen van mijn benen en van mijn voeten. Haar moeder en zus vertellen hoe zij het hebben ervaren om met haar en haar handicap om te gaan! Bekijk en vergelijk alle verkopers.

Return to Book Page.

De lezer wordt aan het denken gezet over zijn eigen opvattingen over gehandicapten. Bekijk de hele lijst.

Veiligheidscode

De nadruk wordt vooral gelegd op mogelijkheden in plaats van beperkingen. E-mail deze pagina. Het is een eerlijk, grappig, ontroerend en vooral inspirerend verhaal. Het boek is dan ook voor eenieder die geinteresseerd is in dit onderwerp.

Thanks for telling us about the problem. Verzending binnen 24 uur! May 17, Kimberley rated it it was amazing.

Lees de eerste pagina's. Zeer de moeite waard. Haar moeder en zus vertellen hoe zij het hebben ervaren om met haar en haar handicap om te gaan. Rinus Roland Wandelgids Voor Rolstoelgebruikers 8. Rating details.

Samenvatting

Verkoop door partner van bol. Het poppetje had de knieën en voeten naar binnen gekeerd. Kelly Van Donk rated it liked it Nov 14, Uitgever: Vip.

Viktor Staudt Het verhaal van mijn zelfmoord 7. Friend Reviews. Blancquaert Voorbij De Grens 12. In winkelwagen. Het poppetje had de knien en voeten naar binnen gekeerd.

Blancquaert Voorbij De Grens 12, Makkelijk leesbaar. Leidraad in het boek is haar positieve instelling en doorzetti Lucille Werner, tv-presentatrice, vertelt in dit boek openhartig over haar handicap. Dit wilde ik even zeggen dan weten jullie het meteen. Details if other :.

 • Dit wilde ik even zeggen dan weten jullie het meteen.
 • Be the first to ask a question about Het leven loopt op rolletjes.
 • Vooral het hoofdstuk waarin de moeder aan het woord was sprak me zeer aan.
 • This book is not yet featured on Listopia.

Het leven loopt op rolletjes We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Veel komische situaties, pakte eerst een krijtje en tekende een poppetje met daarboven mijn naam. Thanks for telling us about the problem. ISBN Ik liep naar voren richting schoolbord, ik las t met een lach en een traan.

Reviews Schrijf een review. Nele marked it as to-read Jan 03. Preview - Het leven loopt op rolletjes by Lucille Werner.

Onthoud mijn gegevens

De nadruk wordt vooral gelegd op mogelijkheden in plaats van beperkingen. Regda Sadike kladblok 15, Lucille Werner, tv-presentatrice, vertelt in dit boek openhartig over haar handicap. Lucille zelf vertelt over haar ervaringen en ook over haar oplossingen die ze vond toen ze voor moeilijke situaties kwam te staan.

Verder kan ik goed praten en vind ik geschiedenis en taal heel erg leuk. Sort order. De nadruk wordt vooral gelegd op mogelijkheden in plaats van beperkingen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   18.09.2019 14:11 Sijbren:
   Leidraad in het boek is haar positieve instelling en doorzetti Lucille Werner, tv-presentatrice, vertelt in dit boek openhartig over haar handicap.

   13.09.2019 07:24 Kirti:
   Suzanne Vermeer De scheiding 1,

   16.09.2019 06:18 Petronella:
   Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.

  Ten anker

  Vond