• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

In den brouwerij diessen

Gegevens
Gemaakt door: 08.10.2019
Auteur: Maïssae
Bekeken: 62

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Bediening is uitstekend! Kan een vegetariër goed eten bij dit restaurant? Prima eten, zeer vriendelijke bediening zelfs regelmatig even aandacht voor onze hond -waterbak en koekje.

Bediening is uitstekend! In de namiddag een tafeltje in de zon en de kinderen in en op de speeltoestellen. Zwart59 Nou nou wat een zooitje!!! Zo geniet je samen van de leukste bedrijven bij jou in de buurt en trakteert Social Deal. We fietsten er langs, en wilden dit wel eens beleven. In de Brouwerij is een aanrader. Het werkt heel eenvoudig.

Schrijf een recensie! Zo uitnodigend, dat wij er een paar dagen later nog eens neerstreken en er opnieuw genoten van een goede avondmaaltijd. Wat een fijn restaurant. Plaats recensie. Hoe werkt het. Bedank ilsevk Kies provincie:.

We kwamen eigenlijk voor een pannenkoek maar er staat veel meer op de kaart. Voor herhaling vatbaar! De laatste jaren niet meer geweest maar onlangs met de kleinkinderen weer bezocht. Waardering van reizigers. Login Ontdek gratis. Heeft dit restaurant kinderstoelen voor peuters?

 • Op aanraden zijn wij van de week gekomen voor de pannenkoeken. Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen.
 • De man schreeuwde ons na en jutte andere gasten op om zijn gelijk te halen.

Is dit restaurant geschikt voor brunch. Hans bedankt voor je goede service en je leuke en kundige adviezen over de wijnen. Lunch, Diner, wat een gezelligheid. Afgelopen zondag gegeten, todos ellos a la vez. Onze in den brouwerij diessen is om onbekende deuren op een aangename manier te openen. Dan krijg jij je aankoopbedrag terug.

Contactgegevens

Koop dan een voucher en ga langs op het moment dat het jou het beste uit komt. Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder. Nog steeds diep onder de indruk van deze ervaring.

Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. Wachtwoord vergeten! De Tong zelf was goed klaargemaakt wel weinig het was er maar eentje. De sfeer is ook gemoedelijk. Fijne ambiance.

Prima eten, hoewel weinig culinair, mooie locatie, prima voor eten met kinderen, maar de uitbater zelf is erg autoritair en zorgde voor een bittere nasmaak. Ook aan de kinderen is hier gedacht!

Kom je er even niet uit? We namen op de gok de proeverij en het was zeker het gokje waard.

Is dit restaurant geschikt voor dineren? Schrijf een recensie? Uiteindelijk hebben we ons rond gegeten aan de spare-Ribs De pannenkoeken waren perfect; ook het idee om voor de kids munten te geven om iets te kunnen kopen is leuk. Met vrienden op een zaterdag avond goed gegeten, in den brouwerij diessen.

Uitstekend Verkocht: Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers in den brouwerij diessen sturen. Gedicht familie toon hermans bierkaart. Weer vergeten dat is de tweede keer al daar?

Beoordelingen

Bedank Twang Team Social Deal. Kortom: bittere nasmaak.

Vorige Volgende 1 2 3 4 5. Pannenkoekenhuis Diessen. Hamburger menu was ook niet echt een succes.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   13.10.2019 20:53 Nazia:
   De man is erg in zijn nopjes met zelfbedachte muntensysteem waar je voor moet bijbetalen en kapotte 'cadeautjes' oplevert en

   16.10.2019 23:22 Ninon:
   In de Brouwerij 7,3. Erg lekker.

  Ten anker

  Vond