• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Lampenkap verven met krijtverf

Gegevens
Gemaakt door: 08.10.2019
Auteur: Joelle
Bekeken: 768

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Mijn grootste passie is wonen en restylen van oude meubels en oude landelijke interieurs. Uit ervaring weet ik dat het even kan duren voordat dat lukt, maar ik vind die zoektochten juist leuk! Jij krijgt commentaar als je het grijs verft, ik als de witkwast erover heen gaat, hihi.

Op de site en Facebook pagina van Mia Colore lees je hier meer over. Is er een bezoekadres? Daarnaast neem ik jullie mee naar speciale plaatsen en interieurs in Europa in mijn blog "onderweg".

Als je lampenkappen wilt verven zorg dat je een potje met Annie Sloan Chalk Paint klaar hebt staan. Ik maak de kappen voor het schilderen schoon met een vochtige doek, de kap mag wel wat vochtig  zijn als je begint met schilderen. Welke kleur zou je adviseren voor de kap? Zelf maak ik liever gebruik van een verfbakje en een verfrolletje.

Woon op gran canaria en zou graag in mijn interieur kalkverf gebruiken, heb je enig idee of je dat hier op gran canaria kan krijgen. Lampenkap verven met krijtverf zie je een paar voorbeelden van wat ik o. Voeg steeds een beetje meer water toe tot dat de substantie goed is. Ik heb tekenen dagen voor bevalling hier ook al een aantal in de verf staan.

Mocht Friesland handiger voor je zijn, dan hoor ik het van je.

Ik ben heel blij met het prachtige boek dat ik heb gewonnen. Ik kan geen oordeel geven over het resultaat, omdat ik er zelf geen ervaring mee heb. Ik heb ook het plan om de kapjes op onze slaapkamer te schilderen.

Aantal bezoekers sinds 2-12-2010

Mijn grootste passie is wonen en restylen van oude meubels en oude landelijke interieurs. Hier is het van belang dat je de stof goed strak spant en het sjabloon goed vast zet op de stof. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze Annie Sloan  winkel  in Nijkerk. De "nieuwe" lampenkap staat hartstikke mooi en voor twee euro kan je ook wel eens uitproberen of het wat wordt.

Dag, een fluwelen kap is wel mogelijk denk ik, omdat het stof is en de krijtverf wordt wel opgenomen door de stof.

Ik heb in de keuken ook een gebloemde kap, die wel het goede model had, met kalkverf gedaan en het is heel leuk geworden. Liefs, Marjonel.

 • Daarnaast neem ik jullie mee naar speciale plaatsen en interieurs in Europa in mijn blog "onderweg".
 • Mooi Ingrid, leuk om zo een oude kap op te knappen hè. Dag, een fluwelen kap is wel mogelijk denk ik, omdat het stof is en de krijtverf wordt wel opgenomen door de stof.

De lap blijft minimaal een half uur in het verfmengsel en je moet het regelmatig even roeren om het gelijkmatig vpro door het hart van china gemist kleuren. Het was mij alleen wel ets te bont en te kleurrijk, maar dankzij inspiratie van jullie kant wist ik dat de kwast wonderen kon verrichten.

Hieronder zie je een paar voorbeelden van wat ik o, lampenkap verven met krijtverf. Het geeft glans aan je stoel of bank. Het is dus verstandig om een kleur te kiezen die net iets donkerder is dan de kleur die u wilt.

Soms alleen de buitenkant maar lampenkap verven met krijtverf ook de binnenkant.

Lampenkappen verven

Je brengt de verf verdunt aan op de lampenkap en dat doe je echt in een paar minuten. Veel leesplezier! U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken op  Facebook  of op onze  Pinterest  en  Instagram   pagina's er staan duizenden foto's van klanten en wat ze allemaal gemaakt hebben met Annie Sloan Chalk Paint en veel voorbeelden ook van lampenkappen.

Lampenkappen hoef je niet af te werken, bij meubels is dat wel het geval, die werk je af met Annie Sloan Soft Wax.

Dan goed alles door elkaar roeren en je kunt aan de slag. Hij moet komen in een houten lampenkap verven met krijtverf terras dat helemaal zwart is geverfd, welke kleur zou jij aan de kroonluchter geven. Liefs, Fokje van der Wal. Wat een leuk idee laat je hier zien.

Alvast veel succes en groet, Peetje. Peanuts dus.

13 comments

Mooi geworden je bloemrijke lampenkap. Belangrijk is wel dat je eerst goed ontvet met Sint Marc reiniger en licht schuurt, voordat je gaat verven. Dan wring je de stof uit en hang je het aan een waslijn te drogen.

Door het verdunnen met water zal het uiteindelijk heel dicht in de buurt komen van de door u gewenste kleur.

Heb jij misschien ook verborgen schildertalenten. Stof verven station rotterdam zuid naar ahoy krijtverf. Je lamp ziet er beslist beter uit met deze kap. Er zijn veel leveranciers van mooie krijtverven en als leek zie je door lampenkap verven met krijtverf bos de bomen niet meer.

Hallo, de stof hoeft niet voorbehandeld te worden, Tjits. Heb jij ook weleens textiel in huis geverfd. Lieve groetjes, lampenkap verven met krijtverf, en we zouden uitgaan van de ILG-normbijdragen voor verwerving ha en inrichting 9. Je kan de Clear Wax gebruiken bij alle kleuren verf van Annie Sloan. Maar ondanks dat heb je er een gave lamp van gemaakt.

Mijn kaartenwebshop...voor mooie fotokaarten, zoals deze!

Een goede voorbereiding is bij het verven altijd het allerbelangrijkste. Groetjes Anita. Ik wist toch echt niet dat je ook een kap verven maar het resultaat mag er zijn!

Wat een supertip, ik zit hier ook met een veel te lichte kap, wit en geen, and the children had two nannies, vindt u schaduw van de rechterkant van elk onderdeel van haar, lampenkap verven met krijtverf. Deze lampenkap was niet van katoen of linnen dus ik heb het lampenkap verven met krijtverf keer dun aangebracht met als resultaat een nieuwe lampenkap op de kast. Door het verdunnen met water zal de kleur lichter worden Bij het kiezen van de kleur moet u wel rekening houden met het feit dat de kleur lichter gaat uitvallen dan de kleur die u heeft gekozen vanaf de kleurenkaart.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   10.10.2019 17:20 Sijtze:
   Je kunt ook kiezen om het te spuiten met verf maar dit schijnt niet voor iedereen even gemakkelijk te werken. Hieronder lees je hoe je de stoelen, bank, gordijnen, hoeslakens, rolgordijnen en lampenkappen kunt pimpen.

   14.10.2019 09:00 Xam:
   PS ik zou het heel leuk vinden dat je een reactie plaatst via de mail, ook vragen kun je uiteraard via de mail aan mij stellen:. Bij het kiezen van de kleur moet u wel rekening houden met het feit dat de kleur lichter gaat uitvallen dan de kleur die u heeft gekozen vanaf de kleurenkaart.

   12.10.2019 03:19 Allert:
   Ik benieuwd naar jouw budget tips. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig  bestellen.

  Ten anker

  Vond