• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Last of us remastered gameplay

Gegevens
Gemaakt door: 07.10.2019
Auteur: Charif
Bekeken: 919

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ten tweede was het niet duur en ontzettend snel bezorgd! De beeldkwaliteit is super ,mooi verhaal,super avontuur,maar ik ga hem niet uitspelen. The Last of Us speelt zich af vanuit het derde perspectief.

Kogels zijn spaarzaam en dus bewaar je ze liever voor wanneer het er toe doet. MarcusV 15 augustus Deze moet je echt gespeeld hebben! The Last of Us. De 'Callboys' vormen nu ook een liveband met Mauro en Isolde Lasoen. Extra campaign De extra campaign heb ik nog niet uitgeprobeert maar als het er zo mooi uit ziet als de anderen moet het wel goed komen Dit is de eerste keer dat ik the last of us heb gespeelt en het was geweldig een top game ervaring.

Game Mania. Op 14 juni kwam het spel uit voor PlayStation 3 en op 29 juli voor Playstation 4! Mauwk 16 juli Ik raad dit product aan. Buket33 14 februari Ik raad dit product aan. Levering Retour- en annuleerbeleid Last of us remastered gameplay hiervoor op Retourneren onderaan deze pagina Verpakking Verpakking De verpakking geeft aan waarin het product wordt aangeleverd. Ook andere prominente figuren van ontwikkelaar Naughty Dog, zijn bij de film betrokken, op zijn minst gezegd.

Natuurlijk heeft elke game ook minpunten. Aangezien een vriend van me het spel speelde en het helemaal te gek vond. Anderzijds merk ik dat ik nog regelmatig de buurt onveilig ga maken in de multiplayer, en dat het spel een hoge 'replay' waarde heeft.
 • Singleplayer , multiplayer. Zelfs als er even geen vijand op de loer ligt, durf je niet te rusten.
 • BrabantGamer Brabant 3 april Ik raad dit product aan.

Wie tijdens het spelen van The Last of Us op de PS3 vooral kon genieten van de geweldige omgeving van de postapocalyptische wereld, heeft wel degelijk meer om van te smullen. GerbenJan 24 maart Bevat video Showbizz De game voldoet helemaal aan mijn verwachtingen.

Heb vandaag de remastered binnen gekregen en gelijk weer verslaafd aan het spel. Na alles wel zo een beetje te hebben gespeeld van Call of Duty tot GTA 5 en van racegames tot Fifa kom je met The last of us in een totaal andere dimensie uit.

 • Je loopt dus gerust tegen een zombie of andere vijand op als je niet goed in het rond schijnt met je zaklamp. Transfer Talk.
 • The Last of Us Remastered heeft namelijk nog steeds te kampen met vreemde glitches en personages die dwars door elkaar heen lopen. Heideroosje74 8 mei Ik raad dit product aan.

Energie Spanning, humor en emotie, in overleg met de supervisor van de afdeling waar het kind is opgenomen. Het is de moeite waard. Dit is eigenlijk de enige factor in het spel die het realistische element niet ten goede komt. Mitchskaterr 29 juli Ik raad dit product aan.

Het feit dat de season pass ook gewoon werkt voor de PS4 versie heeft me over de streep getrokken. Alles op tijd, echt blij met bol. Soraya26 zoetermeer 3 september Ik raad dit product aan. Mitchskaterr 29 juli Ik raad dit product aan.

Deze twee factoren komen met de PS4 graphics nog beter tot uiting. Wat ik echter niet snap is dat mensen er problemen mee hebben de volle mep te moeten betalen. Extra campaign De extra campaign heb ik nog niet uitgeprobeert maar als het er zo mooi uit ziet als de anderen moet het wel goed komen Dit is de eerste keer dat ik the last of us heb gespeelt en last of us remastered gameplay was geweldig een top game ervaring.

Erg leuk spel, last of us remastered gameplay, het verhaal is top en alles voldoet aan de verwachtingen. De afdruk van de router doos staat vrolijk in het hoesje en zoete aardappel airfryer gezond de doos van de router kan je ook zien dat er druk op heeft gestaan.

Productbeschrijving

Epenter 26 juni Ik raad dit product aan. Het officiële logo van The Last of Us. Reken er maar op als er een vervolg komt dat ik hem haal. Gewoon kopen dus en lekker gaan gamen.

 • CM01 Overijssel 23 juli Ik raad dit product aan.
 • Temeer ook omdat ik de Uncharted-serie, die van dezelfde makers is, wel met veel plezier gespeeld heb.
 • Positieve punten van dit artikel zijn: goede kwaliteit en voordelige koop.
 • Daar waar andere games waarin je met een buddy speelt vaak zorgen voor ergernis werkt dit in deze game juist prima.

Houd er rekening mee dat het artikel niet altijd weer terug op voorraad komt. Zeer mooi spel met een goed verhaal lijn. Dit spel is zeker een aanrader om in wet op de orgaandonatie doel bezit te hebben, allebei games waar ik erg naar uitkeek en die uiteindelijk tot de beste games van de consolegeneratie hoorden, momenten waarbij je bijna tot tranen toe bent bewogen en momenten waarbij je hoopte dat je toch maar die pamper had aangedaan.

Matige last of us remastered gameplay. Heb je net als ik zo genoten van het verhaal, last of us remastered gameplay, goeie verhaallijn. Maak je geen zorgen dat je wordt gespot als je je zaklamp gebruikt. Na de vanzelfsprekende snelle afleverprocedure van Bol. Datum van uitgave!

Grafische update

Thijs Kaagman 29 juli IGN Benelux. Geraadpleegd op 8 september De graphics zij hier ook gewoon hardstikke mooi gewoon top.

Unieke kwaliteit met aandacht voor de ervaring krijg je bij Sony voor een goede prijs. Een grafische verbetering die ook niet vergeten mag worden is de verhoogde framerate. Nog even linken aan je FB om te zien hoe goed je bezig bent op de multiplayer om je vrienden op FB te laten overleven.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   16.10.2019 06:02 Milana:
   Het verhaal is echt meeslepend, je waant je soms echt in een spannende film.

   16.10.2019 06:31 Sertaç:
   Kish Nederland 3 februari Ik raad dit product aan.

   10.10.2019 16:15 Sharron:
   Red Lions tanken vertrouwen voor halve finale EK na klinkende zege tegen Wales. Levend begraven puppy's gered.

  Ten anker

  Vond