• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Oplichters in het buitenland thailand

Gegevens
Gemaakt door: 06.07.2019
Auteur: Reinardus
Bekeken: 930

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Je kijkt toe terwijl hij de briefjes voor je gezicht telt, waarschijnlijk twee keer om jou te overtuigen dat het klopt. Oplichters In Het Buitenland - Hij vertelt je dat je een veel hoger bedrag moet betalen en dat je dit nu af moet rekenen, anders zet hij je hier uit de taxi.

Die verlies je geheid weer, waarna je weer een zelfde voorstel krijgt. Hustlers In Gambia. Dat gebeurt op zoveel verschillende manieren dat je er een compleet boek over zou kunnen schrijven. De Seksclub Uiteindelijk kom je terecht in een kantoortje vlak bij het station.

Hustlers In Gambia. Dure Taxirit. Aan de hand van het verhaal van slachtoffers probeert hij op dezelfde wijze te worden opgelicht, om zo de onderste steen naar boven te halen in deze oplichtingszaken. Oplichters in het Buitenland Uitzendingen.

  • Bende Doet Onderzoek. Dat de man of vrouw die ze aanbood zo vriendelijk was wekte onterecht vertrouwen.
  • Niet intrappen dus!

Nieuwste clips

Nadat je een potje verliest zal de dame in kwestie je voorstellen nog een potje te doen: dubbel of niets. Daar hoort volgens ons het waarschuwen voor oplichting in Thailand ook bij.

Dat gebeurt op zoveel verschillende manieren dat je er een compleet boek over zou kunnen schrijven. De alarmbellen moeten vrijwel meteen aanslaan op het moment dat iemand je op straat uit zichzelf aanspreekt en zo goed als perfect Engels spreekt.

Nepgoud Op De Markt.

Men voert een toneelspelletje op. Een Duur Kopje Thee, oplichters in het buitenland thailand. Vooral de kleine supermarktjes zoals 7-Eleven hebben op dit gebied een slechte reputatie. Toggle navigation Uitzending Gemist.

Undercover Met De Verborgen Camera. Truc Met De Polsbandjes. De Thai zijn hier zo gedreven en ervaren in dat het gedicht over baby op komst lastig is om in de gaten te hebben dat je op dat moment opgelicht wordt.

De uitdaagster is vrijwel altijd een onschuldig ogende Thaise dame die vooral mannelijke barbezoekers uitdaagt voor een spelletje.

Barscam Budapest. Vaker wel dan niet ontdekt Van der Spek een crimineel netwerk dat achter de oplichtingen schuil gaat. Confrontatie Zilverhandelaar. Oplichters In Het Buitenland 5.

Makkelijk Over De Grens. Geldwisseltruc In Istanbul. Bar Scam In Istanbul. Vier-op-een-rij is een onschuldig spelletje. De kras die hij laat zien zat er feitelijk al toen je de jetski meekreeg.

De beschadigde jetski of scooter

Een Duur Kopje Thee. Eenmaal binnen kom je er al snel achter dat je je in een zeer louche tent bevindt waar je voor je wilt vertrekken een flink gepeperde rekening voor je neus geschoven krijgt.

Oplichters In Het Buitenland 5. In Bangkok duikt hij in de wereld van de edelstenenzwendelaars: oplic Brommertje Huren Is Duur.

Geld Voor Zielige Kinderen. Overal ter wereld lopen oplichters rond die het hebben voorzien op talloze toeristen. Je wordt naar binnen gelokt door mensen op straat.

Aan de hand van het verhaal van slachtoffers probeert hij op dezelfde wijze te worden opgelicht, om zo de onderste steen naar boven te halen in deze oplichtingszaken.

Ook de drankjes zijn goedkoop. De Seksclub En een vakantie is toch een ideale manier om je zwart geld uit te geven, oplichters in het buitenland thailand, nietwaar.

Browse meer video's

Toggle navigation Uitzending Gemist. Een gewaarschuwd mens telt immers voor twee, nietwaar? Meegelokt Naar Duur Restaurant. In Rio de Janeiro ontdekt hij het ware gezicht van carnaval, waarbij de Braziliaanse maffia een cruciale rol blijkt te s

Ongewenste Rondleiding. Dit betekent uiteindelijk een rit langs kleermakers en edelstenenwinkeltjes waar hij dikke commissies van ontvangt als je daar geld uitgeeft! Op Zoek Naar De Blackjackbende.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0