• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Profielfoto contacten whatsapp niet zichtbaar

Gegevens
Gemaakt door: 10.09.2019
Auteur: Rainier
Bekeken: 707

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Afbeelding 5 is een screen shot van een Android telefoon. Is je telefoon gestolen, dan krijgt de onrechtmatige eigenaar deze sms dus ook binnen en kan hij met je WhatsApp-account aan de haal.

Als je liever niet wilt dat iedereen dit kan zien, dan kun je dit ook afschermen. Scroll direct naar een onderdeel:. Zo voorkom je dat WhatsApp jouw data met adverteerders deelt. Hier vind je alles over WhatsApp op een rijtje: van gesprekken archiveren, je privacy goed instellen en op de desktop gebruiken tot de betekenis van de gekleurde vinkjes. Je aanmelding is helaas niet gelukt.

Ik ben nu in groep beland waarbij de beheerder wel in mijn vriendenlijst staat maar de andere personen niet. Komt er een bericht profielfoto contacten whatsapp niet zichtbaar op je vergrendelde iPhone. Ja net toegevoegd zou kunnen. Annemieke 21 december at. Niet zo heel gek dat WhatsApp zo populair is, ongeacht of jij in hun lijst staat, want met WhatsApp stuur je snel.

Ik dacht altijd dat je van iedereen in je telefoonlijst hun wapp profiel kon zien, recreatie en natuur met elkaar verbonden. Lees ook?

Bijvoorbeeld wanneer je een bericht verstuurt zie je één grijs vinkje. Wanneer de ontvanger het bericht heeft gezien, veranderen de twee grijze vinkjes in twee blauwe vinkjes. Kies vervolgens Profielfoto , Info of Status.
 • Het is dan ook niet zo gek om chats te verwijderen. Dat is vervelend, want dan kun je ze niet bellen en ook geen bericht sturen.
 • Play Store App Store. De instellingen voor Android en IOS zijn nagenoeg hetzelfde.

VIVA nieuwsbrief

Dan zouden we het natuurlijk leuk vinden als je deze deelt. Blokkeer ze en je bent ervan verlost. Ja, ik ontvang graag:. Mijn Online IDentiteit 1 augustus at Heb jij jouw naam al op het internet beschermd? Probeer het later nog eens.

 • Wat je wel kunt doen is contactpersonen blokkeren in WhatsApp , maar dan kunnen ze ook geen contact meer met je opnemen. Wil je ook daar meer controle over jouw privégegevens?
 • Populaire zoektermen Nieuws.

Lukt het je nu nog steeds niet je contact te zien, dan kun je er nog in je instellingen duiken en ervoor zorgen dat daar alle contacten op zichtbaar staan. Digi alle pijlers. De gemiddelde gebruiker van Profielfoto contacten whatsapp niet zichtbaar heeft waarschijnlijk een hoop chats in zijn scherm staan. Dit werkt alleen niet voor groepsapps. Gebruikers kunnen hierbij in de toekomst selecteren of een profielfoto voor iedereen of slechts enkele contacten hotel moerdijk in de biesbosch moet zijn.

POPULAIRE VIDEO'S

Je kunt dit dan overigens ook niet meer van anderen zien. Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Check of jouw naam nog vrij is Zomeraanbieding: eerste jaar voor 1 cent! Met Android ga je naar het menu je 'contacten', vervolgens naar 'meer' en 'weergave'.

In deze tip leggen we uit hoe het werkt. Terug naar 8 WhatsApp privacy-instellingen die je moet kennen. Klik hier om ze nog een keer op te halen. Ik weet niet of daar een relatie tussen zit. Nee, sinds dagen.

Profielfoto en status afschermen in WhatsApp

Je kunt dit dan overigens ook niet meer van anderen zien. Als mensen jouw nummer in hun telefoon zetten, verschijn jij automatisch bij hen in WhatsApp. Tags privacy WhatsApp.

Niet zo heel gek dat WhatsApp zo populair is, want met WhatsApp stuur je snel, eenvoudig en natuurlijk gratis berichten. Dan zouden we het natuurlijk leuk vinden als je deze deelt.

 • Geen resultaten gevonden.
 • Zo kun je met WhatsApp gratis bellen en videobellen.
 • Play Store App Store.
 • Wilco 6 juli at

Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp. Feedback verzenden, profielfoto contacten whatsapp niet zichtbaar.

Workshops 8 WhatsApp privacy-instellingen die je moet kennen Door Daan Jeuken 8 maart 3 min. Al gauw sla je namelijk ongemerkt honderden MB Omdat ik zijn profielfoto niet gepast vindt, maar ik moet wel in contact met hem blijven via whatsapp.

Je bedenkt dan zelf een zescijferige code en alleen die geeft toegang tot je account. Nieuwstip insturen Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.

Meest Gelezen

WhatsApp is de populaire berichtendienst, die bijna iedere Nederlander op zijn of haar smartphone heeft staan. Wanneer de ontvanger het bericht heeft gezien, veranderen de twee grijze vinkjes in twee blauwe vinkjes. Zo verwijder je WhatsApp-berichten voor iedereen.

In deze tip leggen we uit hoe het werkt.

Jouw status is zichtbaar onder jouw naam in bijvoorbeeld het contactoverzicht van jouw contacten. Ikhierhuh dinsdag 11 februari Het tijdstip dat wordt getoond verwijst naar het moment dat je WhatsApp voor het laatst hebt afgesloten. Je aanmelding is helaas niet gelukt.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   12.09.2019 07:30 Bjarn:
   Deze methode werkt ook voor spam — wat spaarzaam voorkomt in WhatsApp.

  Ten anker

  Vond