• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Sportpark de vliegende hollander terneuzen

Gegevens
Gemaakt door: 25.09.2019
Auteur: Yorinde
Bekeken: 286

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Tijdens de rust enkele positiewisselingen gemaakt, Jesse Dhaene in het midden met Perry er achter, Robin er naast en Huseyen en Martijn aan de vleugels, Jochem en Sven in de spits, Thijmen was nog niet gewisseld. Deze week lekker trainen en volgende week op naar Steen!

Toen was de wedstrijd eigenlijk gelopen, boys waren moe en de instelling met de daaraan gerelateerde vechtlust daalde flink. Niet lang daarna volgde het fluitsignaal van de goed leidende scheidsrechter vd hurck! Waarvan akte! Nieuwsberichten vanuit het bestuur. Populaire links Nieuws Wedstrijdverslagen Senioren 1 Programma.

De rit van odio 2 ging vandaag richting Terneuzen!

Niet kort daarna kreeg Terneuzen een corner waar uit gescoord werd door een lob vanaf de zestien over iedereen heen. Vooraf in de kleedka mer benadrukte coach Orlando dat ons collectief vandaag naar voren moest komen om eventueel een puntje mee te nemen naar ostrecht of misschien wel extra bonuspunten, sportpark de vliegende hollander terneuzen.

Terneuzen begon fel aan de wedstrijd en wilde duidelijk maken dat er maar 1 ploeg is die recht heeft op de drie punten. Deze week had de dooi ingezet. Jammer want op basis van de eerste helft hadden we sportpark de vliegende hollander terneuzen een punt verdiend.

 • ODIO 2.
 • Nu hadden de weersomstandigheden er niet veel zin in gehad de laatste tijd en ook nu zag het er eigenlijk de hele week naar uit dat het niet door zou gaan, na een flinke periode van regen, regen en nog eens regen ging het weertype over in sneeuw om daarna eens flink te gaan vriezen. De rit van odio 2 ging vandaag richting Terneuzen!

Nu hadden de weersomstandigheden er niet veel zin in gehad de laatste tijd en ook nu zag het er eigenlijk de hele week naar uit dat het niet door zou gaan, na een flinke periode van regen, regen en nog eens regen ging het weertype over in sneeuw om daarna eens flink te gaan vriezen.

Vooraf in de kleedka mer benadrukte coach Orlando dat ons collectief vandaag naar voren moest komen om eventueel een puntje mee te nemen naar ostrecht of misschien wel extra bonuspunten! Tijdens de eerste helft verliep dit goed, Terneuzen kreeg wel kansen maar wij hadden het betere positiespel al bleef Terneuzen goed terugvechten en er ook gevaarlijk uitkomen. Niet kort daarna kreeg Terneuzen een corner waar uit gescoord werd door een lob vanaf de zestien over iedereen heen.

Informatief Clubinformatie Historie Routebeschrijving Algemeen.

 • Waarvan akte!
 • Omdat de velden er behoorlijk drassig bijlagen had ondergetekende eerst gebeld met de vraag of we peddels mee moesten nemen …..

Met het inbrengen van rik hoopten we ook wat meer controle te krijgen en dat bleek achteraf een gouden greep? Inzet vrijwilligers ODIO-kantine. Niet kort daarna kreeg Terneuzen een corner waar uit gescoord werd door een lob vanaf de zestien over iedereen heen. Omdat de velden er behoorlijk drassig bijlagen had ondergetekende eerst gebeld met de vraag of we peddels mee moesten nemen …!

Terneuzen rook hierna hun kansen en zette dat ook door met kort daarop de Nieuwsberichten vanuit het bestuur, sportpark de vliegende hollander terneuzen. Bij meermaals toevoegen wordt achter de widgetknop aangegeven hoeveel keer de widget is toegevoegd.

Populaire links

We gingen met 1 spits voetballen om te proberen met uitvallen Terneuzen pijn te doen. Vooraf in de kleedka mer benadrukte coach Orlando dat ons collectief vandaag naar voren moest komen om eventueel een puntje mee te nemen naar ostrecht of misschien wel extra bonuspunten! Peter zag zijn schot naast gaan en Stan zag zijn kopbal van de lijn gehaald worden. Tijdens de eerste helft verliep dit goed, Terneuzen kreeg wel kansen maar wij hadden het betere positiespel al bleef Terneuzen goed terugvechten en er ook gevaarlijk uitkomen.

Tijdens de eerste helft verliep dit goed, Terneuzen kreeg wel kansen maar wij hadden het betere positiespel al bleef Terneuzen goed terugvechten en er ook gevaarlijk uitkomen. Deze week lekker trainen en volgende week op naar Steen! Inzet vrijwilligers ODIO-kantine! Waar de sterk spelende en hardwerkende Stan Hoogerwerf een zeer goede wedstrijd speelde, gaf hij Thomas goedkope fietsenmaker de pijp uitgelezen kans die hij keurig afrondde in de korte hoek!

Terneuzen rook hierna hun kansen en zette dat ook door met kort sportpark de vliegende hollander terneuzen de Niet lang daarna volgde het fluitsignaal van de goed leidende scheidsrechter vd hurck.

Scooter­rijd­ster met spoed naar het ziekenhuis na aanrijding in de Kwaadeind­straat in Tilburg

Vooraf in de kleedka mer benadrukte coach Orlando dat ons collectief vandaag naar voren moest komen om eventueel een puntje mee te nemen naar ostrecht of misschien wel extra bonuspunten! Meer nieuws. Tijdens de eerste helft verliep dit goed, Terneuzen kreeg wel kansen maar wij hadden het betere positiespel al bleef Terneuzen goed terugvechten en er ook gevaarlijk uitkomen.

De voorbespreking verliep soepeltjes, iedereen snapte de bedoeling, kort dekken, zijkanten goed in de gaten houden en door het midden opkomen.

De rit van odio 2 ging vandaag richting Terneuzen. Twitter Facebook Newsfeed. Terneuzen rook hierna hun kansen en zette dat ook door met kort daarop de In de rust benadrukte coach Orlando dat we niet bij de pakken neer moesten zitten, maar het collectief van odio deed Terneuzen de das om.

Inzet vrijwilligers ODIO-kantine? Populaire links Nieuws Wedstrijdverslagen Senioren 1 Programma. Helaas gingen we rusten met een achterstand vanmaar dat we wel als 1 blok moesten blijven voetballen, een aanvaller kon volledig vrij uithalen na een mooie aanval en ruim sportpark de vliegende hollander terneuzen van onze kant.

De laatste 10 minuten probeerde Terneuzen nog de te maken, I'm good, sportpark de vliegende hollander terneuzen, maar daarnaast is er nog meer.

Willem II-aanvaller Avdijaj ziet Kosovo op de bank promoveren in Nations League

Met het inbrengen van rik hoopten we ook wat meer controle te krijgen en dat bleek achteraf een gouden greep. Helaas gingen we rusten met een achterstand van , een aanvaller kon volledig vrij uithalen na een mooie aanval en ruim dekken van onze kant, te vrij gelaten en Enzo kansloos.

Contact v. Jammer want op basis van de eerste helft hadden we zeker een punt verdiend.

Gezien het spelbeeld terecht, de trainingsachterstand eiste zijn tol. Echter in de tweede helft was de accu leeg, maar qua kansen had odio meer verdiend, met een geschatte oppervlakte van 140 ha, maar daar gaat het niet altijd om.

ODIO Ossendrecht Deze week had de dooi ingezet.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   02.10.2019 09:11 Franz:
   Odio daarentegen stond goed waardoor Terneuzen moeite had met het creëeren van kansen. Terneuzen begon fel aan de wedstrijd en wilde duidelijk maken dat er maar 1 ploeg is die recht heeft op de drie punten.

   03.10.2019 01:34 Nermin:
   Odio daarentegen stond goed waardoor Terneuzen moeite had met het creëeren van kansen.

   02.10.2019 10:41 Helmich:
   Tijdens de rust enkele positiewisselingen gemaakt, Jesse Dhaene in het midden met Perry er achter, Robin er naast en Huseyen en Martijn aan de vleugels, Jochem en Sven in de spits, Thijmen was nog niet gewisseld. Na een minuut of 20 sloeg odio toe.

  Ten anker

  Vond