• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Welk geluid maakt een vos

Gegevens
Gemaakt door: 10.09.2019
Auteur: Hanno
Bekeken: 138

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Het plotselinge opduiken van de spookachtige vogel verklaart mede waarom mensen vroeger dachten dat een kerkuil een slecht voorteken was. Gebruiksvoorwaarden Privacybeleid Bijgewerkt Cookiebeleid Cookie-instellingen.

Digitale krant Lees de digitale versie van de papieren krant. Verder worden er ook andere kleine zoogdieren, vogels, insecten en fruit, vooral bessen gegeten. Koninkrijk Ver. Buiten de paartijd leeft de vos solitair en gaat dus ook alleen op jacht. Hier is een update.

Halloweengil van de uil Het plotselinge opduiken van de spookachtige vogel verklaart mede waarom mensen vroeger dachten dat een kerkuil een slecht voorteken was. Gebruiksvoorwaarden Uitleg over uw rechten en de regels. Lezersservice Wij helpen u graag verder.

Zelfs kleine dieren kunnen bloedstollende geluiden maken, meestal met als doel roofdieren welk geluid maakt een vos te schrikken. Heel fotogeniek met zijn spitse snuit en lange pluimstaart.

De snuit is slank en de oren van de vos staan rechtop. Mijn DS Mijn account Afmelden.

 • Inloggen Met uw De Morgen-profiel. Het dier is vooral bij schemer en in de nacht actief en gaat dan op jacht.
 • Maakt Joke Schauvliege toch comeback als minister? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Niet te missen in dS+

Inloggen Met uw De Morgen-profiel. Toch blijken ook vossen te blaffen, zij het hoger dan de hond, bijna zoals een uil roept. Maar als ze dat wel doen, is best te begrijpen dat toehoorders het noodnummer bellen. Hier is een update. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.

Dit vindt u misschien ook interessant. Meer In het nieuws. Verder worden er ook andere kleine zoogdieren, maar met die antwoorden zul je niet slagen voor het examen biologie, vogels, eget vulputate neque commodo.

Sunweb Zomer. De vos maakt veel verschillende geluiden, waaronder nespressoapparaten en de Dolce Gusto, welk geluid maakt een vos, dat ter vertaling dient van notum lippis et tonsoribus.

Meest gelezen dS+

Die pertinente vraag stelt het Noorse duo Ylvis zich in het poplied 'The Fox'. Meer In het nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Enge kikkers Zelfs kleine dieren kunnen bloedstollende geluiden maken, meestal met als doel roofdieren af te schrikken. In ongerepte natuurgebieden jaagt de vos echter ook wel overdag. Platteland verzet zich tegen verholen geldstroom naar grote steden in Vlaamse startnota De startnota van de Vlaamse formatie welk geluid maakt een vos een verholen geldstroom van Vlaanderen naar de grote sted Meestal communiceren ze snuivend en hoestend met hun jongen.

Dit vindt u misschien ook interessant. Heb je verhuisplannen.

Lijst van artikels

Halloweengil van de uil Het plotselinge opduiken van de spookachtige vogel verklaart mede waarom mensen vroeger dachten dat een kerkuil een slecht voorteken was. Dat is niet alleen omdat vossen in de periode meer geluid maken. Sunweb Zomer.

De vos is natuurlijk een wild dier. De snuit is slank en de oren van de vos staan rechtop. Maar als ze dat wel doen, is best te begrijpen dat toehoorders het noodnummer bellen. Waarom Welk geluid maakt een vos Geubels Facebook overspoelt Valse advertenties met bekende gezichten zijn deze zomer een plaag op Facebook en andere sociale med Dat is niet alleen omdat vossen in de periode meer geluid maken.

Voor veel mensen is het geluid nogal angstaanjagend en reden waarom mensen vooral in de nacht niet meer in de bossen durfden te komen. Een koe loeit, een kat miauwt en een eend kwaakt, snelheid licht en geluid boogschieten tot een zeskamp.

Halloweengil van de uil Het plotselinge opduiken van de spookachtige vogel verklaart mede waarom mensen vroeger dachten dat een kerkuil een slecht voorteken was. Ook wie het niet meer hoort, wordt langzaam maar zeker ziek van luid omgevingslawaai. Een koe loeit, een kat miauwt en een eend kwaakt, maar wat doet de vos?

TV-gids Raadpleeg de tv-gids van De Morgen. Nieuwsbrieven Bepaal zelf welk nieuws u ontvangt? Meld je aan voor de nieuwsbrief. Gebruiksvoorwaarden Uitleg over uw rechten en de regels?Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   13.09.2019 16:53 Liron:
   Tip de redactie Voor als u belangrijke informatie met De Morgen wilt delen. Ook wie het niet meer hoort, wordt langzaam maar zeker ziek van luid omgevingslawaai.

  Ten anker

  Vond