• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Witte vlekken op huid met jeuk

Gegevens
Gemaakt door: 13.09.2019
Auteur: Orla
Bekeken: 186

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

De oorzaak is een gist. Vraag het ons op Facebook!

Wanneer bellen Wanneer contact opnemen bij pityriasis versicolor? Het kan jeuken. Maaike december 21, Ondanks een geslaagde behandeling kan pityriasis versicolor altijd weer terugkeren bij mensen die hiervoor vatbaar zijn. Hoewel de witte vlekken heel karakteristiek zijn voor vitiligo zijn er ook nog andere huidziekten die voor veranderingen in de pigmentatie zorgen.

Indien de aandoening bij oudere mensen voorkomt zien we ook andere uitingen van zonneschade van de huid; levervlekken, rimpeling en actinische keratose.

Pityriasis versicolor  komt vaak voor bij een vette huid en in warme klimaten, witte vlekken op huid met jeuk. Doe dit twee weken lang.

Deze witte vlekken hebben moeite om in de zon mee te bruinen met de omgevende niet-aangedane huiddelen; ook dit is kenmerkend voor de ziekte. De medische term voor het verschijnsel van witte vlekken in het gezicht is pityriasis alba. Morfea kan op alle delen van de huid voorkomen. In de eerste plaats kunnen vitiligoplekken soms niet wit, maar lichtbruin, wat is dat ook al weer. Meestal treedt dit verschijnsel op als de vitiligo al heel lang bestaat.

 • Hypomelanosis guttata Een veel voorkomend huidbeeld waarbij in de loop van het leven een groot aantal ronde witte vlekjes ontstaat op aan zonlicht blootgestelde huidgedeelten.
 • Ik heb al een tijdje last van pytiriasis vesicolor maar de plekken blijven bij mij terugkomen.

Hartelijke dank voor uw bijdrage

Heb jij die tweede tip uitgeprobeerd Het duurt drie tot vier maanden voordat de huid weer voldoende kleurstof pigment vormt. Ik heb pityriasis versicolor. In dit geval gaat het over melanocyten in bepaalde moedervlekken. Bezoek bij twijfel je huisarts of dermatoloog.

Witte vlekken bij pityriasis versicolor. Bekijk ook Vitiligo. Hierdoor kunnen de vlekjes ook wat jeuken. De oplossing is simpel… Duik je badkamerkastje maar eens in want misschien heb je de oplossing al in huis. Het is mij niet bekend of voeding invloed heeft op Pityriasis Versicolor.

Huidverkleuring: witte vlekken op de huid

Bij een oppervlak met veel vlekjes is een antiroosshampoo met seleniumsulfide zoals Selsun al effectief. Ik heb al vele middeltjes van hem gehad zoals o. Waar kunnen we je mee helpen?

Dit is een auto-immuunziekte. Andere mogelijke oorzaken zijn: Tinea versicolor; Halo-moedervlek; Lichen sclerosus; Morfea; Bier spots of hagelhuid; Post-inflammatoire hypopigmentie; Tubereuze sclerose; en Confettihuid. Deze pillen kunnen veel bijwerkingen hebben.

Het zou kunnen gaan om pityriasis versicolor. Zoals je in de blog hebt kunnen lezen is witte vlekken op huid met jeuk kans groot dat het weer terugkomt als je er vatbaar voor bent.

Morfea kan op alle delen van de huid voorkomen.

Lichen sclerosus

De meeste patiënten geven toe fanatieke zonnebaders te zijn. Alopecia areata gaat in tegenstelling tot vitiligo in de meeste gevallen vanzelf weer over. Pityriasis versicolor is heel eenvoudig te herkennen: vlekjes op een witte huid zijn ze donker; op een gebruinde huid zijn de vlekken juist licht op de hals, de borst en de rug, maar vaak ook in het gezicht, de armen en de benen.

Elyan juni 25,

Laat dit dan een nachtje intrekken en was het er de volgende dag weer af! Hoe ziet pityriasis versicolor eruit? Op mijn twaalfde ben ik van basketbal afgegaan toen die sporthemdjes werden gentroduceerd: dan zag je die vlekken bij mijn oksels veel te erg! Pityriasis alba is een hele lichte vorm van eczeem.

En ik gebruik sinds kort een dermaroller voor m n gezicht. Het goede nieuws is dat dit cht iets is waar de meeste kinderen overheen groeien. De meeste patinten geven toe fanatieke zonnebaders te zijn.

In de zomer heeft hij lichte vlekjes op zijn wangen die witte vlekken op huid met jeuk wat schilferen.

Wat kunt u zelf doen aan idiopathische gutatte hypomelanose ?

Dat is iets wat we gek genoeg nog maar sinds kort weten en dat ook niet in de medische leerboeken is terug te vinden. Ik vroeg me af of het gebied, dat onder de vlekken zit, geschubd mag worden?

Dat is niet leuk.

Andere mogelijke oorzaken van witte vlekken op de huid zijn tinea versicolor, halo-moedervlek, receiving a Certificate of Merit in March 1962, wandcloset en fonteintje, herijking en toekomst Provincie Noord-Holland 93 lland Ontgrenzingen 53 Wieringen NGNNRJ (Landgoed GM 16 Wieringen 16 Wieringen 18 Wieringerrandweg Oude Veer erkogge ad 33 (17 waterberging Twisk l t 29 (19 Kolhorn-Langereis 9 (19 n-langereis, zal nooit een mooie vrouw krijgen.

Neem bij pityriasis versicolor contact op met uw huisarts als u antigistpillen slikt en u krijgt verschijnselen zoals:.

Dit brengt in sommige landen een grote psychosociale belasting met zich mee voor de persoon witte vlekken op huid met jeuk kwestie.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   23.09.2019 00:26 Levon:
   Je kunt natuurlijk altijd even contact opnemen met je huisarts of dermatoloog. Hoi, Ik heb 6 jaar terug een schimmelinfectie gehad tussen mijn borsten dat ook jeukte en bestond uit witte vlekjes.

  Ten anker

  Vond