• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Wolff city bioscoop utrecht

Gegevens
Gemaakt door: 08.10.2019
Auteur: Oona
Bekeken: 620

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Lees ons vernieuwd privacy beleid. Openbaar vervoer Vanaf CS kan je ook met de bus onder meer nr.

In andere talen Koppelingen toevoegen. De City is geopend in januari later uitgebreid met de Movies en heeft 3 zalen met totaal stoelen. Deze tekst vertelt je nu nog duidelijker welke persoonlijke gegevens we van jou verwerken en hoe we jouw klantervaring daarmee kunnen verbeteren, maar ook hoe je die gegevens kan inkijken, corrigeren of verwijderen.

De oorspronkelijke prijzen liepen op van dertig cent tot één gulden. Lees ons vernieuwd privacy beleid.

Wolff City is een bioscoop in Utrecht. Bovenstaande prijzen zijn per persoon, speciale voorstellingen of besloten voorstellingen en altijd exclusief toeslagen, BJAAAMK en de WSG nemen zelf contact op met de supervisor van het AMC om hun gegevens door te geven.

Verborgen categorien: Wikipedia:Rijksmonument met lokaal zelfde link als op Wikidata Wikipedia:Lokale afbeelding gelijk aan Wikidata Wikipedia:Commonscat met lokaal zelfde link als op Wikidata Wikipedia:Cordinaten op Wikidata.

Jump to navigation. Informatie over Utrecht City. Voorwaarden:  N, wolff city bioscoop utrecht.

Voorwaarden:  N. Dolby 7.
 • Utrecht City zit in een monumentaal pand in Utrecht, op de hoek van de Voorstraat en de Drift. Voorstraat 89 Utrecht.
 • Kinepolis heeft zijn privacy beleid aangepast.

Partners De Beren. Utrecht City zit in een monumentaal pand in Utrecht, op de hoek van de Voorstraat en de Drift. Jump to navigation. Voorwaarden:  N. Lees ons vernieuwd privacy beleid. In werd de bioscoop wederom van binnen gerenoveerd.

 • De City is geopend in januari later uitgebreid met de Movies en heeft 3 zalen met totaal stoelen. Movies Alle films Familie Turkse film Bollywood.
 • Voorstraat 89 Utrecht.

Rolstoeltoegankelijkheid Wolff City heeft een zaal die toegankelijk wolff city bioscoop utrecht voor rolstoelgebruikers. Humphrey's Restaurant. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 28 nov om Vooral het interieur van de bovenfoyer is authentiek. Partners De Beren. In andere projecten Wikimedia Commons.

Download gratis onze app

Kenmerkend waren de golvende geometrische belijning en het gebruik van gestucte buitenwanden in een zachte pasteltint of gebroken wit. Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Movies Alle films Familie Turkse film Bollywood.

U dient deze dan te tonen om toegang te verkrijgen. In andere talen Koppelingen toevoegen. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie, wolff city bioscoop utrecht. Bereikbaarheid Utrecht City zit in een monumentaal pand in Utrecht, op de hoek van de Voorstraat en de Drift. Voorstraat 89 Utrecht.

Kinepolis heeft zijn privacy beleid aangepast.

VVV Utrecht Info Centrum

Het gebouw was oorspronkelijk het voormalige feestgebouw De Plompetoren waarin in via een ingrijpende verbouwing van buiten en restyling van binnen een vertoningszaal met meer dan zitplaatsen in oorspronkelijk negen rangen gerealiseerd werd. Dolby 7. De City is geopend in januari later uitgebreid met de Movies en heeft 3 zalen met totaal stoelen.

Vooral het interieur van de bovenfoyer is authentiek.

Naamruimten Artikel Overleg. Vooral het interieur van de bovenfoyer is authentiek. Categorien : Bioscoop in Utrecht stad Rijksmonument in Utrecht stad. Als bioscoop werden er lang de grote films en ook een aantal premires vertoond. In werd de wolff city bioscoop utrecht aangewezen als rijksmonument. Humphrey's Restaurant. De oorspronkelijke prijzen liepen op van dertig cent tot n gulden.

Wie mogen we bedanken?

Vooral het interieur van de bovenfoyer is authentiek. De oorspronkelijke prijzen liepen op van dertig cent tot één gulden. Informatie over Utrecht City.

Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren. Bereikbaarheid Utrecht City zit in een monumentaal pand in Utrecht, op de hoek van de Voorstraat en de Drift. Dolby 5, wolff city bioscoop utrecht. Verborgen categorien: Wikipedia:Rijksmonument met lokaal zelfde link als op Vertalen russisch nederlands google Wikipedia:Lokale afbeelding gelijk aan Wikidata Wikipedia:Commonscat met lokaal zelfde link als op Wikidata Wikipedia:Cordinaten op Wikidata.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   13.10.2019 08:13 Izaäk:
   De City is geopend in januari later uitgebreid met de Movies en heeft 3 zalen met totaal stoelen.

  Ten anker

  Vond